Петима от бандата за убийства остават за постоянно в ареста

Спецсъдът пусна под домашен арест само Ангел Ангелов
Обновена: 17 яну 2015 20:34 | 17 яну 2015 20:33, Камелия Цветанова
19
Петима от бандата за убийства остават за постоянно в ареста
Снимка: Булфото, архив

Спецсъдът реши да остави в ареста петима от задържани членовете на разбитата в сряда в столицата група за поръчкови убийства, палежи и търговия с дрога и незаконни цигари.

Още по темата
Близо пет часа днес специализираният съд заседава по искането на прокуратурата в ареста да останат за постоянно Мила Георгиева, Михаил Георгиев, Максим Кулишев, Георги Божилов, Ангел Ангелов и Мирослав Стоянов - шестима от общо осем първоначално арестувани.

На двама мерките за неотклонение по-рано бяха заменени с по-леки.

Магистратите решиха, че петима, без Ангел Ангелов остават в ареста. Той ще бъде под домашен арест, предаде БТА.

Всички те са обвинени, че като престъпна група извършвали редица престъпления.

В съдебната зала стана ясно, че прокуратурата е разпитала близо 16 свидетели. Част от тях са останали анонимни, а вече са и със защита.

Обвинението твърди, че те са били близки до Мартин Георгиев.

Синът на бившия шеф на митниците Христо Кулишев - Максим, е участвал в организираната престъпна група, разбита преди дни, оповестиха разследващи.

Ръководител на групата била Мила Георгиева, заедно с нейния син Мартин, който все още полицията издирва.

В групата са участвали още бившият съпруг на Мила Георгиева - Михаил, брат й - Ангел Ангелов, както и още няколко човека.

В дома на Максим Кулишев били намерени около 170 грама марихуана, за която той обяснил, че използва с медицинска цел.

Мила Георгиева има далечна роднинска връзка с Кулишев - той е бил неин доведен баща преди време.

Групата се свързва с опит за убийство на Тихомир Дочев - Мравката, Георги Семерджиев - Жоро Шопа и собственика на заведение в Слънчев бряг - Радостин Бързанов и редица други престъпления.

Всички имат право да обжалват пред по-горната инстанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
искали да убият трима от своите но не намерили сгода айде че ми писна отпростотия излиза че никой не е убит не е набит наркотика е за глаукоматае за какво е цялата работа
13
1
 
2
 
! Отговори
DUBLIN преди 9 години
Споко-до 1 май всички са вън.Сега "независимият и справедлив" съд в Корумпестан му трябва малко време да се огледат кой на кого е човек от задържаните,кой с кого е обвързан,кой трябва да бъде покрит,кой и колко и на кого ще плати за пускането под гаранция и......за 1 май-СВОБОДА.Примери искате ли......?
12
0
 
2
 
! Отговори
Безсрамници преди 9 години
Тези са за трепане отма, до 5то коляно ! Мамицата им, ей братя българи ама тез дето сте мачкани, е ей такива като тези от обявата нас ни мачкат, ставайте всеки ден се будете и мислете как да ги премахваме тез небратя ....
11
2
 
4
 
! Отговори
да живей герб преди 9 години
Много ми беше смешно да следя поредната ялова акция на нискочелия Цв. Обвиненията в пресата ескалираха - марихуана и заплахи, кокаин и опити за убийства, после им лепнаха Манджуков и Жоро Шопа и снощи най-сетне изплюха камъчето - незаконна търговия с цигари. Само един има право да търгува с цигари без бандерол и всички знаем кой е той.
10
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ --В АРЕСТА А ПОРЪЧИТЕЛИТЕ КОИ СА И КОГА
9
1
 
9
 
! Отговори
... преди 9 години
Сценария е ясен вече. Пускат Ангелов а другите ги оставят зад решетките. Когато дойде време за самото дело и... хоп, Ангелов го няма, изчезнал е. Без него дело не може да има и лека полека, кой под гаранция, кой му олекотяват присъдата (като на Ангелов), другите разбрали че са невинни и всичките в един момент се оказват навън. Няма съд, няма осъдени, нищо няма. Те си стават мирни граждани. АМАН ОТ КОРУПЦИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕ, НАГЛЕЦИ ДОЛНИ................
8
1
 
9
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
И какво са правили МВР и службите от 2012 година до сега?Ахааа.... те са наблюдавали и отчитали статистика?Ахааа-ясно!Ама много ясно....!!!Явно всички от бандата са били под прикритие.Смях...Пародия...
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Синът на Шеф на Митницата ?
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вероятно е пропял,може и да не лежи
5
8
 
18
 
! Отговори
историк-анализатор преди 9 години
Всички беди идват от терористичната партия БКП-БСП-ДС . Преди 9.09.1944 г. обираха мандри и убиваха невинни хора , сега обират банки и убиват за пари . Това бяха мандраджиите и сега техните отрочета са същите .
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цацаров.Има нов казус.Всички заловени наркотрафиканти използват наркотиците за медицински цели.Тия които са заловени с по тонове наркотици си ги складират за черни дни.Ми оказа се,че са невинни хората.Пусни ги от панделата бе Цацаров.Вервай му на шефа на митниците,проверен е,наш другар.
3
4
 
14
 
! Отговори
бай Иван преди 9 години
Пак ли чеда на комунисти и хора на комунистическото ДС .Четвърт век не им стигна да ни ограбват и продължават.Апитита идвал с яденото...Пари трябват за избори .Комунистите казват с кръв взехме властта и с кръв ще я дадем-различават ли се от джихадистите?
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой организира такива ***, за да всява смут в държавата. Няма вакум алчността и ламтежа за лесни пари. Кой им плаща за убииствата? Сами не действат.
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аре на бас, че всички ще ги пуснат. И даже някои от тях ще осъдят България за накърнени права.