Бисеров и син обвинени и пуснати срещу общо 50 хил. лева

Наложена им е забрана да напускат страната
Обновена: 15 ное 2013 16:28 | 15 ное 2013 14:41,
65
Бисеров и син обвинени и пуснати срещу общо 50 хил. лева
Бисеров, Главинков и двамата им адвокати. Снимка: БТА

Христо Бисеров и Ивайло Главинков вече са официални клиенти на прокуратурата, след като двамата получиха обвинение и бяха пуснати на свобода, но срещу парична гаранция.

Бившият зам.-председател на парламента бе пуснат под парична гаранция от 25 000 лева, същите пари поиска обвинението, за да пусне и доведения му син.

Наложена им е обаче забрана да напускат пределите на страната.

Още по темата

От Софийската градска прокуратура обявиха, че Бисеров е обвинен за това, че през 2012 г. в писмена декларация, подадена пред Сметната палата, е премълчал истината за наличието на сметки в банка в Швейцария, което се явява престъпление по чл. 313, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Бившата дясна ръка на Ахмед Доган е обвинен и за това, че в периода 13. 12. 2012 - 21. 02. 2013, в условията на продължавано престъпление, е извършил финансови операции с имущество (314 529 долара и 117 192 евро), за което е знаел или предполагал, че е придобито чрез престъпление.

Доведеният му син Главинков пък е обвинен, че за същия период е придобил по банковата си сметка (314 529 долара и 117 192 евро), за които е знаел или е предполагал, че са придобити от престъпление.

От прокуратураята допълват, че с оглед така повдигнатите обвинения е уведомена Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество.

Бившият заместник-председател на парламента и доведеният му син може да обжалват мярката си пред съда.

Днес, след над два часа разпити в Столичното следствие, Христо Бисеров си тръгна безмълвно, така както и пристигна в 11 ч. тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
сега ще осъдят българия в страсбург и от там ще вземат пари
36
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В една нормална държава всички вие, които призовавате към насилие, псувате и обиждате щяхте да сте проследени, вкарани в един списък и скоро щяхте да получите обаждане от органите на реда. Така че....
35
1
 
19
 
! Отговори
Turkish Man From BG преди 10 години
И да добавя нещо извън темата към админите: Омаскарихте сайтовете с тези мултимедийни реклами.Знам, че печелите от тях но се принудих да си инсталирам adblock заради вас.
34
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Линчувай!!! От друго не разбират. Само с линч ще се оправят тез гнусари!
33
0
 
15
 
! Отговори
стефанова преди 10 години
до 32 Не съм споменала всички-Станишев, Пеевски Р. Овч. ББ Г.Гергов итн но има и много задкулисни играчи!
32
0
 
37
 
! Отговори
Turkish Man From BG преди 10 години
Откъде са ги изкарали тези 50 хиляди лева! Не вярвам да е с работа и пестене.
31
0
 
30
 
! Отговори
Joanna преди 10 години
Затвор за всички които перат парите на държавата,а това са нашите пари,защото са откраднати от нас,от пенсионерите.Аз,като пенсионер трябва да взимам 1500лв пенсия,да мога да ходя на почивка през зимата и през лятото,да мога да давам на внуците си пари когато ме сурвакат и да мога да си плащам водата,тока и лекарствата,да се изхранвам,да пия витамини и да спортувам два пъти в седмицата на плувен басейн ,най-добър спорт за мен!Чао!Бао! Хубаво си помислете,какво трябва да правите!!!!!
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До стефановаСтанишев на по-малко трябва да е в затвора, ама на - премиер(било то и зад маската на ония дето беше и син дори).
29
1
 
37
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Съдът ще го изкара по-чист от сълза. Знаете нашата Темида, че е лека жена.
28
0
 
26
 
! Отговори
синята лисица преди 10 години
Кога най-после ще видим някой във затвора?...Този съдят-онзи съдят и накрая вместо да му извадят очите му изписват вежди,че даже излиза мъченик,ха-ха...Нашите деца от чужбина ни пишат какво мнение имат хората за нашата държава,най-долната в света- клозета на Европа!!!Как се живее в тази държава с тези доходи?Баете Бойко защо им даде наготово властта на тия потурчени българи,лижигъзовци,мазни предатели,Сидеров е същия ,няма ли кой да му затвори устата,защото вече не мога да го гледаме !!!!!
27
0
 
31
 
! Отговори
Водния мс преди 10 години
25 000лв баси хорта за нищо ги нямат .... пък народа и червейте бегат от него !
26
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАКА МУ СЕ ПАДА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАТО НЕ ХОДИ НА ИЗБОРИ -ИДВА НОВО ТУРСКО РОБСТВО А ТЕ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ВИЖДАТ .ДО 20 ГОД ТУК НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ СВЕСТЕН БЪЛГАРИН САМО КОМУНИСТИ И ТУРЦИ И ПЛЕСЕНИ БЪЛГАРИ
25
0
 
45
 
! Отговори
стефанова преди 10 години
Всичко е прах в очите на народа! Да са осъдили Масларова, Мургина, Вальо топлото, Милен Велчев, цв.Цв,Костов, Дянков Софиянски, и още много знайни и незнайни корумпирани политици, кметове итн
24
0
 
12
 
! Отговори
BULGAR BULGAR преди 10 години
SCENARQIT E SLEDNIQ...PROKURATURATA 6TE OTNEMAT UKAZANTITE PARI...A MILIONITE 6TE SI OSTANAT TAINA ZA PARAZITITE....TAKA IZLIZA6 4IST OT SHEMATA
23
0
 
12
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
До Анонимен 23Като падна бой Тошо нЕкои от нашите комунисти веднага се сетиха, че техните дядовци са владели крепостни селяни в Русия-даже претендираха със запазени документи!
22
3
 
3
 
! Отговори
Haki преди 10 години
E...i D.......a e tova......K.r za toq narod..
21
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестирайте си колкото си щете! Докато не се сменят ВСИЧКИ съдии и прокурорчета, няма да има нито един осъден крадливец! Нито ЧЕЗ ще си тръгне, нито канадците ще спрат да ни крадат златото, а благодарение на Топлофикация - може да се наричате спокойно - крепостни селяни! и не се смейте на руснаците, там преди 102 години отмениха крепостничеството
20
2
 
22
 
! Отговори
сс преди 10 години
що закачат невинния *** ????
19
0
 
18
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Досега едни пари бродеха из Европа,сега ще се разходят и тук.
18
1
 
37
 
! Отговори
до 7 преди 10 години
Той е невинен защо да го е срам.Изчакай няколко месеца и ще видиш ,че не е виновен за нищо.Ние сме единствената държава света която няма нито един политик зад решетките.