Прокуратурата обвини в убийство стрелеца от Несебър

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа
Обновена: 18 апр 2016 20:12 | 18 апр 2016 20:02,
8
Прокуратурата обвини в убийство стрелеца от Несебър
Снимка: Архив Bulphoto

Собственик на заведение е привлечен като обвиняем за убийството на Никола Колев в Несебър. Колев е работил от няколко години като главен готвач в заведението, съобщава БТА. Задържаният е Кирил Х. /55 г./, известен с прозвището Принц Киро.

Още по темата


От Окръжната прокуратура в Бургас съобщиха, че той е задържан за 72 часа. Той е привлечен като обвиняем по обвинение за умишлено убийство. 

Припомняме, че тялото на мъжа беше открито пред ресторанта. Той е бил застрелян със законно притежавано от собственика на заведението оръжие.

Часове наред преди убийството двамата пили в ресторанта. Колев бил главен готвач и дясна ръка на собственика на заведението, което е част от хотелски комплекс в Стария град.

Разследването продължава, като предстои Окръжната прокуратура в Бургас да внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Кирил Х.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Salaj Ad Din преди 8 години
DO 3,greshish,anonimen 7 znae kakvo govori,nito v pandiza a i da vleze shte e car ne princ,a do 7,ne e bil gotvach na mutrite poneze beshe mutra predi te da se poyavat,predi Cherepa i yaponeca,samo Maya Bebeto ot zivite e predi nego...
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време започна кариерата си като готвач на мутрите. После се издигна и стана мутра. Полиция и община си затваряха очите. Биеше персонала си редовно. Наркотици, убийства, рекет и много подкупи. Виртуоз е в подкупите. Има много пари, ама много. Има и частна охрана, скъпи коли,много имоти и много пари. Решава и заграбва цели бизнеси. Ако се обадиш бой и куршум.ТОЗИ Е ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИК. ВИСОК НА РЪСТ, МНОГО НАПЕРЕН И ОПАСЕН.НЯМА ДА ЛЕЖИ И ДЕН В ПАНДЕЛАТА. ДОРИ ДА ГО ОСЪДЯТ ЩЕ СИ ПЛАТИ И ПАК
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истински български бизнесмен - родолюбец! Да се награди с орден "туршия-акъл" и да му се издигне паметник в Несебър приживе! Нека тази героична постъпка да служи за назидание на всички главни готвачи в България които все още претендират че могат да готвят агне по Принц Кирил стандарт.
4
0
 
7
 
! Отговори
реалист преди 8 години
В тази"държава" всеки си прави каквото си иска и няма наказани.Ученици се избиват и пушат в час, на пътя с бухалки...Никакъв ред, дисциплина и чувство за отговорност!Но с такива управляващи какво друго да очакваме?
3
0
 
7
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Прокуратурата да спре да преследва и задържа само мишките в тази държава! Един фараон като Цветан Василев се измъкна сух от обира на века с пирамидата КТБ! Той не заслужава ли повече затвор за източването на милиарди?!
2
0
 
7
 
! Отговори
Ъъъ преди 8 години
А дали ще е принц в пандела или принцеса!?! Се ла ви
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nebe napravil sie sepuko