Съжалявам, рече в съда полицаят, убил бебе в Крушевец

Отложиха делото за катастрофата за 27 март
Обновена: 12 мар 2015 14:41 | 12 мар 2015 14:07, Веселина Йорданова
37
Съжалявам, рече в съда полицаят, убил бебе в Крушевец
Снимка: архив, БулФото

Отложиха делото за катастрофата, при която загина 11-месечната Красимира от созополското село Крушевец.

Причината е неявяване на две вещи лица, изготвили общо три съдебни експертизи, съобщи „Фокус“. Отлагането на делото е по искане на адвоката на обвиняемия Костадин Стоянов - Благой Потеров, който иска да разпита вещите лица.

Още по темата
Следващото заседание по делото е насрочено за 27 март от 09.30 часа в Бургаския окръжен съд.

В съдебната зала граничарят Костадин Стоянов, който беше зад волана на колата, убила бебето, заяви, че съжалява за случилото се.

Той поднесе съболезнования на семейството на момиченцето и каза, че ако може да върне времето назад, би го сторил.

Според показанията му пред съда вечерта преди катастрофата е пил червено и бяло вино, не повече от половин литър общо, легнал си към един часа след полунощ, а на следващата сутрин станал към 08.00 часа и потеглил с личния си автомобил от Малко Търново.

Мислил да остане, но му се наложило да пътува. По думите му при влизането в село Крушевец карал със скорост от 35 км/ч.

Стоянов свидетелства, че не може да си спомни самия сблъсък, при който автомобилът му блъска детската количка на тротоар пред магазин.

Той заяви, че бил все още в колата, когато майката на момиченцето, Нонка Борисова, излязла от магазина. Търсил детето, когато мъж на име Милко го ударил в тила и започнала кратка саморазправа.

Стоянов заяви, че е правил изкуствено дишане и сърдечен масаж на момиченцето, което според него давало признаци на живот. Тъй като го заплашвали, той се отдалечил от мястото на инцидента и съобщил за катастрофата на тел. 112, но от там вече били уведомени.

Стоянов свидетелства и че насъбралите се хора били враждебно настроени към него.

След пробата с дрегер бил откаран в МБАЛ-Бургас за вземане на кръвна проба и урина, но според него лекарят не успял да запечата с парафин капачката на кръвната проба.

Обвиняемият бе категоричен, че не е пил мляко на мястото на инцидента, за да прикрие, че е пил.  Той обясни, че не е усетил автомобилът му да има техническа неизправност. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полицаите се обучават да УБИВАТ този лъже , че съжалява... Съжалява , че не е убил и родителите на детето..
28
0
 
2
 
! Отговори
Поданник преди 9 години
За българите само законите на ХАН КРУМ. "Били враждебно настроени" !?!?!? е какво иска Полицията и полицаите не защитават интересите на народа. за стадото е нужно куче- те това е полицията.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A ZASHTO KOLICKATA SE NAMIRALA TAM?
26
0
 
7
 
! Отговори
Мунчо преди 9 години
То почти всички полицаи са хронични алкохолици и полуизроди...този обаче е алкохолик-наркоман!
25
0
 
7
 
! Отговори
воиник преди 9 години
и нии съжаляване много че дрогираното ченге нее на изтрел растояние тогава ще престане да съжалява ще видите че съдииниците ще го пуснат както и убиецът от правец следва помилване с пълнител на макаров
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това дело, присъщо за присъда НАМЯСТО(буууум), ще се точи до 2025-та!
23
1
 
9
 
! Отговори
спомен преди 9 години
значи си спомня,че е правил сърдечен масаж,помни че кръвната му проба не е била запечатана с парафин, а не помни самия удар! ей в каква България живеем...
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
те и за Белене не си спомняха - какви бяха ----годзев или гадзов - ***-куки ***
21
0
 
16
 
! Отговори
2 преди 9 години
Ако той беше на мястото на родителите на това бебе, какво щеше да поиска за убиеца на детето си? Пожелавам точно това да му се случи.Съжалявам има значение само в случаите в които човек е засегнал собствените си интереси.Иначе тази дума се произнася просто за да не мълчиш.Този човек не я е произнесъл,защото се смята за виновен, а за да намалят присъдата
20
0
 
18
 
! Отговори
бургазлия преди 9 години
Това са номерата на топадвоката Потеров той е най скъпия адвокат след оня дебелия Марковски кат него няма загубено дело щего отлага докат го оневини.Преди време се разчу за ПТП извършено от синаму но кво стана по нататък нищо повече така и с полицая няма да има пандела само повече кинти.
19
1
 
15
 
! Отговори
Горкия преди 9 години
Леле горкия, *** той чист като сълза бе!
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
цяла България чака да види справедлив процес
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много нагъл тоя убиец бе. Типичен представител на милицията,лъже, маже и вменява вина,само и само да отърве кожата.. Само не разбрах кога е правил сърдечен масаж, преди или след като колегите му го налочиха с кисело мляко,след като патоанатомът казва,че бебето е било цитирам" с натрошен череп,размазан мозък и множество счупени ребра,увреждане на белите дробове и множество други травми. Тоест починало е веднага.
16
3
 
21
 
! Отговори
666 преди 9 години
Винаги съм се питал по тия дела, адвокатите от защитата не ги ли е срам? Да предположим, че не е бил пиян, не е бил дрогиран, карал е бавно и т.н. Бил ли е зад волана? Бил е! Блъснал ли е количката? Блъснал я е! Загинало ли е бебето? Загинало е! Е, питам аз, как тия хора си лягат с чиста съвест вечер, след като цял ден са се потили в съда, за да зашитят убиеца?!?! Ако ще да си чист като сълза, направиш ли такова нещо ставаш убиец! Факт! На такива трябва директно да им се произнася присъдата!
15
0
 
29
 
! Отговори
Нещо не е в ред! преди 9 години
Добре бе в Тексас как ги убиват а ние не можем...Оня *** който уби Вероника си е за смърт. Аз не искам да го храня с моите данъци в затвора. реално погледнато ние ще плащаме данъци той да яде и спи...баси правосъдието.
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Требе да се върне смъртното наказание! За превишена скорост на се наказва със смърт. Да се изпълнява екзекуцията на място. Убийци, за какви се мислят да карат като луди. Смърт на място!
13
0
 
29
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
--Когато си се качил на колата пиян - и на всичкото отгоре си пушил марихуана - и на всичкото отгоре си Граничен полицай !!- и си мислиш че с думата --"съжалявам" ще ти се размине !!?? няма как да стане това !!
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направо червата ми се преобръщат като гледам тая снимка. Какви обяснения, какви пет лева. Този е за тексаска инжекция без никакви обяснения.
11
1
 
29
 
! Отговори
не вярвам преди 9 години
Лъже!Само като погледне човек количката е ясно ,че не може да е правил изкуствено дишане и сърдечен масаж на бебето.И как хем не помни катастрофата, хем е давал първа помощ?Защо всички свидетели твърдят друго?
10
0
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
"Според показанията му пред съда вечерта преди катастрофата е пил червено и бяло вино, не повече от половин литър общо" . На 31-ви декември съм изпил също точно толкова вино и на следващия ден , около 12 на обяд ме спряха за проверка и дрегерът отчете 0,00 промила. Тези може да ги разправя на накой друг. Пили са цяла нощ , поспал е 2-3 часа и се е качил да кара. Полицай да изпие 0,5л вино - не го вярвам , за ракия - може.