Арест за Цофъра, Скинаря и Акулата, убили Ники

Стотици врачани се събраха на протест пред Съдебната палата
Обновена: 17 окт 2013 18:42 | 17 окт 2013 18:30,
63
Арест за Цофъра, Скинаря и Акулата, убили Ники
16-годишният Ники. Снимка: Facebook

Окръжният съд във Враца отхвърли жалбите на тримата обвинени за нанесен побой и причинена тежка телесна повреда на 16-годишния Николай от Враца и потвърди определението на Районния съд за постоянното им задържане в ареста.

Определението на магистратите е окончателно и не може да бъде обжалвано или протестирано.

Момчето, което след побоя изпадна в кома, почина на 12 октомври в "Пирогов". Инцидентът, при който Николай бе пребит, стана през нощта на 30 август във врачанска дискотека.

На 4 октомври като заподозрени за извършения побой бяха задържани 27-годишния Иван Каменов - Цофъра, Ивайло Иванов – Акулата на 23 г. и 29-годишният Калин Димитров, с прякор Скинаря.

Стотици младежи, съученици на Ники, приятели, родители и граждани се организираха в социалните мрежи и се събраха днес, преди заседанието на съда, пред Съдебната палата на мълчалив протест.

Единственият плакат бе с текст: "Не на насилието! Да запазим децата на България".

Когато обаче тримата обвиняеми бяха докарани от съдебната охрана в сградата на съда, мълчаливо протестиращите обсадиха служебния вход и спонтанно започнаха да скандират: "Убийци".

Това доведе до допълнителна полицейска охрана на сградата, което помогна на съдебната охрана да изведе тримата мъже невредими след произнасянето на съдебния състав, за да бъдат транспортирани до ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Koi e sobstvenika na diskotekata i toi e vinoven da vsima na rabota poboinizi ubiizi mslko g dam i dali pone po 25 g da lejat gadovete ubiizi
46
1
 
13
 
! Отговори
Ивайло "Акулата преди 10 години
...ми е бивш съученик и по онова време приятел.Беше най-голямата мишка.Беше толкова дребен,че не се виждаше от чина като седнеше,а гласа му не се чуваше.Ама сега гледам се издигнал,Акула станал,убиец.
45
20
 
0
 
! Отговори
Corrado преди 10 години
Не знам,но само за Цофъра ми се вярва да направи нещо такова.За него съм чувал че бая хора си е понамлатил в дискотеката в която работи, но смъртни случай не е имало до сега.Акулата е 160-165 50кг. с мокри дрехи и не е заядлица попринцип,не знам за кви анаболи става на въпрос при него..Калин е супер спокоен и интелигентен мъж, нито е комплелксар нито нещо такова, със сигурност е участвал в побоища през живота си, но няма да налети на дете,просто не е такъв...
44
0
 
26
 
! Отговори
Дърт Врачанин преди 10 години
Тия *** бел ден нема да видат
43
3
 
30
 
! Отговори
w преди 10 години
Едно време тея тримата *** вече щяха да са в безименен гроб след разстрел. През соца такива хич не ги бавеха. А сега - демокрация, първо 42523452332 дни в ареста, още толкова време се точи дело, обжалва се поне още толкова и накрая - условна, или 12 години, от които излежават 4 и после им гледаш мазните мутри по улиците. Съществуването на *** като тея тримцата, идва за да покаже крещящата нужда от връщане на смъртното наказание!
42
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо в продължение на година содомизиране сутрин, обед и вечер на трите червея, а когато в края започне да им харесва - куршум в тила в малките часове на денонощието. Само така ще се оправи положението в тази страна!
41
1
 
31
 
! Отговори
--- преди 10 години
Доживотна присьда за тримата убийци. Крьвожадни хора
40
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма толкова скапана съдебна система... Спомням си, като четох последната статия за убийство, как убитите бяха 3ма души, а извършителя получи общо 9 години затвор, по 3 за всеки човек... ужас... После защо вървял лафа : Ще те излежа... Срам ме е, че съм българин! А, и който още вярва, че е независима да от политиката да ходи да се прегледа... като си пусне преди това разговора на Кокинов с двамата бивши министри....
39
1
 
57
 
! Отговори
333 преди 10 години
В България царува изродщината. Не знам как може да има такива *** да убият 16 годишно дете и да се правят на големи мъжкари. Само припомням, че още се гледа делото на Стоян Балтов, убитото момче пред дискотека в София. Каква е тази държава? Какво е това правосъдие?
38
0
 
40
 
! Отговори
. преди 10 години
В затвора ще им направят дупарите като отводнителни шахти... :)
37
0
 
28
 
! Отговори
до AIMILIVS преди 10 години
Не си прав/а,ако беше куче щеше да се вдигне много голям шум,но нали е само човек...
36
0
 
49
 
! Отговори
една майка преди 10 години
До рениИ това ли е бъдещето на България,тези убийци???Доживотна присъда!
35
1
 
62
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
При така наречената наша демокрация убиецът има право да убива когото си поиска и когато си поиска а обществото няма право да го убива после него,че било неморално.Е,има ли по-неморален закон от този?Единствено смъртното наказание може да спре ***,като тези да убиват.Другият вариант,който не е за предпочитане е публичен линч,но на мен лично търпението ми свършва и много няма да му мисля ако се стигне до там!
34
88
 
1
 
! Отговори
рени преди 10 години
Оставете момчетата! Не погубвайте бъдещето на България!
33
0
 
36
 
! Отговори
мая преди 10 години
няма едно добро дете, един може би един лекар , инженер, откривател или един добър човек ,но остава *** като тези тримата и не се чудете утре ако пуснат.Тук просто стават чудеса!
32
1
 
102
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Чакайте сега , тия са убили детето , а ги съдят за побой и тежка телесна повреда !?!?!?!? Тези *** трябва да бъдат осъдени МИНИМУМ 20 години и то този месец , без огледа на "кой нанесъл фаталния удар" , кой колко пъти е ударил и така нататък , в пандиза всичките до един без помилване , при всяка по-различна присъда трябва да отидем пред съда всички , това е 16 годишно дете пребито до смърт като куче от трима изверга.
31
0
 
73
 
! Отговори
saki преди 10 години
Цофъра е напомоана със стероиди горилка от среден калибър компексар. Добре че със случая се е заел професионал като Марковски, че полицията набързо е обявила ,че момчето се е самоубило. Ама Марковски не е вчерашен и ги откри тия мутри, а следствието с подкупените полицай ги разпердушуни и навря в к*чи ....
30
0
 
65
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Трима срещу 1 е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!!Лошото е, че тия ще ги пуснат след години да правят същото те са си такива
29
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
smart i na trimata ubiitsi
28
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ги пуснат бързо. Един по един ще им прочета приказка за лека нощ!