Цветанов до три дни с обвинение

Няколко прокурори работят по случая на ексминистъра
5 юни 2013 16:37,
88
Цветанов до три дни с обвинение
Снимка: архив Булфото

Прокуратурата ще предяви обвинението на депутата от ГЕРБ Цветан Цветанов в тридневен срок, каза говорителят на Софийската градска прокуратура Румяна Арнаудова. 

Цветанов днес внесе официално заявление за сваляне на депутатския си имунитет, след като главният прокурор Сотир Цацаров му го поиска заради скандала с нерегламентираното подслушване в СДОТО.

Още по темата
Цветанов ще бъде обвинен в бездействие, което е дало възможност на подчинените му да извършат незаконни подслушвания.

Очакваше се Цветанов да бъде призован днес, след като по-рано през деня се отказа от депутатския си имунитет. Арнаудова обаче обясни, че все още не е ясно кога точно ще стане това.

Ако днес той бъде успешно призован, по телефон или с призовка, трябва от днес до датата на предявяване на обвинението да има три дни, обясни Арнаудова.

По думите на говорителката на СГП по досъдебното производство работят повече от двама прокурори, но не назова точния им брой.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До три дни с обвинение,до една седмица с присъда!
69
7
 
4
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Сега остава да обвинят целия народ, че бездейства и се оставя на червената мафия! Съд трябва да има, но за Станишев, Гоце и Доган! Който подписват договори за милиарди в кабаретата на коляно! А после ние трябва да плащаме!
68
14
 
10
 
! Отговори
удри преди 10 години
абе ***.вместо да кажете Браво за Цветаноев че е подслушвал престъпници и убиици като:ахмет Додан<Лютви местан.Пешо сумиста.маргините.октоподие.Алексеи Петров.Гоце.Учиндолеца,Мишо Шамара/Сидеров.костов.трактора.а вие ше го вкарате в зарвора.Мафиарта пак ви победи а вие си ностанахте ***.така ви се пада.най бедни и нещастни в Европа.вие сте ***
67
4
 
0
 
! Отговори
удри преди 10 години
s
66
6
 
4
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Е, за два месеца тоя свръхпрокурор толкова ли не можа да съшие едно обвинение? Толкова елементарен случай, цяла България говори за това...
65
5
 
10
 
! Отговори
uzunski преди 10 години
Цецо-крадецо в панделата ! С нетърпение е очакван от съдий , прокурори и пандисчий !На добър път !
64
5
 
8
 
! Отговори
АТАКА преди 10 години
Кой ще го осъди тоя психопат бе ? Тоя има пари да купи всички прокурори и съдии в България.От тая контрабанда на цигари тоя вече е милиардер...Всичко е цирк за пред очите на слепите
63
5
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
kolko jalno gleda Dalgoushkoneka da mu e prosteno edin pat,sajalih go
62
3
 
7
 
! Отговори
висок преди 10 години
До висок продължавам, нещо сайта ме изхвърля, май не му харесва написаното! Ако имаше един подслушан незаконно разговор или милиони /по Мая Манолова/ вече много хора от ДОТИ щяха да са в ареста. Априказките, че са трити разговорите или оня с отверката... ами толкова им е мозъка на прокурорите. В цецомобилите *** на запис не може да стане! Който твърди друго, лъже! А пък това с отверката, просто не допусках толкова неграмотни хора да се издигнат на това ниво в правороздавателната система.
61
3
 
15
 
! Отговори
Политолог преди 10 години
А колко прокурори работят по пребиването на Октай Алиосман пред стотици свидетели, питам????
60
10
 
11
 
! Отговори
YYYYYYYYYYYY преди 10 години
САМО КОЛКО Е *** И ГРОЗЕН..-***...,***...,НАКУПИЛ 6 АПАРТАМЕНТА ЗА 1 ГОДИНА ,АМИ ПИТАЙ КАК СТАВА БЕ,АМА КАТО СИ ***... И АЛЧЕН...
59
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хахах тоя го обвиняват вече 2 месеца...цирковете край нямат
58
0
 
14
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До james1 За незаконнот изнасяне на класифицирана информация Станишев го осъдиха на глоба 2 или 5 хиляди лева още 2010.
57
4
 
14
 
! Отговори
Джорджи преди 10 години
До james1 с късата памет.Защо ли помня,че ГЕРБ разбирай Боко Тиквуня още като взеха власта 2009г. обещаха ел.ток да поевтинее.И цената на ел.енергията са повиши лятото на 2012.Не лъжи james1.Декември 2012 Боко Тиквуня пожъна това което беше посял.Хората му го показаха.
56
6
 
11
 
! Отговори
висок преди 10 години
Така като чета ми изглежда прокуратурата да повдигне обвинение на всеки от нас за опит за убийство: че сме си оставили колата на паркинга, някой може да я открадне и да убие някого на пешеходна пътека!!! Как ви звучи? Е, това е обвинението: че не е създал правила и не е упражнил контрол и са саздадени предпоставки за евентуално извършване на престъпление! СЪЗДАЛ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ЕВЕНТУАЛНО ... Та нали ако имаше подслушан дори един разговор незаконно, вече щеше да е раздут балона на прокуратурат
55
8
 
9
 
! Отговори
ти мен уваж;ваш ли м преди 10 години
Е, ся си такова майката... Цецо, земи да се подмажеш на тъщата, че бая пара тре'а да извади женицата за гаранцията ти.
54
9
 
8
 
! Отговори
Тошо преди 10 години
като чета тук коментарите и се чудя на много хора как се радват че Цветанов си е свалил имунитета,каква злоба в тези които пишат че може да го съдят,а нищо не казвате за Станишев,Масларова,Овчаров,Петков и т.н.дето докараха Бг на дъното
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
a sega 6te mu pomognat li bratq GALEVI
52
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изяде го, *** мръсен!
51
3
 
11
 
! Отговори
ЛондонМразиМВР! преди 10 години
Каква призовка по телефона бе . Мен когато ме викаха да свидетелствам по един случай по който МВР отново дуе мускули(националистите на ВМРО) ме изкараха по ***,след нощна смяна и ме държаха 4 часа на разпит като някой терорист в единствената стая без климатик в районното. Нека сега чупиноско да го бият с неговите номера.