Проверяват за теч на секретни документи против Флоров

Анонимен подател прати имейли до редица медии и прокуратурата
Обновена: 17 апр 2013 21:50 | 17 апр 2013 17:15,
216
Проверяват за теч на секретни документи против Флоров
Станимир Флоров. Снимка: архив, Булфото

Софийска градска прокуратура е започнала проверка за изясняване на факти и обстоятелства около документи, изпратени до медии, свързани с директора на ГДБОП Станимир Флоров, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Днес по електронна поща в Софийска градска прокуратура (СГП) са получени сканирани копия от материали от оперативно дело, съдържащо класифицирани документи с гриф „Строго секретно”.

СГП незабавно е започнала проверка за изясняване на всички факти и обстоятелства, с оглед съдържащите се в материалите данни за евентуално изнасяне на класифицирана информация.

Тази нощ редица медии получиха на електронната си поща множество материали, свързани с шефа на ГДБОП Станимир Флоров.

В обяснителното писмо авторът на сигнала се представя като „дългогодишен служител на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност“.

„Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф „строго секретно“, посочва анонимният подател.

Той твърди, че Станимир Славейков Флоров дълги години е бил разработван за това, че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
stanimir4o, cecko i boceto v edna kiliika, ta da im minava vremet po-bruje
72
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БиволъЦецо много го е загазил, много! Надали ще му се отдаде пак да се извини с предишните!
71
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първия сигнал е от 2001, тоя бандит е расъл на топло под крилото на Бойко.
70
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки момент буля Петя (министърката) ще излезе да обясни че това "Строго секретно" е печатано от повреден принтер, а пък Цветанов и Флоров са били внедрени агенти под прикритие и всъщност трябва да им благодарим, че ги има.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AMI TAZI MUTRA KOMUNISTI4ESKA FLOROV NALI SI GO NAZNA4IHA KOMUNISTITE PO VREMETO NA MIKOV . A PAK BOKO I CECU GO OTVARDIHA . DEMEK GO PRIPOZNAHA . PAK BILI RAZLI4NI ---- KOMUNISTI ---- GERBARISTI - PREMENIL SE ILIA -- KAT SE POGLEDNAL --- PAK V TIA
68
9
 
5
 
! Отговори
до 99 преди 11 години
Скрий се на Позитано и недей да блещиш глупости .Остана още малко време до изборите,тогава ще разберете колко сте далеч от народа.Пак ще бъдете опозиция.
67
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Втората разработка срещу Флоров е от 2002 г., като отново са установени нерегламентирани контакти с представители на подземния свят. Затова срещу Флоров е образувана разработка Високия. От анализа на събраните данни става ясно, че обектът използва служебното си положение с цел подпомагане и протекция на криминално проявено лице, с цел лично облагодетелстване. Делото е образувано с личното нареждане на тогавашния шеф на НСС Иван Драшков.
66
0
 
10
 
! Отговори
Копнато от оригинала преди 11 години
Дългогодишен служител съм на службите, охраняващи националната сигурност на България и борещи се с организираната престъпност. Изпращам Ви това писмо поради реалната тревога и убеденост, че предстоящите на 12 май тази година парламентарни избори, ще бъдат брутално фалшифицирани. И това ще бъде извършено от определеното по конституция да брани правата и интересите на гражданите и сигурността на България Министерство на вътрешните работи. Министерство, чийто министър в така нареченото служебно пра
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Друга причина за вкарването на Флоров в дело за оперативна разработка е случай, при който разработвана за наркотици група араби е получила протекция от Флоров. Според документите, сегашният началник на ГДБОП е използвал отсъствието заради отпуск на наблюдаващия случаите офицер и е вкарал арабите в списъка с информатори, като по този начин е прекратил разработката срещу тях.
64
4
 
24
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Анонимно герберко, най-големите престъпници на България са ГЕРБерите.
63
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак проблемът е КОЙ изнесе информацията, а не какво има в нея!
62
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бсп къде са били тези години?
61
3
 
15
 
! Отговори
Копнато от оригинала преди 11 години
Ето и писмото на служителя на службите, което публикуваме дословно:КОЙ Е МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ В МОМЕНТА?Петя Първанова или групировката Бойко Борисов Цветан Цветанов в лицето на Станимир Славейков Флоров действащ шеф на ГДБОП.Кой в 11.27 часа на 09.05 2012 г. се обади на Цветан Цветанов и го нарече Цецко?Кой е Арабин 1 и кой е Високия? А дали не са едно и също лице?
60
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо сега излиза тази инфо другарю станишев? Вие сте най големия предтъпник в България.
59
0
 
10
 
! Отговори
В медиите е получено преди 11 години
писмо, от лице, което е написало: Естествено в това писмо няма да посоча името си, тъй като с приложенията към него ще извърша престъпление съгласно законите на Република България, понеже предоставям документи с гриф строго секретно. Към писмото са приложени 25 файла със секретна информация, включително и СРС. Кой в 11.27 часа на 09.05 2012 г. се обади на Цветан Цветанов и го нарече Цецко? Кой е Арабин 1 и кой е Високия? А дали не са едно и също лице?
58
6
 
10
 
! Отговори
Коко преди 11 години
След ББ на ред е да се скрие и ЦЦ. След тях и целия ГЕРБ - в миши дупки.
57
6
 
22
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Най-добре ГЕРБ да се прекръсти със звучното име МАФИЯ
56
0
 
1
 
! Отговори
80-ти преди 11 години
ти пък...представяте ли си:) Кажи си го направо...какъв живот сме живяли:) Какви представи да имаме в минало време?! Аз вече не мога нищо да си представям за бъдеще...
55
4
 
20
 
! Отговори
Медии лизачи! преди 11 години
Изтеклите секретни документи не са само срещу Флоров!Истинското заглавие е:БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ФЛОРОВ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ СА СЪУЧАСТНИЦИ В МАЩАБНА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ В ПОКРОВИТЕЛСТВО НА ТРАФИК И ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ И КОНТРАБАНДНИ КАНАЛИ!
54
4
 
13
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Анонимно герберко, за ГЕРБ никой няма да гласува освен купени бедни хора. За Станишев ще гласуват хора, които не уважават ГЕРБ и такива псуващи агитаторки като теб.