Окончателно: Баретата отърва нара в затвора

Прокуратурата пресметна, че по арестите е излежал присъдата си
3 юни 2016 11:44,
22
Окончателно: Баретата отърва нара в затвора
Снимка: архив, Булфото

Златомир Иванов, който беше осъден на шест и половина години затвор от Върховния касационен съд, няма да лежи в затвора.

Това става ясно от съобщение на прокуратурата, която е изчислила, че практически Иванов вече е изтърпял наказанието си.

Още по темата

Иванов, известен с прозвището Златко Баретата, беше задържан на 6 февруари 2009 година. След като престоя зад решетките година и осем месеца, той беше освободен под домашен арест.

Според закона периодът от 18 октомври 2010 г. досега също се зачита като излежано наказание. Така на практика Златомир Иванов е надлежал определеното му наказание с близо девет месеца.

Делото срещу Баретата бе спряно за няколко месеца през 2013 година, когато той стана обект на атентат. През януари същата година той бе прострелян на влизане в Съдебната палата за едно от заседанията по делото срещу него.

Баретата беше улучен от 4 куршума в крайниците и коремната област и претърпя няколко животоспасяващи операции. След като се възстанови делото бе подновено, а той се явяваше в съда с бастуни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 7 години
Като си плащаш достатъчно кеш на точните хора,няма и "з" от думата затвор да видиш!!!
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правосъдието е скъпо нещо особенно за данъкоплатците и ако не работи става трагикомично. Все едно да си купиш HDTV метър на два, който не работи, но в магазина те убеждават че HDTV дори и неработещ стои много добре в хола и като ти дойдат на гости европейците може да им го показваш и да се хвалиш с него.
11
1
 
14
 
! Отговори
s преди 7 години
Айде сега на по ракия с ТиквунЯ в Банкя. И още нещо - тоя Баретата, доказан, но неосъден както трябва престъпник, много ми прилича образа, дето Христо Мутафчиев игра в Под прикритие. С дрезгавия глас и бастунЯ. Абе държава от престъпници имаме.
10
0
 
10
 
! Отговори
смешно преди 7 години
Според рупора на организираната престъпност в БГ- а именно прокуратурата---задържането под домашен арест е равносилно на затвор......без коментар....
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БАНДИТСКО-ЧЕНГЕСАРСКА ДЪРЖАВА!
8
0
 
23
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Помните ли хита от началото на 90-те "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони"?Ей там ни е прехода още - в началото на 90-те.
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се някои да не е очаквал нещо друго???? В държавата на мафията и ръководена от главния мафиот Мутрон,няма какво друго да очакваме. Освен това Мутрон обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния. Правете си изводите сами.
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едва ли има изненадани, предвид неработещата прокуратура.
5
0
 
15
 
! Отговори
Федор преди 7 години
Златомир Иванов толкова много пъти го даваха по ТВ и от всички страни го сочеха с пръст, че той е абсолютно виновен, наркодилър Но.1 в БГ, наказателни бригади имал и т.н., че имайки предвид нашите ПРОДАЖНИ МЕДИИ, започвам да се съмнявам, че този човек чисто и просто опира нечий пешкир и е яко натопен. Сигурно не му е съвсем чиста работата и някъде в миналото си вероятно е сгазил лука, обаче си мисля, че е пресякъл нечии могъщи интереси и чисто и просто "му скроиха шапка" (филма Баш майстора).
4
0
 
4
 
! Отговори
66669 преди 7 години
Между другото, започна новия game of thrones. Случайност?!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ъъъъ да пресметнат кога идва края на света
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
заради престъпна прокуратура и подкупени съдий никога няма да влезем в ШЕНГЕНА аз като обикновен гражданин нямам средства да платя откуп на прокурата за да не съм в затвора
1
0
 
35
 
! Отговори
:) преди 7 години
Направо смазаха престъпността :) Треперят всички престъпници :) И после Боко и Ко. ще ми говорят как всичко е ОК и вървим към "светлото бъдеще". Не се ли уморихте да ви лъжат така елементарно?Комунистите ви лъгаха така 45 години, сега ви почнаха пребоядисаните комунисти от ГЕРБ, БСП, РБ, ДПС и т.н. Докога ще гласувате за доказани престъпници? Докога?