Осъдиха на три години затвор сутеньор от Сливен

Наложена му е и глоба от 10 хиляди лева
7
Осъдиха на три години затвор сутеньор от Сливен
Снимка: Булфото, архив

36-годишен мъж от Сливен беше осъден на 3 години затвор за трафик на хора и склоняване към проституция. Наказанието е общо и най-тежкото от присъдените за деянията, за които осъденият се е признал за виновен след споразумение с прокуратурата, съобщи БНР. 

Пред съда сутеньорът е признал, че в началото на 2004 г. е склонил и приел в дома си жена за проституция, а две години по-късно направил същото с непълнолетно момиче. В различни периоди от време, двете били отведени от него в Италия и Франция, за да проституират. И двете жени са родили деца от сутеньора си.

В периода от април 2008 до септември 2009 г. той е излизал и влизал в България, с лична карта, издадена на друго лице без разрешение на полицейските органи. Деянията са извърени в условията на опасен рецидив.

Осъденият ще излежи присъдата си при първоначален строг режим. Наложена му е глоба от 10 хиляди лв. в полза на държавата.                                                                                                                             


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: проституциясъдзатвор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Ало гранична полиция що спите бе?Излизал с чужда карта.Ако тръгнеш с леко повредена ( спукана, смачкана) става голям проблем на границата.Но за един Ром с чужда , проблем няма.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3 години, смешна работа, такива имат нужда от доживотен затвор