15 г. за Хуриет, убил трима младежи на пътя

Подсъдимият обаче се е укрил и до момента не е установен
13 ное 2015 13:07,
18
15 г. за Хуриет, убил трима младежи на пътя
Снимка: Булфото, ахрив

Апелативният съд във Велико Търново постанови 15 години затвор за Хуриет С., който преди година при катастрофа уби трима младежи и рани техен приятел край Луковит, съобщиха от съда.

На 5 май миналата година на главен път между град Луковит и ловешкото село Петревене, Хуриет навлязъл в лентата за насрещно движение без да изпреварва или заобикаля друго превозно средство със скорост от 110 километра в час.

Още по темата

При катастрофата загинаха трима 20-годишни младежи, техният 18-годишен приятел бе ранен. Хуриет избягал от местопроизшествието.

След като бил редовно призоваван от Окръжния съд в Ловеч и му е връчен препис от обвинителния акт на прокуратурата, подсъдимият, който е бил с мярка за неотклонение "домашен арест" се е укрил и до момента не е установен.

С решението си Апелативният съд е потвърдил изцяло становището на Окръжния съд в Ловеч. Решението на втората инстанция подлежи на обжалване пред ВКС в 15 дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния познат на полицията уби и избяга.Поредния за който съдиите не считат, че е достатъчно опасен за обществото и го пускат с домашен арест до приключване на делото.И каква е тази присъда 15 години, този си е рецидивист. За такива наказанията по х3, х4. А т.к. е избягал като го хванете директно го застреляйте.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като му туриш едно българско име на рома става българин , като му туриш едно турско име на рома става турчин
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето българи не познават собствената си Родина България не само това но и хората които живеят тука, Дасикане Рома-роми християни и Хорахане Рома-муслумани та след като се обижда означава както българин така и турчин поне така тези роми се самонаричат от векове на Бълканите
11
0
 
4
 
! Отговори
! преди 8 години
Родната полиция ни "пази" ...
10
0
 
16
 
! Отговори
Имената! преди 8 години
Нека медиите напишат имената на съдиите, които след смъртта на трима човека са решили да наложат такава мярка за неотклонение на убиеца им-криминално проявен елемент от малцинствата! Не е имало никаква, ама наистина никаква опасност да се укрие или да извърши ново престъпление! Имената! И нека да ги разкарват по всички студия в медиите да обясняват мотивите си! Стига с тая анонимност и безотговорност в България!
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
15 г , за 3 живота !Една жена за 5,000 лв кражба имаше 5 г затвор !Значи един човешки живот по не е ценен от 5,000лв. И къде се е укрил ? Убиваш 3-*** и не си постоянно в затвора ( а те пускат на свобода ) Така ли се процедира с престъпниците ?)
8
0
 
20
 
! Отговори
Уайът Ърп преди 8 години
Този е изключително циничен, гнусен и мръсен пискюл! Такива като този терорист, трябва да ги бесят на мегдана и да ги оставят на гаргите за назидание на всички останали.
7
2
 
17
 
! Отговори
Кротък гражданин преди 8 години
Следващият път като ме спре полицай мисля да сляза, да го изритам в корема и да си тръгна с колата. Не за друго, ами е по-бързо отколкото да се бъркам за документи...Еггати държавата, еггати цирка!
6
2
 
12
 
! Отговори
Дебелогъзмазен съдия преди 8 години
Е на всеки може да се случи ние затова сме солидарни с Хюриет . Дадохме му втори шанс и той се възползва. Ако пак сгази някой ще си помислим по сериозно за нещо повече от домашен арест.
5
0
 
33
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
В момента на катастрофата той кара в условие на отнета книжка,пиян, и в насрещното с несъобразена скорост.После се укрива,като по този начин бяга от местопроизшествието и възпрепятства разследването.След това кара приятелката си да дава лъжливи показания.Тя обаче като разбира,че работата е дебела също отегля показанията си.Предава го приятеля му също ром ,при който се е укрил.До тука е само за 20 години.Вече за причинената смърт спокойно може доживот.А вие как мислите?
4
0
 
35
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Редакцията,не пропускайте че Хюриет е с 60 дознания.Едното е опит за газене на полицаи с патрулка на бензиностанция.Тези с 20-те заплати при 2-рото заседание на съда си променят показанията.Срещу пари естественно.Та тези пари тежат на тези полицейски показания от предното дело.сега и 20 заплати им дайте!!!
3
0
 
19
 
! Отговори
питам преди 8 години
АМА СОЦИАЛНИТЕ СИ ПОМОЩИ СИГУРНО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОЛУЧАВА,МАЙ, ЩОТО ЕДИН НЯМА ОСЪДЕН КАКТО ТРЯБВА, ЛИШЕН ОТ "ЕКСТРИ" ИЛИ ДА НЕ Е НАПУСНАЛ СТРАНАТА СТРАННО КАК! НЯМА ЛИ СПИСЪЦИ СЪС ЗАБРАНА ЗА НАПУСКАНЕ С ИМЕНА НА СЪДЕНИ ЗА УБИЙСТВА И ОГРОМНИ ДАЛАВЕРИ, ЧЕ ВСИЧКИ УСПЯВАТ ДА СЕ ИЗНЕСАТ???
2
0
 
37
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
1 отдавна духна.Една личност ,която ще се пенсионира с 20 заплати,трябваше да следи дали си спазва условията на домашен арест.Е не го следи.Ще ти газят децата ,той ще си зима 20 заплати при пенсиониране.И така до закриването на държавата.Лично присъствах на заседанията на съда в Ловеч.Рома при,който се е укрил го е издал дори,а нашето ченге не го е вардил.Да ти дам ли още подробности?Срам ,рома го предава, ченгето го пуска и блее!!Върви го гони сега в Германия!!
1
1
 
34
 
! Отговори
zeus преди 8 години
И този ще духне преди да влезе на топло ;)