Бащата на Яна: Одобрявам решението на ВКС!

Новият състав ще потвърди доживотен затвор, смята той
5 юли 2016 17:14,
3
Бащата на Яна: Одобрявам решението на ВКС!
Снимка: Булфото, архив

Надявахме се това да се случи, затова всички в семейството ми одобряваме решението. Това каза бащата на убитата в Борисовата градина Яна, след като научи за решението на ВКС да върне делото срещу Николай Русинов-Чеци за преразглеждане в столичния апелативен съд.

Още по темата

"Ще ми да вярвам, че новият състав ще потвърди присъдата на Софийския градски съд за доживот на Чеци", заяви Явор Кръстев пред "24 часа".

Според бащата на Яна не било естествено апелативния съд да приеме, че дъщеря му не била убита по особено жесток начин и така присъдата на Чеци да бъде намалена до 19 години затвор.

Явор Кръстев е сигурен, че при новото разглеждане на делото съдиите ще забележат пълното отсъствие на морални принципи у Николай Русинов и неестествената липса на чувство за вина.

"Знаем, че при новите обстоятелства делото се проточва прекалено дълго и това е мъчително за нас", каза още Кръстев.

"Но вече преживяхме какво ли не, затова само тържеството на справедливостта ще ни крепи да издържим още. По необходимост познавам делото срещу убиеца Чеци в детайли и съм убеден, че всички събрани доказателства безспорно доказват вината му", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато народен съд не осъди българскота корумпирано правосъдие и съдии не виснат на въжета по стълбовете на улиците престъпленията ще са безнаказани! Чак тогава народа ще сие отърве от корумпирани правораздаватели. Чеци на свобода, съдията на бесилото ! Това е единственото решение.
2
3
 
6
 
! Отговори
гадател преди 7 години
Ще потвърди,ама друг път. Щом се точи делото значи, че става въплос за много пари и малко морал. А на бас, че тоя ше бъде изтърван."Не е важно да познаваш закона, а съдията" - ми каза един известен адвокат. Така де, човещинка!
1
1
 
10
 
! Отговори
Преди малко преди 7 години
обясних защо мисля, че дори и да не е убил Яна, Чеци е виновен толкова, колкото е виновен и убиецът. Написах това в коментарите 24-27 към предишната статия под заглавие ВКС отмени присъдата на Чеци, качена в този сайт днес, в 11.37 ч.Дори и да е истина това, което твърди Чеци, той е постъпил като патологичен тепегьоз и егоист, изоставяйки спящото момиче. Един дявол знае кой извратеняк ги е наблюдавал и после я е нападнал. Спомнете си какво беше казал лекарят, направил аутопсията.