Бисеров се яви по делото "Енимехмедов-Доган"

Отказа изявления, отказа и "Златния скункс", който пък се счупи
Обновена: 16 яну 2014 12:17 | 16 яну 2014 10:37,
36
Бисеров се яви по делото "Енимехмедов-Доган"
Христо Бисеров. Снимка: БТА

Христо Бисеров се яви като свидетел по делото срещу Октай Енимехмедов, обвинен, че е направил опит умишлено да убие Ахмед Доган.

На 17 декември, след като бившият заместник-председател на Народното събрание отново не се яви на заседание по делото, Софийският градски съд реши, че ще възложи на МВР да го обяви за общодържавно издирване, но само за да установи адреса му.

Още по темата
Оказа се обаче, че той не се е явил на това заседание, защото не е бил редовно призован понеже не е бил открит на нито един от адресите.

На единия си адрес, известен на съда, Бисеров не се е появявал от месеци, а на другия се помещавала чешката резиденция.

На предишно заседание в края на ноември пък Христо Бисеров бе глобен с 500 лева, тъй като не бе представил уважителна причина за отсъствието си.

Бившата дясна ръка на Ахмед Доган е с две повдигнати обвинения и е на свобода под парична гаранция в размер на 25 хиляди лева.

Едното обвинение е за това, че през 2012 г. в писмена декларация, подадена пред Сметната палата, не е посочил, че има сметки в банка в Швейцария.

Другото обвинение срещу него е за това, че в периода 13 декември 2012 г. - 21 февруари 2013 г. е извършил преводи на 314 529 щатски долара и 117 192 евро, като е знаел или предполагал, че парите са от престъпление.

Днес Христо Бисеров отказа всякакви изявления пред медиите. В Съдебната палата от "Господари на ефира" се опитаха да му връчат "Златен скункс", който впоследствие в суматохата беше счупен и така и не успя да стигне до притежателя си.

Това е втори неуспешен опит на "Господарите" да връчат "животинката" на Бисеров, предишния път статуетката отново бе счупена в опит да му бъде връчена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ашколсум бе бисеров.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бисеров олицетворява дпс! Скоро ще има продължение и с данчо ментата и пеевски. Българските еничари трябва да си платят за предателството срещу род и родина.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Енимехмедов е съвременния Левски! От такива младежи страната ни и а нужда а не от такива като сидеров съвременни еничари. Бея , гея и пеевски с влиянието им в съда ще съсипят бъдето на този български герой. България над всичко!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днеска ходиш по тревата , утре легнеш под тревата. Днеска си свидетел , утре ти свидетелстват . Айде хаирлия да е и за много години !!
25
0
 
8
 
! Отговори
бобо преди 10 години
Е,и сега .... "боли ли,боли ли Бисеров' !!!!???/ Поредният нещастен ***!!! А,как се дуеше в Парламента,дясната ръка на Доган!!! Горкия Доган,сега какво ли прави без дясна ръка!!! Колко са жалки всички наши политици!!! Колкото народа ни е беден,тея са два пъти по жалки и смешни!!!
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Енимехмедов бил искал, уж да умъртви мангасарина - Доган, но дефакто, само го уплаши, като щракна и му каза "БАУ", а баш пазителите на Правата и Свободите, пребиха момчето, при това вече хванато, ама не мислено, а съвсем НАТУРАЛНО ! Питам се: Дали не го биха, за това, че не е свършил работата както трябва ?
23
0
 
12
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Много се чупи животинката на господарите , интересна мистерия като с хилядите трансфери ...значи разпращаш си стотици хиляди долара , отделяш 25 хилки и си навън чист като сълза , дамм има правосъдие в европейска България.
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе? Кво е словоред и кво е граматика знаете ли?
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Да знаете как се чувстваха хората, които мачкахте, на които откраднахте бизнеса, на политици, на общински съветници, на заместник кметове, които разхождахте по полиция, съдилища, специални съдилища. Сега като ви вадят зъбите, боли
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZA KOK6KA NEMA PRO6KA ZA MILIONI NEMA ZAKONI,AKO GO OSADAT 6TE NAPRAVA BANKET
19
0
 
8
 
! Отговори
Tman преди 10 години
и този човек е с парична мярка за неотклонение.. дори не е под домашен арест!!! и пак някакви процедурни хватки... не бил редовно призоват... и това не по неговото дело ами като свидетел!!!
18
0
 
9
 
! Отговори
ФАС ОТ БУРГАС преди 10 години
ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ,ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ.
17
0
 
22
 
! Отговори
Хм... преди 10 години
Следващия път му счупете скункса в главата.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ta*ak darjava :) nqma po golem *** ot bg no sami sme si vinovni i sled nqkoiq dr godina *** 6te ni upravlqvat ,dqa ni e 4estito
15
0
 
14
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
как бисеров счупи златния скункс - ами с тъпотията си. само го е погледнал.
14
0
 
9
 
! Отговори
gencho преди 10 години
На единия си адрес, известен на съда, Бисеров не се е появявал от месеци, а на другия се помещавала чешката резиденция
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя както са го нагънали да не потопи Доганов и ДПС със себе си. Да не извади данни за режисирания опит за покушение и за разни сметки на силовата групировка ДПС? Няма да се изненадам, ако призоваването му по разни дела е опит да го изкарат от укритието и да го отстранят физически.
12
0
 
5
 
! Отговори
sylar преди 10 години
Cqla Balgariq spi ne sme edini i davame da ni pravqt na maimyni spete si posle va6ite deca 6te stradat o6te pove4e i nqma da imate kakvo da napravite trqbva da se vdignem na bynt i da ry6im vsi4ko a dano ama nadali lejeti si y vas dokato te pravqt milioni
11
0
 
14
 
! Отговори
Проктър енд Гембъл преди 10 години
Няма правосъдие в България!
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Sashto oshte ne e v zatvora?Kade blee Ovchev?