Кметът на Куклен е окончателно отстранен от длъжност

Сотиров и заместникът му Апостолов можели да влияят на свидетели
28 авг 2012 18:22,
5
Кметът на Куклен е окончателно отстранен от длъжност
Снимка: архив Булфото

Кметът на Куклен Димитър Сотиров и заместникът му Иван Апостолов да бъдат окончателно отстранени от длъжност, реши днес Пловдивският апелативен съд.

Магистратите потвърдиха решението на  Окръжен съд-Пловдив. Решението за отстраняването им от длъжност е окончателно и не подлежи на повторно обжалване.

Още по темата

Сотиров и Апостолов са обвинени за длъжностни злоупотреби и източването на големи суми общински пари.Те ще отговарят за сключването на договори без обществени поръчки, целящи да облагодетелстват тях и  определени фирми, като щетите са за близо един милион лева.

Според магистратите Сотиров и Апостолов трябва да бъдат отстранени от длъжност, защото са извършили умишлено престъпление, заемат отговорни постове и могат да влияят върху служителите си. Това бяха мотивите за решението и на Пловдивския окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Shisho_Bacshisho преди 11 години
Вси4ко това благодарение на смелата и достойна за уважение Диляна Гайтанджиева ... може да видите това предаване: tv7.bg/jega/Video/9319672 !!! Може ли една жена да бъде пример за подражание в България към момента, действително може ... къде са мъжете .. или те всичките за продажници и мекерета !? Евалла на таз жена !!!Поклон!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде,разстрелвайте го и да свърши проблема!Всияки крадат мнооооого в България,но тоя го убийте,защото не знае как!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аре да видим малко затвор на този слески кмет поне колкото да ни залъжите.
1
0
 
18
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Тези двамата сега ги изкарвайте на мегдана и бой до насиране, докато не върнат парите никаква вода и храна.С по един мокър колан вързани и бой здрав бой.А телевизиите да снимат отстрани и кадрите да се излъчват денонощно за назидание пред другите кметове. Айде бе админа пускай ми кометрана