The End: Темида поряза девствената поетеса

Албена Хинкова загуби делото срещу колегата си по перо
Обновена: 1 юни 2016 07:02 | 1 юни 2016 07:00,
75
The End: Темида поряза девствената поетеса
Снимка: "Монитор"

Девствената поетеса Албена Хинкова загуби делото, което заведе за клевета срещу колегата си по перо Николай Славов. Подсъдимият поет е невинен. Той не е казал или извършил нещо унизително за честта или достойнството на колежката си по перо. Решението на Окръжния съд в Пловдив е окончателно и не подлежи на обжалване.

Още по темата

Николай Славов бе оправдан напълно по три повдигнати му обвинения, по които поетесата искаше от него общо 3000 лева.

Първото било за думите на поета от 2 юли 2014г., когато той казал на Албена Хинкова: "Кажи бе, моме, макар че ти не си мома, но това няма значение".

После пък размахал лист с жест, все едно пропъжда муха. Няколко дни по-късно – на 6 юли, Славов пак влязъл в пререкание с Хинкова, като й заявил: "Егати тъпогьозлука. Ти очи имаш ли, бе? Не разбра ли, че точно това за тебе се отнася. А твоят артистичен грим щеше да е по-подходящ за снощи, за "Дон Карлос" и "Как искам, теленце, до тебе да полегна".

Третото изречение, за което Хинкова търсеше от Славов последните 1000 лева били за негова фраза от 8 юли м.г., когато той й заявил: "Като текстопистка може да си добра, но като редактор си кръгла нула".

Според съдебния състав думите на Николай Славов не са били унизителни за честта и достойнството на Албена Хинкова. Така съдебният фарс, траял над две години, приключи!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
4
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Колко и е струвало делото? За съд, адвокати? Понеже явно е мъчила човека без да има причина, от злоба само, би трябвало да си ги е платила сама.
43
1
 
6
 
! Отговори
Пляс преди 7 години
Е тая паяжини и се насъбрали между краката и сърбежи големи да беше някой коминочистач да и лъсне и да видиш друг човек ще да е ама не се е случило все още и това я тормози много и избива от всякъде
42
2
 
6
 
! Отговори
:=) преди 7 години
нещо като ония смехотворните.. вегани ли.. какви бяха там.. ако спрат да им обръщат внимание за нула време от глад ще опразнят месарските магазини :)))
41
4
 
6
 
! Отговори
да преди 7 години
с толкова лошо око се гледа на девствените у нас, че на никой не му пука за тях и дори не ги забелязва - то това им е големия проблем .. пак опити за привличане на внимание от комплексирани хора
40
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно от малкото хубави неща на комунизма,беше че прибираха лудите и не им разрешаваха да се разхождат свободно по улиците.
39
1
 
8
 
! Отговори
bros преди 7 години
Мисля си, че тази дама някой някога много я е наранил за да го има всичкия този фарс. Дано всичко това отмине...
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Temido,Temido ne ti snam imeto, ama na po seriosni dela karash I butash kakto ti naredat.
37
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че е девствена на тази възраст, изобщо не е за хвалба. Явно е и к.уха, освен девствена.
36
7
 
25
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Смятам, че съда трябва да порязва всички такива дребнави обвинители. Да си на 50 години девствен не е за хвалене и това дали е мома или не е мома не знам кое е по-малко обидно.За такива дреболии е ***-отско да се занимава съда в България. При положение че е пълно с обири, домашно насилие, убийства, измами.
35
5
 
33
 
! Отговори
младен преди 7 години
Абе ората си го казват че без с.ек-с се изтрещява ама некой не моат го схФанат!!!
34
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей тая как сме я лющили... тя писателка ли била аз си мислех, че ..
33
9
 
31
 
! Отговори
1 преди 7 години
Кой се интересува от нейната девственост? Пък и това едва ли е причина за гордост на тази възраст.
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
текстописТка???
31
4
 
31
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
А помните ли едно време здравеопазването си бе здравеопазване и такива не се разхождаха свободно по улиците . Тях ги лекуваха !
30
5
 
23
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
Престъпление е да си слагаш толкова руж в 21-ви век. Ако си изтрие бабешкия грим, сигурно ще се окаже симпатична, но в момента я състарява с поне 15 години.Иначе е напълно в правотот си да си следва принципите. А плоските журналисти, които само търсят сеир, да го духат.
29
16
 
19
 
! Отговори
жалка работа преди 7 години
нормалните хора имат човек до себе си, деца, семейство а то това същество живее само.. е, как няма да е злобна и комплексираназавист
28
2
 
20
 
! Отговори
:)) преди 7 години
всички разбираме борбата на Хинкова за чест и ПАРИ..!! толкова е прозрачна, че няма някъде повече всичките станахте чувствителни като кристални чаши.. позьорска история.. ама в Америка щяла да вземе милиони за тая обида (каква обида - просто са й казали в очите какво мислят за нея).. да ходи в Америка да си търси правата.. откачалка
27
7
 
24
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Абе Бени, счупи го най накрая тоя "джам", че да разбереш що е то живот, настроение, гади-гуди, пък може и от към "Истанбул" едно пейзажче да си заформиш, стига с тия вибратори и разни други глупости. Излагаш се значи.
26
7
 
9
 
! Отговори
вероятно преди 7 години
ПРОВИДЕНИЕТО ще накаже Всички по веригата с груби души, повърхностни , самодоволни от простотията и безхаберието си: и хитрашки злобеейки( вж.Андрешко): незвисимо от длъжност.Хинкова, запазете самообладание, приемето го като "трупане на опит"- виждате как се говори за Президента Плевнелиев, освободиха Чокови синове и др. мафиоти.Дистанцирайте се мисловно, работете си и "им гледайте сеира"( с техните думи...)И ще видите как Господ бави, но не забравя....
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съдебната система "работи"! Следващата жертва сте вие *** от софийските квартали и пенсионерските клубове...