Прокуратурата предлага 3 г. пробация за Сидеров

За това време иска да се режат и 25% от депутатската му заплата
13 юни 2016 07:40,
11
Прокуратурата предлага 3 г. пробация за Сидеров
Снимка: Архив Булфото

Софийската градска прокуратура (СГП) е предложила на съда лидерът на "Атака" Волен Сидеров да търпи пробация в продължение на 3 години, след като събрала петте му присъди за хулиганство, пише "Труд".

Обвинителите искат за същия период да се режат по 25% от депутатската заплата на националиста, както и той да се регистрира по адрес и да се среща по два пъти седмично с пробационен служител.
Сметките на СГП за общото наказание дойдоха 2 месеца след последната присъда на Сидеров.

Делото за кумулация на наказанията ще реши съдия Мариян Марков от Софийския градски съд. Процесът е насрочен през юли.

Сидеров призна, че е хулиган по 5 дела и сключи споразумения за различни пробационни мерки с обвинението. Той каза, че има вина за нахлуването в НАТФИЗ, за скандала пред клекшопа на столичната ул. „Раковски“, за делото „Летище Варна“ и за скандалите му в Батак и пред парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
25% не от заплатата, а от пyтинкитe да му резнат, само тогава ще има евентуално някаква надежда за да му дойде поне малко акъл в главицата.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама хайде да свършват театрите - АЗ ЛИ СЪМ НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА ДЪРЖАВАТА- да и ти Сидеренко- не Е НОРМАЛНО ДА РАЗТРИВАШ ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ ПО ВРАТЛЕТО И ДА ИМ КЪСАШ НАШИВКИТЕ, ТИ КОЙТО СИ ИЗБРАН С ГЛАСОВЕТЕ НА НАРОДА ДА ЧУПИШ ВРАТАТА НА СИМВОЛИТЕ НА ВЛАСТТА- ПАРЛАМЕНТА, ДА ЗЯМЯРВАШ И ОБИЖДАШ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ У НАС- ТИ СИ АЛКОХОЛИЗИРАНО МЕКОТЕЛО, ПОДОБНО НА СЛАВЧО ТРИФОНОВ- АГРЕСИВНИ ПЛАТЕНИ СЛУЧИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ- ОТЧИТАЙКИ СЕ НА ЕДИН И СЪЩ ПЛОЩАД, ЕДНАКВИ С ОЧИТЕ.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
би трябвало да искат по 1 година пробация за всяко едно хулиганско престъпление, т.е. 5 г.
2
4
 
11
 
! Отговори
Прокурора е атакист преди 7 години
"Сидеров призна по 5 дела, че е хулиганствал "-Сидеров е дезертирал от задължителната воена служба преди 89г затова вече има звания :1.хулиган2.ефрейтор хулиган3.младши хулиган4.старши хулиган ..и вече старшинка хулиган..ха.ха Няма други като него да ги повишава в длъжност прокуратурата. За обикновените отдавна да са в затвора.
1
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дано за този Сидеров минимум ПЕТ години ЕФЕКТИВНО