Прокуратурата пак погна Петното – за расова омраза

Помагал на негов съратник да крещи през мегафон срещу бежанците
Обновена: 5 мар 2014 10:55 | 5 мар 2014 10:55,
31
Прокуратурата пак погна Петното – за расова омраза
Бисер Миланов-Петното. Снимка: архив, Булфото

Прокуратурата ще протестира мярката за неотклонение "подписка" на Бисер Миланов и обяви, че днес внася втори обвинителен акт срещу него.

Това става само ден след като той бе пуснат на свобода по делото за закана за убийство към Боряна Георгиева: "Ще ти отрежа бавно и мъчително главата", крещял той срещу нея през юли миналата година в палатков лагер на протестиращи срещу правителството близо до парламента.

Още по темата
Вторият обвинителен акт срещу Петното е за помагачество и съучастничество в подбуждане към расова омраза.

Според обвинителния акт на 2 ноември 2013 г., около 16.00 часа, на столичното кръстовище на бул. "Мария Луиза" и ул. "Екзарх Йосиф" той умишлено е подпомогнал извършването на престъпление.

Тогава Миланов управлявал лек автомобил "Ауди", модел Q7, откъдето съратникът му от гражданското движение "Свобода" Цветан Йорданов Бонев през мегафон подбуждал към омраза и насилие към бежанците.

От прокуратурата публикуваха и пълния текст на думите на Бонев, а именно: "Така не могат да продължават тези неща, време е да се събудим! Ето ги черните, които виждате! През нощта е било извършено тежко криминално престъпление срещу младо момиче от български произход, което е намушкано от лице от такъв произход. Ето тия черните, които виждате! Това нещо не може да продължава така! Време е да вземем мерки и да се разправяме с тези черните! Трябва да се разправяме с тия черните!".

Dnes.bg припомня, че цитираната случка се разигра ден след като алжирецът Салахедин Бин Аладин обра магазин на столичната улица "Пиротска", наръга многократно младата продавачка зад щанда и забегна зад граница.

Вчера съдът постанови 12 години затвор за младежа. Освен за нападението над Виктория Христова, Бин Аладин е обвинен и за още няколко нападения, при които са пострадали общо петима души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
РДВР- Русе преди 10 години
45-годишният Миланов е от Русе и има 7 присъди, част от тях ефективни. Първата е получил още на 18 години след кражба. Присъдата е условна, но скоро е последвана от ефективна - през 1987 г., когато е осъден за кражба на автомобил на 6 месеца лишаване от свобода. Бягство от затвора му носи трета присъда и на 20 години той вече е с три присъди. Тогава Миланов е осъден на 4 години и три месеца зад решетките.
27
0
 
4
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Тоа *** Бисер петното е криминално проявен Рyсенец познат на Русенското РДВР , интересно е какво прави в София и срещу какво заплащане
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С мегафончето на бареков се разхожда. Този може и да стане заместник на Росен Петров. И чар и интелект му вещаят този пост.
25
0
 
7
 
! Отговори
чичопей преди 10 години
Петно -> *** -> Вениш -> Бареков -> Сидеров -> Q7 -> Южното крило на ЦСЗ 215 при бай Ставри, строг но справедлив
24
0
 
4
 
! Отговори
Ицо преди 10 години
журналистите могат да направят едно благородно дело за България - да спрат да ни занимават с петна, дудуци, болен лидеровци и тем подобни. Ако медиите не ни ангижарат вниманието с тях - техните изцепки и "мнение" - живота ни би бил една идея по-поносим
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петното е преминал към еничарите на сидеров. Ники *** няма да му прости.
22
0
 
7
 
! Отговори
Курнелка преди 10 години
Бисер петното е човека на бареков лекето. Бареков му плащаше за акциите срещу герб.
21
2
 
2
 
! Отговори
Bravo PETNO преди 10 години
Бонев през мегафон подбуждал към омраза и насилие към бежанците*време е да се събудим! Ето ги черните, които виждате! През нощта е било извършено тежко криминално престъпление срещу младо момиче от български произход, което е намушкано от лице от такъв произход. Ето тия черните, които виждате! Това нещо не може да продължава така!*Petnoto zapochva da mi haresva
20
0
 
14
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Петното бе приет от Орешарски, което е голямо петно за Министър-Председателя
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Rom ariec !Tozi marcipan ako e Balgarin , az sam po Balgarin ot tova lekence , s moqta kade po svetla koja i zeleni ochi zamrazqvashti vsqkoq krasavica koqto mine po krai men!
18
3
 
3
 
! Отговори
* преди 10 години
tova sa istenskite balgari asste glasuvam ili za nego ili za volen
17
2
 
7
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
На това Петно, че не му е чиста работата - ясно! Сгафил е сериозно пред големите риби, сгазил е лука и сега го центрят отвсякъде, не е ясно на кого е неудобен обаче...срещал се с политици и тн...
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗ МУ ТЪРСЯТ ЦАКАТА С ИЗМИСЛЕНИ ОБВИНЕНИЙЦА ВЕЧЕ СТАНА СМЕШНО ОТ НАЧАЛО СИ МИСЛИХ ,ЧЕ Е НЯКЪКЪВ БАНДИТ А ТОЙ ШМАТКА И СА ГО НАРОЧИЛИ ЯКО .*** ПАРОДИЯТА НА ДЪРЖАВА
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това "***" го роди Бареков . Той го пусна още първите дни на летните митинги, като лично го заведе пред Министерския съвет, защото тоя льольо от Русие не познаваше София .
14
3
 
13
 
! Отговори
МАЯ преди 10 години
А ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ МУ НАПРАВЯТ, ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО,ТО ТОЯ *** ЩЕ СИ ГО НАМЕРИ НЯКЪДЕ ПО УЛИЦАТА ТАКА ДА ЗНАЕ!ТИЯ , ОНИЯ БИЛИ ЧЕРНИ А ТОЙ С ТАЯ МУТРА НА *** КАКЪВ Е! ДОЛЕН БОКЛУК1
13
0
 
7
 
! Отговори
читател преди 10 години
Що ме занимавате с ***! Този продукт на нискоефективната ни правораздавателна система е ясен. Днес лекето, утре храчката - все ми е тая. Прави са хората, невярващи в съдебната система.Тази статия може да информира само жената, която е заплашвал, че вероятността да и посегне се е повишила.Саморазрушаващата ни се система е добре съградена. Резултатите ще бъдат повече от катастрофални! Браво на архитектите и!
12
6
 
7
 
! Отговори
Г-а журналисти преди 10 години
Стига сте ни занимавали с този дребен мошеник. Спрете да го споменавате и СИГУРЕН съм, че ще отиде в небитието.Като искате сензации се ХВАНЕТЕ здраво, ама наистина здраво и изкарайте истината около фалшивите избори за президент. Как бяха опорочени от Боко пожарникаря и ни натресоха един *** за президент.Е тава е сензация.Стиска ли ви господа журналисти?
11
1
 
30
 
! Отговори
Един преди 10 години
В държава, в която партията на Бареков е на път да стане 3-та политическа сила, не може да се очаква нищо добро. Не е виновен нито Борисов, нито Станишев, нито Сидеров, нито МЕстан, нито Бареков. Виновен е този *** и неграмотен народ. Това е истината.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
шведите са най-известните *** в цяла Европа...имат време за всякакви подобни дейности понеже никога не били във война
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Петното", повече коментар е излишен!