7 дни арест за абитуриенти, обиждали момичета в Разград

Момчетата хвърляли димки в класните стаи на местни школа
Обновена: 7 май 2012 07:00 | 7 май 2012 07:00,
73
7 дни арест за абитуриенти, обиждали момичета в Разград
Абитуриентите са наказани със 7 дни задържане в ареста на МВР-Разград. Снимка: Булфото

Двама абитуриенти отнесоха присъди от по 7 дни арест за хулигански изстъпления в разградски училища.

19-годишните Т. З., от Кубрат, и Д. Д., от Разград, предвождали група от още 21 съученици от Професионалната гимназия "Шандор Петьофи", която хвърляла димки в класните стаи на други училища и викала на момичетата "к...и".

Двамата абитуриенти бяха наказани със 7 дни задържане в поделенията на МВР от Районния съд в Разград, който им даде наказанията по Указа за борба с хулиганството.

На останалите от групата са съставени предупредителни протоколи, съобщава в. "24 часа".

Турът на завършващите по другите разградски гимназии започнал около 10 часа в петък.

Тогава младежите опитали да нахлуят в езиковата гимназия "Екзарх Йосиф", но били спрени от охраната. Тийнейджърите стоели обаче отвън и крещели обидни думи по момичетата.

После 23-мата ученици от "Шандор Петьофи" нахлули в Математическата гимназия.

Там групата отваряла подред вратите на класните стаи, хвърляла димки, кутийки със сок и балони, пълни с вода, по момичетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
56
 
! Отговори
Чиновник преди 12 години
Сега, както са ги хванали, директно да ги изпращат в някой рудник за 20 г. Тъкмо са още млади и зелени и кипят от енергия. Хем ще вършат работа, хем ще се научаткакво може и какво не може.
39
4
 
48
 
! Отговори
ok преди 12 години
добре са го замислили децата , баш хормони, ама и полицаите добра работа са свършили , превантивно да държи влага и на другите зрелостници ,защото трябва да се знае , че живота понякога продължава и след бала :) бъдете разумни деца
38
11
 
42
 
! Отговори
Природоматематик преди 12 години
сега, те че от езиковата са к**** никой не отрича, там е целия стокопоток на кифли и наркомани, ама поне тези от механото да си мълчат, че при тях е "елита" от поне 2 трудно определими етноса, живеещи предимно в ареала от 20-30 км.Иначе си е глупост това викане и обикаляне, ама *** им обяснявай, то като напира отвътре злия селянин как да го спреш
37
2
 
80
 
! Отговори
Куропаткин преди 12 години
Много е *** днешната младеж. Ку*ви ще им викат простците с простаци, с ку*вите друго се прави не се хвърлят димки по тях, ама като девствеността им е вечен спътник... Какво поколение расте-истински якобинци - от радиация станали по 2 м 90 кила( и момите тоже), а зли, невъзпитани, неграмотни, мързеливи и чалгари на всичкото отгоре. Не ни чака светло бъдеще.
36
1
 
16
 
! Отговори
Alex do#34 преди 12 години
Da v Serika e .Srahotno u-shte !!! Makar , che naposledyg e osta zanemareno .
35
2
 
20
 
! Отговори
факюолл преди 12 години
цъ, цъ, цъ страшна новина! Каквито медиите, такива държавата, гражданите и политиците.*** във възходяща прогресия с подобни новини! Престанете да цитирате криминалния бюлетин! Не се ли усещате че побърквате хората с този негативизъм на едро! Дайте нещо положително и полезно, стига простотии и маргинални страсти.
34
0
 
30
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Докато има безхаберие в съда ще има високо ниво на престъпност и простотия! Г-да(жи) съдии и вие живеете в тази държава, а може би и част от децата и внуците ви. Не всичко се купува с пари.
33
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kajete,4e sa turci be,!!!!mediite sa naj-elitnite K*rvi na vlasta !!!!
32
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами всичките кретенчента е трябвало да ги затворят за една нощ и двама милиционери от едновремешната милиция да ги пазят.
31
1
 
28
 
! Отговори
М.У. преди 12 години
***
30
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След тези 7 дни те ще станат герой. Ще има да разказват на връсниците си , колко е било яко и че не е било въобще страшно!
29
0
 
71
 
! Отговори
MMG преди 12 години
Днешните деца нямат уважение към родителите и учителите, какво остава към техни набори. Ето това са "плодовете" от прехода - децата на мутрагените и биячите, които си помислиха, че управляват света.
28
3
 
84
 
! Отговори
Berta преди 12 години
На тази възраст, някога младежите бяха войници и ставаха мъже. А тия ще си останат завинаги ***, но това е в бг, където е такова законодателството. Това нарушение на обществения ред е едро, а не дребно хулиганство.
27
0
 
50
 
! Отговори
Uio преди 12 години
Gorkiya 4ovek ot snimkata. Dneska za treti pat go arestuvat!
26
1
 
27
 
! Отговори
Очевидец преди 12 години
Ха..почти съсед,в Сердика е нали!!Мен едно време ме ошамариха здраво,заради счупена пощенска кутия..сега се Обиват млади млади с автомобили..
25
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това сигурно са били платените ултраси на бастуна Домусчиев!? Това ни очаква в държава в която турската *** трябва да се мачка а не да й се дава надежда за живот!
24
1
 
54
 
! Отговори
прасе анархист преди 12 години
2 месеца арест,придружено с 8 часов наказателен труд,градинки,училища,всичко,което се нуждае....да видя после *** /да ме прощава животинския вид/,как ще руши !!!!
23
2
 
30
 
! Отговори
Alex преди 12 години
,,А аз още милея за моето училище.Често минавам покрай него,дори съм слизал от колата и съм се разхождал из двора.,, ..... I az sushto kato tebe - kogato si idvam v Bulgaria , tova e pyrvoto miasto deto shte posetia oshte na vtoria den - 100 -no Naiden Gerov v Sofia . Zavyrshih go predi 37 godini !!!!
22
1
 
36
 
! Отговори
Очевидец преди 12 години
Нона,някои хора просто не им е даденост да създават НЕЩО.Те рушат, защото не са създали нищо.Купил си лаптоп и си мисли, че е фанал Господ за шлифера.Смях.
21
1
 
43
 
! Отговори
скръб-ежедневна преди 12 години
А бе да се върнат ония закони за дребни нарушения порицание пред цял народ,като ги пратят да почистват града от изхвърлени *** и да разкопават градинки по паркове и засаждат растения облагородяване на града,като беше едно време,така ще има превентивни мярки задържането им...