Варненският съд осъди проститутка за безделничество

Жрицата има 27 съставени протокола
28
Варненският съд осъди проститутка за безделничество
Архив: Булфото

След като са й били съставени общо 27 протокола за проституция, вчера Варненският районен съд осъди 28-годишна жрица на любовта за безделничество, съобщи Информационна агенция "Черно море".

За това, че като работоспособно лице Анелия Трифонова продължително време не се занимавала с обществено полезен труд и получавала нетрудови доходи по неморален начин, тя получи пробация за срок от 6 месеца при двете задължителни мерки - срещи с пробационни служители и регистрация по настоящ адрес, при периодичност 2 пъти седмично.

В периода от 9 юни 2013 г. до 28 август тази година Анелия била засичана при полицейски акции общо 27 пъти да продава ласки на централен варненски булевард.

Вечерта на 5 септември тя била засечена за пореден път в района на спирка „Патриарх Евтимий“ на бул. „Владислав Варненчик“ в момен, когато предлагала услугите си на клиент. Трифонова веднъж вече е била освобождавана от наказателна отговорност и глобена 1200 лева за същото престъпление.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: проституциясъдВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
Ха ха ха ха хаааа! преди 9 години
Ами връзкарите в БАН, които ходят в институтите си веднъж седмично за по два часа? Много от тях са безделници през 90% от времето, което би трябвало да е работно, а през останалите малко на брой часове имитират някаква дейност, но тя в никакъв случай не е обществено полезна, дори напротив - това е вредно за обществото, защото заплатите им са просто едни суми, получени даром. Но санкции няма!За отчетите не се притеснявайте - във всеки институт има Марко Тотевци и Гюро Михайловци, които работят!
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
obshto polezen tryd e dala mnogo,ama q sadite a onia paraziti i kato vas takiva v parlamenta koi shte gi sadi ,trria naroda ga gi sadi i belene tam da se potrydiat varhy edin trap.
15
0
 
6
 
! Отговори
Краси преди 9 години
Жената държи небето да не падне въху нас.Та това не е безделие!
14
0
 
5
 
! Отговори
--- преди 9 години
Девойката сладко си поспивала през деня, хората работят , вечерта дойде и е време да си разходи *** по улицата и да покаже как и текат лигите по червеното ферари сьтворено от Енцо Ферари....
13
0
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
А главният прокурор кога ще го арестуват... - и той отговаря на условията...
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
da hodi v payner, tam e sushtata istoriq
11
0
 
11
 
! Отговори
резил преди 9 години
Ауу,как не ви е срам! Припомнихте ми милото соцвреме,когато "безделничеството" беше удобен повод да се арестуват "враговете на народа".
10
3
 
6
 
! Отговори
BUL преди 9 години
Що само нея бе ?? Има 355 хил *** в Бг
9
1
 
12
 
! Отговори
--- преди 9 години
Девойката сладко си спи през деня, докато хората работят а вечерта отпочината излиза на улицата да си прави кефа и оправя нимфоманията...
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само да ви попитам, това БЕЗДЕЛНИЧЕСТВО нов вид престъпление ли е ? Аз като юрист за такова престъпление по НК не съм чувал, но вие като БЕЗДЕЛНИЦИ и псевдожурналисти си мислите от *** всевъзможни тъпотии. Наемете си редактор с юридически познания или някой студент по право да ви списва криминалните и съдебните новини !!!
7
2
 
7
 
! Отговори
--- преди 9 години
Продавала си тялото, защо да работи след като дьржавата я обслужва здравно -безплатно и полицията я пази безплатно , остава и да храни сводниците....
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БРАВО!При Борисов се вадят текстове на закона от 60-те.Нали все пак Боко е ДЪРТ ***.
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е това е подигравка в прекия смисъл на думата, момичето в буквалния смисъл на думата си е скъсвало *** от работа, а те я осъждат за безделничествое нема справедливост
4
0
 
9
 
! Отговори
Васко преди 9 години
Ами то по тази логика в България по списък има над 300 000 безделници/справка - Бюрата по труда/.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАКИВА КАТО ТАЗИ ЖЕНА НАВРЕМЕТО БЯХА МНОГО МАШИННИЧКИ И ТЪЧАХА НА ПО 30 СТАНА. А СЕГА КЪДЕ ЩЕ ТЪЧЕ? КЪДЕ СА ЗАВОДИТЕ ФАБРИКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯТА В КОИТО РАБОТЕХА МИЛИОНИ ХОРА. ТОЗИ ВЪПРОС ДА ИМ ЗАДАДЕ ТАЗИ ЖЕНА НА МУТРИТЕ И ТОГАВА ДА ВИДИМЕ КОЙ СЪД ЩЕ Я ОСЪДИ. СЕГА ДА ГИ ОСЪДИ ВЪВ СТРАСБУРГ ЗА ПОТЪПКВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ И ПРАВА И ЗА ТОВА ЧЕ ЗАРАДИ БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ЗАВОДИТЕ Е ПРИНУДЕНА ДА ПРОСТИТУИРА. В СТРАСБУРГ ЩЕ ОСЪДЯТ ДЪРЖАВАТА ДА И ПЛАТЯТ ВСИЧКИ СТРЕСОВЕ КОИТО СА И ПРИЧИНИЛИ МУТРИТЕ.
2
2
 
14
 
! Отговори
безделник преди 9 години
че то безделници ,в истинския смисъл на думата,в България колкото щете,няколко нови затвора ще трябват ако ги осъдите.ако бях каката щях да осъдя България в Европейския съд за дискриминация.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е как?!Момичето се е трудило яко и е получавало трудовите си възнаграждения честно!Между другото, чудя се сега дали пробационния и служител ще е мъж...?