Поп и още 400 се застъпиха за Ценко Чоков в съда

Защитата представи и благодарствени писма от родители
7 юни 2016 12:21,
34
Поп и още 400 се застъпиха за Ценко Чоков в съда
Снимка: Булфото, архив

400 жители на Галиче са се подписали в защита  на арестувания кмет на селото Ценко Чоков. Той и синът му Мартин, заедно с още петима, бяха задържани в края на май за участие в организирана престъпна група за лихварство, побои, изнудвания и закани.

В апелативния спецсъд в момента се решава дали Чоков и хората му да излязат на свобода. Защитникът му Иво Найденов представи още характеристика на Чоков и сина му от директора на СОУ "Христо Ботев" в Галиче, благодарствено писмо от свещеника на селото, както и от директорката на детската градина, информира "24 часа".

Още по темата

Представени бяха и благодарствени писма от родители на деца, чиито такси за градина е платил Чоков, а също така характеристика от кмета на Бяла Слатина.

От думите на адвоката става ясно, че свещеникът се е възмутил, че след задържането вандали са изчегъртали името на Чоков от стената на църквата, където той бил дарител.

Прокуратурата пък представи нови доказателства - разпит на свидетели пред съдия. Съдът даде почивка, за да може един от защитниците на кмета да се запознае с новите доказателства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
30
 
! Отговори
българин преди 7 години
Правил дарения и плащал такси на деца........,но с какви пари ?!
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОЛУЧИЛИ ПО 50 ЛВ.
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук в БГ за наркотрафик пускат пък за дребно лихварство сигурно не се брои за престъпление.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ,НЯМА НИЩО ТУК СКОРО И НАРОД НЯМЯ ДА ИМА
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
живея в онзи край,тоя си е точно за затвора и там трябва да остане
6
1
 
26
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
И какво доказват благодарствените писма, че слуховете за побой и рекет не са верни? Надявам се не ги съдят по слухове тези апапи.
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е в страна в която комунистите правят интелектуално прочистване. В други страни е друго..
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ходжа и шаман дойдоха ли ?
3
1
 
20
 
! Отговори
Кръстника преди 7 години
То и аз в Сицилия, знаете ли колко благодарствени писма съм получавал? За всеки мой клиент съм бащица и закрилник докато ми снася редовно, ама кривне ли от пътя лошо му се пише.
2
1
 
24
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Защитникът му Иво Найденов представи още характеристика на Чоков и сина му от директора на СОУ "Христо Ботев" в Галиче, благодарствено писмо от свещеника на селото, както и от директорката на детската градина, информира "24 часа".Хаххахахахаахахахахах
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ако съм съдия и ми поднесат характеристика от училище за 50-60 годишен човек като доказателство по дело за лихварство ще осъдя адвоката на месец поправителен труд за гавра със съда.