Оставиха в ареста сърбина, поръчал убийството на бизнесмен

Според съда има опасност Хаки Битики да се укрие
Обновена: 29 май 2012 16:23 | 29 май 2012 16:18,
4
Оставиха в ареста сърбина, поръчал убийството на бизнесмен
Снимка: МВР

Софийският градски съд остави в ареста окончателно сръбския гражданин Хаки Битики, който бе задържан за поръчителство на убийство.  Мишената бил бизнесменът Божин Божинов, който пък е криминално проявен за измами.

Съдът прие, че показанията на ливанеца Мустафа Исмаил са достатъчно доказателство, за да наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" на обвиняемия.

Исмаил е разказал на  ГДБОП, че Битики, с който са лежали заедно в затвора, му предложил да убие Божинов.

Още по темата
Според твърденията на Исмаил  обвиняемият му е осигурил пистолет за убийството. Поръчителят му обещал 30 000 лева и му дал снимки за ежедневния маршрут на жертвата. Ливанецът обаче отишъл в полицията и разказал всичко.

Магистратите приеха, че има опасност сръбският гражданин да се укрие, тъй като няма постоянен адрес и е с криминално минало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
srbin преди 11 години
abe kakyv srbin e toq .toq e chist shiptar shto ne pravite razlika?????taki fiti nikoga ne moje da bade srbin.golqm proval ste
3
0
 
3
 
! Отговори
закон преди 11 години
Оставете бандягите да се избиват помежду си, така няма да се използват ресурсите на МВР и ще се харчат по-малко от парите на данъкоплатците.
2
0
 
9
 
! Отговори
нона преди 11 години
точно така - този е от натовската държава косово - никакъв сърбин не е
1
0
 
14
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Сръбския гражданин е шиптър до мозъка на костите.Цяла Европа е пропищяла от тях...Така че марш в панделата за поне 20 години.Макар за тая *** това да е като курорт