Чеци: Не съм убил Яна, аз съм най-добрият човек!

Николай Русинов сподели, че не му е мъчно за момичето
24 апр 2015 10:40,
36
Чеци: Не съм убил Яна, аз съм най-добрият човек!
Снимка: Нова тв

На 27-ми ще станат три години откакто съм задържан по делото. Настанен съм в единична килия и съм на режим, който е по-специален и от специалния режим на осъдените на доживотен затвор. Заключен съм по 23 часа на ден, имам час и половина разходка и това е.

Така започва интервюто си пред Миролюба Бенатова Николай Русинов-Чеци – основният обвиняем за жестокото убийство на Яна Маринова в Борисовата градина.

Чеци разказва, че помни Яна само по снимки. Когато разбрал, че е мъртва, Николай се почувствал отвратително, но още по-ужасен за него бил факта, че обвиняват него за убийството й. Но сексът с Яна бил просто "за една нощ", затова и не я помни добре.

На първа инстанция Николай бе осъден на доживотен затвор. Съдът твърди, че Яна е убита, след като е принуден да прави секс с него. Задушена е, дрехите й са били разкъсани, а тялото изоставено. Около и по нея са намерени следи от срещата й с Николай.

Сигурно е, че Русинов е последният, с който Яна е имала контакт. Според съда интимната среща не е била доброволна и е завършила смъртоносно.

Чеци твърди, че с Яна се запознали на парти в столичното заведение "Маймунарника", като са били "под влияние на алкохол, млади, освободени...".

"На партито на Спенс в Борисовата градина се запознахме. Пийнахме си, флиртувахме си, танцувахме, веселихме се, правихме секс. И на сутринта си тръгнах...", разказва за злополучната нощ Чеци.

"С нито една жена в живота си не съм бил груб. Нека съберем всички жени, с които съм бил в живота си, нека те кажат", заяви Чеци.

"Бяхме на едно шалте. Видях я, че спи. Взех си раницата и си тръгнах. Ако бях в хотел, пак така щях да направя. Това беше секс за една нощ. Има разлика между секс и любов. Никой не говори за кавалерство – имахме връзка от вечерта", каза още Русинов.

Николай Русинов също така отрича да е изключвал телефона на Яна, като според него в делото няма данни за неговите пръстови отпечатъци точно на бутона за изключване: "Аз обясних откъде са следите на пръстите ми - търсех презерватива в чантата й..."

Запитан независимо дали е убил Яна или не, дали се харесва, Чеци отговори: "Защо само аз трябва да съм "идиота", който е обвинен? На вас може ли да ви е мъчно за един човек, с когото сте прекарали вечерта в пияно състояние? Може да ви е мъчно за собственото дете, обаче за секс за една вечер как да ви е мъчно? Съжалявам, така се е случило. Вместо да говорите за свинщината, която се случи по време на делото, вие ме питате за връзка за няколко часа", заяви разпалено Чеци.

Той допълни, че тези, които са изнасилили и убили Яна, са били "изроди".

"Погледнете снимките – чувството е отвратително. Но не я познавам, за няколко часа сме били заедно. Но до тук – не ми е мъчно!", заяви отново Чеци.

"Запишете си или аз да ви запиша, ако имате тапи в ушите – аз не съм извършил това престъпление", подчерта обвиняемият. "Аз съм добър човек. За някои хора дори съм най-добрият човек на света", заключи Николай Русинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
12
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Виждал съм хората от тези среди как се докарват до умопомрачение от алкохол и наркотици! Някой стават хиперагресивни.... Този може да се е изчукал с най-добрия си приятел или с някой случаен клошар същата вечер и да не помни!!!! И след всичко прочетено в статията, за мен той пак е на 100% виновен, даже ако не е той физическия убиец....
7
0
 
27
 
! Отговори
странно преди 9 години
Нали две години тоя повтаряше,че нищо не помни. Сега си е спомнил как точно си е тръгнал и други подробности
6
3
 
37
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
абе всичко е гнусно покрай този случай. като почнеш от това, че някаква си в маймунарника се забила с този толстолоп и отишли в близките храсти да правят секс, та до това интервю.
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този май е потвърждение на принципа, че в психиатрията всички са у ред, а всички тикнати в пандиза са невинни.
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Заключен съм по 23 часа на ден, имам час и половина разходка и това е."Излиза че деня е 24.5 часа. Смях, смях...
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тоя как лъже,добър политик ще стане от него...Гнии там в панделата,***.
2
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То никой в панделата не се смята за виновен по принцип, *** неземен.
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо - ти НЕ СИ човек.Следващите са без значение...