Бисеров отиде в Столичното следствие, запази мълчание

Очаква се да излезе оттам като обвиняем
Обновена: 15 ное 2013 11:56 | 15 ное 2013 11:56, Камелия Цветанова
35
Бисеров отиде в Столичното следствие, запази мълчание
Христо Бисеров напусна политиката три дни преди прокуратурата да започне проверка срещу него. Снимка: Булфото, архив

Христо Бисеров се яви на разпит в Столичното следствие в 11,00 часа днес, но запази пълно мълчание пред чакащите го репортери. Журналисти от предаването на Нова телевизия "Господари на ефира" се опитаха да връчат на Бисеров "Златен скункс", но той отказа да го вземе.

Очаква се, след като бъде разпитан, Бисеров да си тръгне от следствието с повдигнати обвинения за „пране” на пари, данъчни престъпления и подаване на документи с невярно съдържание.

Още по темата
Вчера главният прокурор Сотир Цацаров обясни, че Бисеров най-малкото ще бъде обвинен за подаване на невярнa декларация пред Сметната палата и пране на пари.

Цацаров подчерта, че очаква по случая да бъдат получени данни за банкови преводи от две европейски държави - най-вероятно Швейцария и Македония.

Три превода за общо 315 хил. долара и 130 хил. евро от сметки на Бисеров в Швейцария към други сметки на доведения му син Ивайло Главинков в македонска банка, а оттам - към офшорни дружества, са в основата на делото за финансови престъпления. За две от транзакциите през 2012 г. имало информация в ГДБОП още миналата година.

Три дни преди прокуратурата да се заеме с него, Христо Бисеров подаде оставка от ръководството на ДПС и на парламента и напусна политиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 10 години
няма депотат или министър от 1990 год влязал в затвора,ако този влезе аз ще се разстрелям пред парламента
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дългата ръка на МОСАД прихвана финансови машинации на Христо Бисеров с ислямистки фондации от Близкия Изток. Става дума за финансови потоци от Близкия Изток към нашата страна! Вероятно сумите са получавани от политика като възнаграждение за узаконяване у нас на имоти на мюсюлманското вероизповедание. Тепърва ще се разследва дейността на Бисеров по вакъфските имоти у нас.Няколко дни преди министър Йовчев червеният лидер Сергей Станишев също е бил на визита в Израел. Там той бил предупреден за връзките на Бисеров с ислямистки фондации. И досега обаче водачът на БСП мълчи по тази неудобна за упра
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пожелавам му да отиде скоро в ГРОБИЩАТА!там поне ще получи справедлива присъда.
26
0
 
3
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
НЕ ИСКАМЕ ХОРА КАТО ДОН БОРИСОВ...БИСЕРОВ...СЕРГЕЙ...МАНОЛОВА...Р ПЕТКОВ...Р ОВЧАРОВ...ЦВЕТАНОВ...ЦЕЦКА ЦАЧЕВА...ПРЕЗИДЕНТ..ДА НИ УЧАТ НА МОРАЛКРАДЛИВАТА ПАСМИНА ДА НАПУСКА ПАРЛАМЕНТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОНЯМА ДЕПУТАТ И ПОЛИТИК БЕЗ ОФШОРКА ЕЙ ГО ДОН БОРИСОВ..ДОГАН..КОСТОВ..МАДРИТСКИЯ МОШЕНИК И ЮПИТАТА КРАЙ НЕГО..НОВИ ЛИЦА В ПОЛИТИКАТА И КОНФИСКАЦИЯ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО
25
0
 
0
 
! Отговори
!!!!!!!!!! преди 10 години
слямистка връзка разкрита от Мосад в аферата "Бисеров"Политикът управлявал финансови потоци от Близкия изток за узаконяване у нас на мюсюлмански имотиСтава въпрос за финансови потоци от Близкия изток към България за узаконяване у нас на имоти на мюсюлманското вероизповедание, твърдят източници, запознати със случая. В потвърждение на тази теза на 12.11.2013 г. вицепрезидентът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев замина на посещение в Израел. Информацията бе потвърдена от пресцентъра на вътрешното министерство. Визитата е знакова и според източниците на вестника най-вероятно е
24
1
 
