Жоро Милионера: Виновен съм, съжалявам!

Гледат по съкратено производство делото срещу охранителя
31 юли 2013 12:52,
19
Жоро Милионера: Виновен съм, съжалявам!
Георги Енев пред съда. Снимка: Булфото

Една година след като открадна сумата от 1 милион 482 хиляди и 18 лева от инкасо автомобил охранителят Георги Енев застана пред съда.

Неочаквано самият Енев се призна за виновен и така делото се разгледа по съкратеното съдебно следствие. Заради самопризнанията магистратите ще намалят наказанието му с една трета.

"Няма сила, която да го накара да върне парите. Аз го посъветвах да ги върне, но това е негов избор, аз не зная къде са", заяви адвокатът му Георги Кутрянски.

Още по темата
Според прокурора по делото Енев е извършил крупния обир, за да накаже банковия сектор у нас.

"Той е искал да се облагодетелства, да накаже банковите институции и фирмата, в която е работил, заради финансова санкция", съобщи пред Dnes.bg прокурор Дилян Пинчев.

Колегата на Енев – Манчо Юруков, който е бил с него в деня на обира, призна, че е бил изпратен за дюнер, като охранителят се е възползвал от този момент, за да пренесе чувалите с пари в собствената си кола.

Застрахователите са покрили липсващата сума, но фирмата сега ще си търси парите от Енев. Това обаче ще се случи в друго дело.

"Няма как да познавам 1500 души, които работят във фирмата, важното е, че се призна за виновен", съобщи управителят на охранителната фирма Юли Димитров.

Според прокуратурата полицията ще продължи да търси задигнатия милион и половина лева въпреки изхода на делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя австралопитек се мисли за много умен, а и за много корав. Ще си излежи съкратената процедура, па после ще духне с парите.Много американски филми си гледал, момко. Ама в живота не стзава така.Не бил казвал къде са парите. Хе! Още в затвора ще каже. А после още колко има да казва... преди да го разфасоват.И от морална гледна точка си извършил нещо лошо, а откъм здравия разум - хич не си в час, ***.
17
0
 
2
 
! Отговори
maia преди 10 години
i za kolko miliona ste gotovi da zalojite svobodata si...a nervite!?
16
0
 
2
 
! Отговори
гост преди 10 години
До ГотиноМоже да е на Бахамите и където и да е другаде, но ще се върне бързо в ковчег!
15
3
 
8
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Егати съдебната ни система, един доказан престъпник ги прави на маймуни и те вдигат рамене! Трябва да се промени изцяло това червено запъртъче, наречено съдебна система в БГ, да се сменят всички магистрати, работили за мафията и делили с тях отткраднатото като се ревяха, че нямало достатъчни доказателства и нито един знаков престъпник не е в затвора с изключение на 1 човек от Наглите, а десетки от тях ги пуснаха, това важи и за Килърите, Октопода и кой ли не още!
14
2
 
18
 
! Отговори
TooN преди 10 години
За по-голям *** от този скоро не бях чел. Абе, Енев, хубаво - откраднал си много пари... Ама си ги откраднал от грешните хора бре, момко! След 8 години нали се сещаш, че случайно ще се удавиш, случайно ще се блъснеш с колата си, случайно ще ти гръмне газовата бутилка в кухнята, случайно ще паднеш през балкона и/или други такива случайности! "Системата може да ****е всеки, но обикновен човек системата - НИКОГА!" Всеки да запомни това, на който този лекомислен човечец е ИДОЛ!
13
2
 
18
 
! Отговори
жандисел преди 10 години
стига сте писали глупости .ако някой открадне от вас 1,5млн. ще го оставите ли ,някога да си ги харчи?аз лично не бих му оставил такова време.не вярвам и астрахователите да го оставят.ще го очистят след време,като позаглъхне неговият случай,още в пандиза или най много след като излезе.като знам,че убиват за дългове от 10-20000лв,за милион и половина хич да не се надява,че ще му се размине.но заради алчността си ,докато го очистят,ще живее в постоянен страх,докато се побърка .
12
0
 
19
 
! Отговори
PD преди 10 години
Приказки за малки деца ни разказват. Не казвал къде са парите. Пари може и да няма, но със сигурност се прикрива мащабно престъпление. Имаме виновен, парите ги няма, застрахователя платил с радост, и един мармот завива шоколада. А и герой ще ко изкараме, щото направил напук на лошите банкери. Колко малоумие върлува не е истина.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам защо си мислите, че след като си излежи присъдата парите автоматично стават негови! След като излезе от затвора застрахователите ще продължават да го преследват за да намерят парите и рано или късно ще ги намерят. Общо взето от цялата работа най-много ще изгуби той, освен ако годините зад решетките не му харесат.
10
4
 
17
 
! Отговори
777 преди 10 години
Прокуратурата да търси милиарда в Белене , не да се излага с глупости! Ние и плащаме за да работи!
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Застрахователите да не мислите че мухи лапат?! Много сте наивни! Още не го бият защото постоянно го показват по телевизията, влезе ли в затвора ще го спукат докато не си изпее всичко. А така или иначе, като излезе след 10тина години от затвора за добро поведение ще го следят 24/7 и рано или късно ще разберат къде са парите. И жоро наивника ще си е пропилял живота, а няма да види и стотинка от заветния милион...
8
5
 
8
 
! Отговори
Tyler Durden преди 10 години
До Шаман - Прав си лошото е, че от 20 като му я намалят с 1/3 остават 13, ако го пуснат за добро държание или няква друга такава глупост ще е лежаш 10 години за 1 500 000лв, които пари нормалният българин изкарва средно за 2500 години :D Замислям се, че ако е така, най-добрият ми вариант е и аз да го направя. Ще излезна на 38 години, вярно няма да имам много социален живот и ще съм изгубил 10 години, но ще имам 1 500 000 и ще си започна бизнес, ще си ходя на почивки и ще водя нормален живот :)
7
0
 
27
 
! Отговори
94278 преди 10 години
1 милион 482 хиляди и 18 лева ...Браво джурналя, поздравления за начина на изписване на число... :D
6
6
 
25
 
! Отговори
Готино преди 10 години
Няма проблеми След 6-7 години вече ще е на Бахамите..
5
1
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Лошото е че пак излиза сметката. Кой нормален българин прави милион за 20 че и 40 години. Нали и *** са на тоя принцип. "И да ме хванат пак съм на сметка". От друга страна е откраднал много и по-сенчестите събратя на полицията няма да го оставят жив.
4
0
 
26
 
! Отговори
Шаман преди 10 години
До ostavimeКъде прочете 1-2 години условно? Ще му я намалят с 1/3, от 20 години съвсем не е 1-2 условно!
3
15
 
9
 
! Отговори
chach преди 10 години
dokato e v zatvora leva 6te se smeni s evro i toia 6te go duxa.ako niama pomagach da gi smeni.
2
23
 
20
 
! Отговори
ostavime преди 10 години
Крадеш 1.5 млн. , извиняваш се, и получаваш 1-2 години условно. Готино! БЕЗУМИЕ!
1
1
 
67
 
! Отговори
Маджаров преди 10 години
Всички знаем ,че това е начина по който може да се забогатее в България,а не с РАБОТА РАБОТА И ПАК РАБОТА