Прегазилият с "Хамър" пешеходец остава в ареста

Шофьорът се е движил с несъбразена скорост с условията
29 дек 2015 14:30,
11
Прегазилият с "Хамър" пешеходец остава в ареста
Снимка: Архив Reuters

Пловдивският апелативен съд остави в ареста Иван Янакиев, който блъсна и причини смъртта на 70-годишен мъж от Пазарджик, съобщи "Фокус".

Още по темата

Иван Янакиев е обвинен за това, че при управление на моторно превозно средство е нарушил правилата за движение по пътищата.

Шофьорът се е движил с несъобразена скорост с конкретните условия на видимост, за да бъде в състояние да спре пред всяко предвидимо препятствие, като е причинил по непредпазливост смъртта на пешеходец.

До момента е установено, че на 18 декември в 18.50 часа на ул. "Пловдивска" в град Пазарджик Иван Янакиев е шофирал автомобил, марка "Хамър", с пазарджишка регистрация.

Той е блъснал пешеходеца Никола Лазаров от град Пазарджик и е причинил смъртта му по непредпазливост.

Припомняме, че водачът Иван Янакиев е добре познат на полицията. Той е санкциониран многократно за различни нарушения на пътя.

Вече е оставал и без книжка заради шофиране след употреба на наркотици. По случая има и висящо дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Пашов преди 8 години
Сега видях и по-долните коментари. Ако нещо не ви харесва в стилистиката на заглавията и текстовете, уважаеми читатели, си казвайте - това е градивна критика. Аз винаги си казвам. Абсолютно ненужно е обаче да отправяте обиди към авторите на dnes.bg.Една поговорка, която искам да кажа на всички и като пожелние за новата година: бъдете винаги добри и спокойни с хората - не знаете какви лични битки водят и в какъв момент ги срещате.
10
1
 
0
 
! Отговори
Пашов преди 8 години
Да, явно пешеходец е прегазил нещо с Хамър. Вероятно бутайки Хамър-а, иначе би бил шофьор. И аз се обърках от заглавието. Може би "Шофьорът прегазил пешеходец с Хамър остава в ареста" би било една идея по-разбираемо.Без заяждане и с най-добри чувства и пожелния за кариерно развитие ;)
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието е... открии *** е изречението...
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Шофьорът се е движил с несъобразена скорост с конкретните условия на видимост"Явно се чудят как да формулират прегрешението, за да мине по тънката лайсна...Трябва да е пределно ясно, че съобразената скорост е тази в рамките на действащото в участъка ограничение на скоростта. Но уви. У нас някои хора (особено дебелеещите от КАТ) са по-големи от закона... А чешитът е карал с превишена скорост!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наздраве! Много рано сте почнали...
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе вече празнувате ли, или сте си *** по рождение, че малко по-сложен израз не можете да вденете? Заглавието си е много точно, ама явно е неподходящо за аудиторията.
5
1
 
0
 
! Отговори
Dadan преди 8 години
Е пуснете го човека де !
4
2
 
12
 
! Отговори
Няма несъобр скорост преди 8 години
"несъобразена скорост" - това е скоростта, която никога не можеш да определиш предварително, за да не се движиш с нея. Измислена е от КАТ, за да сме виновни винаги, а да не са виновни катаджиите, дупките по пътищата, лошата организация на движението и всички останали причини, заради които реално стават катастрофите.
3
2
 
9
 
! Отговори
??? преди 8 години
Защо пешеходецът да остава в ареста?! Той не е ли в моргата?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нужник
1
2
 
15
 
! Отговори
8 преди 8 години
значи пешеходецът остава в ареста?!Така ли ,другарке джурналистке василия?!АКО ИМАШ ДИПЛОМА ЗА ЖУРНАЛИСТКА,ПО-ДОБРЕ НЕ Я ПОКАЗВАЙ,А Я ГЛЪТНИ!