Охранителят, прострял момче крадец, остава в ареста

Съдът реши, че може да се укрие
95
Охранителят, прострял момче крадец, остава в ареста
Охранителят Петко Еленков. Снимка: Булфото, архив

Състав на Софийския градски съд остави в ареста охранителя Петко Еленков, който застреля 16-годишния Велин Стоянов при опит за кражба в депото в "Подуене".

Според съда има обосновано предположение за авторство на извършеното деяние, както и има опасност Еленков да се укрие или да извърши друго престъпление.

Още по темата
16-годишният Велин Стоянов бе застрелян с ловна пушка на 2 март в хладилно депо в столичния квартал „Подуяне", а неговият приятел - 14-годишният Камен, беше ранен в краката.

Двете ромчета се бяха промъкнали в депото с намерение да крадат железа.

Районът обаче се охранява от частна охранителна фирма. 50-годишният Петко Еленков видял момчетата, призовал ги да спрат, но след като те отказали, открил стрелба.

Велин е убит на място, а неговият приятел Камен е ранен в крака и е закаран в болница без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: арестСГСПетко Еленков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Говорим за роми, тръгнали да си бЕрат железо от охраняван склад!! И на тези години те са женени, че и деца имат, 'щото това били "особености" на етноса!! Всячески се защитават ромските набези срещу държавността, и пак питам - кой има интерес държавата да тъне в престъпност и да ги защитава, активно подкрепяйки криминалните прояви на този етнос?
85
0
 
3
 
! Отговори
XXL преди 10 години
момче крадец?!?! Лот дъ фак ?? А иначе я ни откхрехни,кво ще му се случи бе А? Щото аз,като почтен гост на "Пандиз палаз" от време на време де.;) ще ти кажа шушумиго ..ЩЕ СИ ОТБИЕ НА *** докъто го заболят ръцете...Това ще се случи,балък !! Белия си е бял и е господар на маймуните,а *** ще си е *** и вечно ще играе по пръчката ..;)) Ха-ха-ха!
84
4
 
0
 
! Отговори
joro преди 10 години
znaete li kakvo 6te mu se slu4i na toia v zatvora... poznaiteeeeeeeeeeeeeeeeee
83
0
 
8
 
! Отговори
кайо преди 10 години
kum roditelite ima li povdignato obvinenie za bezprizorno ostaveni deca bez roditelski kontrol ili tova e zashtoto roditelite im gi zaduljavat da kradut zashtoto ne popadat pod udarite na zakonaPusnete 4oveka toi e izpulnaval slujebnite si zaduljenia!!!
82
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук само пишещи страхливци има.Ако стрелялия беще ***,пред съда щеше да има цяла *** махала,ама нали е Българин,ще бъде оставен сам като куче да гние в затвора и да го тормозят или не дай си Боже и убит.Ако това беше се случило в някоя нормална страна,първо закона щеше да го защити и хората също.Само дето ние не сме нормална държава.Проблема на България не са законите или политиците а населението което живее тук.
81
0
 
23
 
! Отговори
2546 преди 10 години
*** мръсни, *** в гето, ако хванат ***, какво им прави съда?
80
0
 
15
 
! Отговори
Кикс преди 10 години
Интересно, ако инцидента се беше развил на друго място - същите герои и мизансцен, само че в някоя от западните демокрации, към които уж се стремим... дали случаят щеше да е тема за медиите или правораздавателната им система....
79
0
 
48
 
! Отговори
сган преди 10 години
Е как сигурно ще го осъдят на доживотен затвор човечеца заради този крадлив ***, това правителство нали е тяхно, за тях работи и ги толерира
78
31
 
2
 
! Отговори
циганин преди 10 години
До 79 Да *** съм не съм *** бе *** . Кубинка . Или си луд или си *ераст
77
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** трябва да се изтебят до крак
76
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tiq mangasari sa otivali s qsnata ideq-da kradat!Choveka e bil na rabota i si e izpalnil zadaljeniqta!!!!!!!!!!!!!!!!Estestveno,4e 6te osadqt nego,nqma da osadqt nqkoi narko bos.
75
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този който дава отрицателен вот е ***
74
52
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"50-годишният Петко Еленков видял момчетата, призовал ги да спрат, но след като те отказали, открил стрелба. "Ако са тръгнали да го нападат е оправдано да е стрелял, ако ли не, си е ДИРЕКТНО ЗА ЗАТВОРА!
73
1
 
43
 
! Отговори
Рамбо първа кръв преди 10 години
Трябва да си вземем по един автомат и да ги трепем вече всичките корупирани и алчни ***
72
2
 
59
 
! Отговори
бургас преди 10 години
ЕЙ ТОВА Е НАЩА ДЪРЖАВА АМИ АКО *** БЯХА ИЗКАРАЛИ НОЖКИ И ДА УБИЯТ ТЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ,ПУСКАЙТЕ ЧОВЕКА НА СВОБОДА ТОЙ Е БИЛ НА РАБОТА И СИ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА АКО *** БЕШЕ ОТКРАДНАЛ НЕЩО ОТ БАЗАТА ОХРАНИТЕЛЯ ЩЕШЕ ДА Е ВИНОВЕН И НАКАЗАН БЪЛГАРИЯ РАБОТИ ЗА ДА ИЗДЪРЖА *** КОЙТО ВСЕКИ ДЕН ВЪРШЯТ ЗУМЛУК СЛЕД ЗУМЛУК КРАЖБИ НА ТОК,КАНАЛИ.И Т.Н.
71
1
 
45
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Някой по-вещ да организира нещо във фейсбук подкрепа на Еленко Ангелов и да окупираме центъра отново.
70
1
 
38
 
! Отговори
Петър преди 10 години
Не знам какво да направя в защита на човека! Моля ви, който е по-навътре в нещата, да дадеидея, да създаде сайт или каквото е необходимо за да обединим усилията си в защита наг-н Еленков! Крайно време е да се преборим с това несправедливо, изпълнено с формализъмпсевдоправосъдие, което всячески защитава и прикрива "големите риби" а нехае заобикновения човек!
69
1
 
47
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Охранителят, прострял момче крадец, остава в ареста.Предлагам да закрият всички охранителни фирми. Вижда се ,че който си изпълнява задълженията той е виновен.Така и така крадците са с по -големи права,нека си крадат на воля.*** законите в тази държава.
68
3
 
36
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Пи неизбежна самоотбрана в наказателното право можеш да използваш оръжие и то само такова което да е реципрочно равно на нападателя . Звучи наистина ***. Първо ще изследваме оръжията си с това на нападателя дошъл да ни краде и убива и тогава ще решим дали ще се отбраняваме.Междуредието на българския закон е учтивата покана за неговото неспазване. Малки вратички за големи пестъпници
67
1
 
35
 
! Отговори
АТИЛА преди 10 години
В ненормална държава живеем е какво трябваше да направи охранителя със тояга ли да ги гони при условие че от дума не разбират нали за това е там да охранява върши си работата сега ще го вкарат у кауша пази боже в каква объркана държава живеем За пореден път се убеждавам че съдебната система работи за свой и чужди интереси от подземниат свят за това няма да се оправим никога