Ген. Кирчо Киров: Процесът бе поръчка!

Страхувах се за живота си, сподели още той
7 авг 2015 16:30,
36
Ген. Кирчо Киров: Процесът бе поръчка!
Снимка: bTV

Aз имах сериозни основания да се опасявам за живота си, заяви пред bTV ген. Кирчо Киров, след като днес Военният съд го осъди на 10 години затвор и конфискация на половината имущество.

"Имах сериозни основания да се опасявам и за безопасността на моето семейство и очевидно трябва по тези фундаментални проблеми да мисля и занапред", допълни още той.

Още по темата

"Този процес още в зародиша си започна с изпълнението на политическа поръчка от днешните ръководители на Националната разузнавателна служба – ген. Драгомир Димитров и ген. Георги Миленов. Една политическа поръчка, която беше поръчана през 2012 г. от тогавашния вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. И аз съм убеден, че това е така, защото самия г-н Цветанов на 18 април 2012 г. ме повика при себе си, в кабинета си на министър на вътрешните работи и заяви, че следва да напусна моментално, автоматически, още същия ден екипа на премиера Бойко Борисов, тъй като с мен ще се занимават компетентните органи", разказа Киров.

Генералът подчерта, че разполага с абсолютно достоверна информация, че върху съдията е оказан натиск от лица от Президентството.

Бившият директор на Националната разузнавателна служба беше изправен на подсъдимата скамейка за това, че за периода 2007-2011 г. е присвоил общо около 5 милиона лева, като парите са били във валута – долари и евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
АРМИЯ няма... пълно с генерали
28
0
 
2
 
! Отговори
бай БУДАЛ преди 8 години
В Б ългария що е генерал все е крадливо... генерал СТОЯН ТОНЕВ , 150 МЛН. генерал БОЙКО БОРИСОВ... 16 МЛРД.. ами карловският генерал ШИИКОВ ..... аман от ГЕНЕРАЛИ
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знаех че е политик!
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По принцип е прав в едно, Цецо Крадецо го е накиснал защото генералчето лапал но не кихаш на него и Рапона. Докато бяха на власт при първият мандат смазаха много от тези които крадяха но не ги включваха в далаверата. Много пострадаха, други избягаха, но Цецо Крадецо мачкаше да ми кихат. Сега Цецо уж го съдят но няма да го осъдят. Платил си в с ограбените пари. А генералчето не е разбрало, че трябва да дели плячката и сега ще плаща но на други. България, ГЕРБ, правосъдие,справедливост. Бъдеще..не
25
3
 
3
 
! Отговори
FBI преди 8 години
Колкото съдиха Тодор Живков за присвояване на 7 милиона лева тогава толкова и тоя , абсолютно комунистическо-ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТРИК
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ген.Свинчо Свинев :-) :-)
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Първия би казал така - другарки и другари, това е един скалъпен процес.
22
1
 
2
 
! Отговори
!!!!!!! преди 8 години
Воения съд не прощава и не опрощава, а счетоводителя къде е при първия превод? Сигурно МС не са му дали задбалансова сметка или бюджетна та 4години. Кого прикривате или какво чрез съд и присъда чак. Кажете истината. За война ли събирахте пари ?
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А га гепеше не се страхуваше
20
0
 
9
 
! Отговори
феюспех преди 8 години
Кирчоооо,Кирчоо,при тези свидетели,ти давам 20 год.без право на обжалване,строг режим,и твърдо 20 за 20
19
0
 
12
 
! Отговори
ГАЙ МАРИЙ преди 8 години
да му скъсаш пагоните и бой с лопатата генерал който се страхува е позор ...... но дали знае какво е тази дума скапания ***
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква тъща те гони бе ПРО...К . На Станишев къде му е тъщата , когато открадна 2 милиона евро и ги даде на жена си . Всички от БКП-БСП много мразят като крадат да им казват или да ги съдят .
17
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей тъй се получава,когато човек си няма тъща,като Цецо Шлифера! И той без малко да го отнесе,ама да е жива и здрава тъщата!
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички от БКП-БСП-ДС , които са крали говорят за политическа поръчка. Другарю кажи защо открадна парите , а не ме занимавай с глупости.
15
5
 
17
 
! Отговори
един... преди 8 години
един от многото крадливи комунисти....
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MNOGO KIRCO SI KRAL I ZATOVA MNOGO SHTE PATISH,NE SE OPRAVDAVAI S POLITICESKI PORACKI ,KATO NAI-PROSTIA GLUPAK.
13
2
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Разузнаване без пари не става.За да има резултати трябва яко да се...плаща.Склонен съм да вярвам на г-л Киров,че парите са похарчени за задгранични операции.за 4-5 години.Все пак трябва да се изясни какъв е механизма на осчетоводяване на тези разходи.А и да ги е присвоил евентуално,какво ги е правил,това са много пари;Цецо мустака поне си е купил самолет,къща в Женева и какво ли още не.
12
2
 
11
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 8 години
Сега така е модерно - хванат ли те, че си газил лука или че газиш, то със сигурност е политическа поръчка и заговор! И ние тук патки пасем, нали?! Но така е, докато съдът ни не прилича на нищо, законотворците каквито и да ги измислят.. все тая.. и ще продължи всичко да си е "все тая".. дъното..
11
1
 
2
 
! Отговори
:-) преди 8 години
Ама я как пък си разбрал, че ч тиква. :-) Замисли се за източниците си на информация!
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
генерал-плюнка