0
 
! Отговори
Бисеров е еничарин преди 10 години
Бисеров е еничарин, продал седалището си на турската партия ДПС. Предвид последните събития той пази тишина, за да има сила да вика, когато братята в затвора си правят гъргара с неговото тяло. Боли ли като ти вадят зъбките, Бисероглу, не те виждам нещо да се правиш на отракан сега, да правиш умни изявления? Пази си гласеца, пази си. В затвора има да викаш...
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Следващият ще е Данчо-ментрата !
22
3
 
3
 
! Отговори
съседа преди 10 години
Ех Христо , Христо, защо точно ти извади късата клечка? Колко много грабиха преди теб а тези швейцарци тояно теб издадоха. Ама сами сте си виновни , как другите успяха да си скрият парите, а вие така се изложихте с тези преводи. Сега ще си бъдеш изкупителна жертва.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма как да го осъдят по-никакъв начин. Ако човек загуби всичко и е притиснат - ще се разприказва. А тоя може да каже много работи. Политик от такъв ранг отдавна е станал НЕДОСЕГАЕМ. Ако има наивници които си мислят, че нещо ще му се случи, мога да се хвана на бас с тях.
20
1
 
10
 
! Отговори
КРАДЛИВИЯ СЪСЕЛ преди 10 години
Боли ли, чичко Бисеров, боли ли????
19
1
 
5
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Да убиеиш един човекщ е престъпление. Да убиеш един милон -статистика.Йосиф Висарионович Джугашвили -Сталин
18
2
 
4
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Защ незаконните емигранти не са също в затвора?
17
3
 
3
 
! Отговори
240==240==240 преди 10 години
В България няма нито един кадърен управляващ!Не 24-ри години още 240 ще минат и пак няма да се оправите!!!На бас;)
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е не можахте ли да пратите фотограф да го снима. Ами тази стара снимка ползвате.
15
1
 
7
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Хора внимавайте - тоя не напразно е жертван от Доган.... Ако наистина го бяха надушили за "сериозни далавери" - щеше да получи я инфаркт, я да намери пищов и да се гръмне в сараите на Доган. Цирка ще е голям... само да видим какъв ще е главния номер.
14
0
 
10
 
! Отговори
даа преди 10 години
Че то баш Христо Бисеров е включил в листите на ДПС и Петър Ангелов и Щерьо Щерев от бълг. квота за съжаление оказала се квотата на крадците в Парламента!Затвор за такива лица поне 20 години за назидание иначе всеки ще продължи да краде в нашата обрулена държава?
13
1
 
18
 
! Отговори
стига преди 10 години
Депутатите от ДПС Петър Ангелов, Щерьо Щерев и зам.председателя на народното събрание Христо Бисеров са със свалени имунитети, следствени и разследвани за източване на ДДС,финансови престъпления в особено големи размери. Тези депутати (първите двама) продължават да ходят на "работа" в парламента и да гласуват закони които трябва да преследват хора като тях,гласуват за шеф на ДАНС който ще ги "залавя"!Затова излезте на площада!
12
1
 
18
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Вие комунистите наистина сте промити мозъци.Не разбрахте ли, че дали щее Луканов, Лилов, Сергей, Жан, Гоце...вашата партия смърди.И освен до гражданска война, протести, хиперинфлация и бунтове, до нищо няма доведете държавата.Или ти си от онези...идеалистите? Наистина ярващи в комунистическата идея?То, вечче не зная кое е по-лошо.
11
1
 
12
 
! Отговори
63 преди 10 години
Бисеров, боли ли, боли ли когато е на два ката, а?
10
4
 
1
 
! Отговори
АЗ И ТИ преди 10 години
ОСТАВЕТЕ ГО НА МИРА ЧОВЕКА..НАМЕРИЛ НАЧИН ДА АРГАСВА НАРОДА И ВИЕ СЕГА МУ ЗАВИЙДАТЕ-ГЛУХАРИ ***.