Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път

Нягол е малтретиран и убит по мъчителен начин
Обновена: 19 мар 2015 17:24 | 19 мар 2015 17:16,
267
Охранителите от мола - жестоки, агресивни, били са и друг път
Снимка: БТА

Охранителите във варненския мол, които пребиха до смърт 52-годишен мъж, са пребивали и друг път посетители в търговския център. Това доказват данни, събрани по време на разследването на бруталното убийство.

Тримата мъже са проявявали неоправдана агресия и жестокост, стана ясно по време на днешното заседание на Варненския окръжен съд.

Още по темата
За трагедията се разбра в събота. Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой. Тримата охранители бяха арестувани, защото те са последните, видяли жертвата.

Магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство. Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост.

Съдът прие за безспорно, че независимо от чистото им съдебно минало, ако са на свобода Ангел, студентът от ИУ във Варна Красимир и Цветан може да укрият или да извършат други престъпления.

Ако обжалват определенията на окръжния съд, Николов, Димитров и Маринов ще се явят пред Варненския апелативен съд на 24 март.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: молубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
35
 
! Отговори
ПАВЕЛ преди 9 години
Каквато ни държавата такива ни и охранителните фирми.Държавата трябва да ти помага а реално ти пречи, охранителните фирми трябва да те пазят а реално те убиват.Чакаме да видим дали и съдът дето трябва да съди всъщност оправдава. Я някоя процесуална процедура ще се окаже че е пропусната, я болни ще се намерят ...Тука трябва бързо и мощно да се осъдят.
74
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До edinТоз пък, следващия... Отнемане на лиценз... Къде отиваш ти, може би... *** батка, ***, или свикваш с ежедневните рискове или отиваш на по-добро място, изборът си е само твой или на някой дрогиран *** дето реши да те пребие до смърт, ей така, за фън...
73
1
 
21
 
! Отговори
да се изясни преди 9 години
Тези момченца са се ЧУствували НЕНАКАЗАНИ,НЕДОСЕГАЕМИ и като убийците от ИД!! Виновни са и всички началници на охранат, директор, служители на ГРАНДМОЛ Вн, ПР, който е СКАЛЪПИЛ съобщението, че човекът е ПОЧИНАЛ от инфаркт!???ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА на ВИСОКО ниво! ЧИИ "ДЕЦА" са тези ПРЕСТЪПНИЦИУБИЙЦИ?И не за първи път пребиват, както се изясни??Мнго сериозно, защото ТАКИВА стават "бойци на ИД".И се хвалят на приятели.КОИ са "ПРИЯТЕЛИТЕ" им??
72
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зад садизма се крият едни жалки нещастници! Погледнете го - кротко момченце за облизване, ако не знаеш какво е направило. Гледах двама такива по телевизията. Да ги съжалиш! Одрямани, нещастни, полицаите при задържането били им блъскали главите в бордюра. Така, ако не знаех какви *** са. Когато и да ги претрепеш, все е късно.
71
1
 
19
 
! Отговори
edin преди 9 години
Нещо Като отнемане на лиценз на мутренската охранителна фирма?Щото се знае на кого е!
70
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Анаболи, бело на прах, простотия и охранителна дейност. От мола веднага се отказаха от тези *** но са вързани с тях. Какъв охранител е 18 годишният пикльо? Какво има в тиквата си знае ли шефа на охранителната фирма? Химикали за сила и безмозъчност.
69
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скивайте му физиономията на наглото ***- надъхано да се бие до кръв в затвора за да не го оноди бай Санди Винкела. Нямам спасение мършоооо... жена ще ставаш.
68
1
 
11
 
! Отговори
gude преди 9 години
Цаци хилядарката ще ги пусне...всеки го познава :))) Айде цискаров...2 бона си напред дебела въшко ненаяла се!
67
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия са пълни нещастници! Скачат да бият трима срещу един, възрастен и болен човек! Айде да се сбием, ама 1 в 1, не ме е страх, даже и да загубя, но да е честно. А тия *** се нахвърлят да бият безпомощен човек!
66
0
 
18
 
! Отговори
До Стела преди 9 години
Сладур е да, вече му се точат, ще го женят всеки ден в кафеза.
65
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този *** е пребивал слаби, болни и безпомощни хорица? *** нещастен дано изгние в зандана, садистична откачалка, която посяга на по-слабите от него, жалки ***, защо не вземат да скочат на някой по-едър и триниран като мен, ще им извия вратлетата като на пилета.
64
1
 
27
 
! Отговори
до Стела преди 9 години
Ако убитият човек беше баща ти или брат ти, пак ли щеше да мислиш, че е сладък ? Аман от глупави жени.
63
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ереван: Смъртно наказание в България няма да има, защото политиците мислят за себе си!
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A MOLA NIAMA LI DAOTGOVARIA,NALI COVEKA BESHE POCINAL OT ESTESTVENA SMART.SLUGITELITE NA FIRMATA ZA BOI SA ZADARGANI,A FIRMATA ZASHTO SASHTESTVUVA.
61
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето, такива неща убиват не просто един човек, а България! Още в началото на прехода много способни, почтени и експедитивни хора наивно помислиха, че ще успеят с честен труд и инициатива. Натиснаха ги разни рекетьорчета и бизнеса и наивността им приключиха бързо.Кой го глобили, кой го набили, на кого магазинчето му пламнало заедно с колата среднощ. Сетне, когато мутрите станаха власт, започнаха да им пращат полиции, ХЕИ, ветеринари, *** и така.....
60
1
 
17
 
! Отговори
справедливост преди 9 години
доживотен,да изгниват в пандела,нека всеки който отнема живот да усеща как дните му минават в кафеза и да чака смъртта си!
59
1
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 61 ИстинатаМного си толерантен към тия . Смъртната присъда ще ги отърве от мъките за части от секундата, а затвор в дупка без прозорци и без право на излизане от тази дупка само на една крушка- тоя вътре ще се моли да го закарат на ел. стол след втория месец. За жалост няма такива "привилегии" за *** осъдени на доживотен у нас!Но това е друга тема.
58
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СтелаМного е сладък да. Сигурна съм, че в пандела ще го оценят и ще му се насладят.
57
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този мол е съучастник в убийството! Крили са записите от убийството, тези също са за съд! Много добре са знаели какви *** имат на работа, но са ги държали, щото точно такива им трябват. Това са брутални ***, садисти, които не заслужават милост! Човекът е викал, гърчове от болка, умирал е, а тези *** са продължавали да го ритат и бият.
56
1
 
9
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До стелаТи си ТП(тьпа п...а)