Съдия Крънчева си направи отвод по делото срещу Янева

Процесът ще бъде разпределен наново
10 юли 2015 15:10,
11
Съдия Крънчева си направи отвод по делото срещу Янева
Снимка: Булфото, ахрив

Съдия Петя Крънчева, която беше определена за председател на съдебния състав по делото срещу бившия председател на Софийския градски съд Владимира Янева си е направила отвод, съобщиха от съда. Делото ще бъде разпределено наново, пише БТА.

Още по темата

Както Dnes.bg писа, по рано днес стана ясно, че съдия Крънчева е разпределена като председател по делото срещу Владимира Янева. Тя е подсъдима за незаконно разрешаване на използването на специални разузнавателни средства.

Заради мегааферата "Червеи" Янева ще застане на подсъдимата скамейка заедно с бившия директор на дирекция "Вътрешна сигурност" в МВР Тодор Костадинов.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ууууу много грозно тВа бе ;(((
5
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До Анонимен НЕ САМО СЬДИИ--------УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЬРЖАВАТА ЕНА СЬЩОТО ДЕРЕДЖЕ ДА ПОИСКАМЕ ЕВРОПЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ ЧЛЕНКИ НА ЕС----БЕЗ АМЕРИКАНЦИ
4
0
 
5
 
! Отговори
Юрист преди 8 години
Крънчева е била свързана винаги със силовите групировки. Още като беше следователка във Второ полицейско управление в София СИК-аджиите и плащаха за услуги. Така че те си я направиха съдия. Винаги е била нечистоплътна и като човек и като съдия....ако може въобще да се каже че работи тази професия
3
0
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Ако може направо цяла съдебна система да си внесем от чужбина ще е най-добре в момента...
2
2
 
7
 
! Отговори
ети преди 8 години
Интересно ако на мен шефа ми каже да свърша нещо и аз си направя "отвод" и не го направя дали ще ме потупат по рамото и ще връчат работата на друг ? То това да си съдия е голяма работо избираш си сладките случай в които има пари а за другите си правиш отвод. 1 е прав не можем ли направо да си внесем съдии и да се приключва.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
съдия от чужбина не можем ли да се внесем, за да престане това фиаско ?