Драма на деня: Тя уби изнасилвача си, сега я съдят...

Момичето е отличничка, а жертвата - бивш затворник
27 юли 2016 19:25,
239
Драма на деня: Тя уби изнасилвача си, сега я съдят...
Снимка: "24 часа"

62-годишен мъж с криминално досие изнасили 18-годишна отличничка от елитна гимназия в Стара Загора. Момичето го уби и сега го съдят. До тези факти стигна разплитането на кървавато убийство в Стара Загора.

Както Dnes.bg писа по-рано днес 62-годишен мъж бе открит мъртъв в дома си, а полицията залови 18-годишно момиче. Мъжът бил намушкан многократно в корема и слабините и починал от загуба на кръв.

Още по темата

Няколко часа по-късно момичето обяснило пред полицията, че е било изнасилено от мъжа. Това станало на 25 юли вечерта.

Разследващите са установили, че убитият Богдан Динев е осъждан многократно, бил е и в затвора, включително и за престъпления по глава "Разврат" от НК, пише "24 часа".

Момичето няма противообществени прояви и не е осъждана. Ученичка е от елитно училище в Стара Загора и е завършила учебната 2015/2016 година с отличен успех.

Тя работела в заведение след навършване на пълнолетието си, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно там изнасилвачът осъществил контакт с нея.

Момичето е привлечено като обвиняемо за умишлено убийство. Задържано е за 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

Очакват се резултатите от назначените експертизи, за да стане ясно как точно е било извършено убийството и как точно се е стигнало до него.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора продължават активни действия по разследването– разпити на свидетели, изискване на справки, документи и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
0
 
! Отговори
готин преди 7 години
стабиляга е
176
0
 
5
 
! Отговори
Соросливи Плаща преди 7 години
Искам тези продажони магистрати,дето съдятхжертвата,а са пуснали преди това изнасилвачпрецидивист с богато досие,публично да признаят,че защищават престъпници и отнемат правото по чл.12 от НК на неизбежна самоотбрана,какво биха казали ако такъв нападне собствените им щерки?С парите на Сорос за мерцедеси и мезонети,те са си продали съвестта отдавна.
175
0
 
18
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До АнонименЗа мен това е пълна идиотщина - вместо досега близък/ки на някоя от жертвите на тая *** отдавна да му е видяла сметката, се стига до там, че едно крехко момиче е намерило сили и е постъпило доблестно спрямо себе си и сега вълна от търсещи истината мъжленца (щото са предимно от такъв пол, но разбира се нещо друго по самосъзнание) се надига да се зачуди какво била правела тя там, да обясни как той не й бил платил и пр. Да му се доповръща на човек - вие от какво сте раждани бе?!
174
2
 
6
 
! Отговори
mimi преди 7 години
До .......az podkrepiam momiheto ako e istina zaslujilsigo e..
173
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно е ставало секс за пари но чичкото я излъгал и тя курвенската го е убила малко трудно ще убие хилаво момиче голям як човек той не го е очаквал. И после я бил изнасилил ми кво друго може да измисли
172
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще лежи в затвора отнела е човешки живот. Утре пак ще и се доиска някой да я изнасили и него ще убие. Нещата не се връзвТ какво търси това умно момиче и дома на този човек? Тя е знаела че ще правят секс. Не мисля че съда ще пусне д се разхожда убийца свободно на пътя не е естествено това. Да бандит е бил но не и убиец. Живота е най ценен.
171
2
 
32
 
! Отговори
....... преди 7 години
Нека всички жени подкрепим това дете.Докога в тази държава престъпници и изнасилвачи ще се разхождат спокойно.Всички да излезем в нейна защита!
170
3
 
23
 
! Отговори
........ преди 7 години
Да излезем на протест!Браво на момичето.Всички жени на протест!
169
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видях му снимката на тоя- Бочо Фаса ли го наричали.150 кила *** с вид на рецидивист от долнопробен филм.Тая къде и е бил акъла въобще да има нещо общо с тоя?!
168
0
 
21
 
! Отговори
Kiko преди 7 години
Вместо да изгорят скверния му труп публично,тея от съда ми се вайкат ... Айде нема нужда,браво на момата !
167
1
 
6
 
! Отговори
За много знаещите преди 7 години
До Неутралени подобните "мислещи" ***, задаващи въпроса: "какво била правила в тях". Ами много просто, не знам защо не се сещате за следния вариант: изнасилва я, тя осъзнава, че няма да е удовлетворена от "правосъдието" у нас, отива под предлог че иска пак, например, дъртака я пуска и тя го утрепва.
166
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Била е отвлечена и изнасилена!Кастрация и смърт за всички изнасилвачи.Ако се случи на дъщеря ми лично ще го убия.,ако някой не ме изпревари.***.Прокуратурата да пусне момичето..,да не става възстание.В Бразилия за изнасилена студентка жените от цялата страна се вдигнаха и за 12 часа намериха 4-та изнасилвачите.после ги вкараха в затвора за да не ги разкъса тълпата.
165
20
 
13
 
! Отговори
Неутрален преди 7 години
Добре де, някой зададе ли си въпроса тя какво прави там?! То хубаво отличничка ама това не пречи да е решила да си изкарва допълнителен доход!!! Всяко момиче след полов контакт може да пледира изнасилване!!! Или този 62 годишен бивш охранител,затворник и т.н. да не прилича на дядо Добри, че е отишла в тях. Явно мераците и са били повече от акъла...
164
2
 
23
 
! Отговори
българка преди 7 години
Ако този дърт *** беше в затвора, нямаше да се опропасти един невинен млад живот. Държавата сега, вместо да я съди, трябва да й се извини!!!
163
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала на момичето - да излезе на протест, в нейна защита....
162
2
 
35
 
! Отговори
Унизен преди 7 години
Пуснете детето!!!!!!Ако на моето дете се случи подобно нещо, аз също ще го убия.
161
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От така написаното става ясно, че е изнасилена не същия ден. Обмислила е как да стане и е отмъстила. Изнасилването е като убийство. Дори не мога да си представя, каква гадост е и докога жените трябва да треперят, че ще бъдат изнасилени. Постъпила е справедливо! Спокойствие за жертва на изнасилване може да има само, ако насилникът е мъртъв. Кастрация и после гилотина за всички изнасилвачи! Дано съдийския състав да са жени и да я оправдаят! Рецидивиста, от помилваните ли е?
160
0
 
53
 
! Отговори
1 българка в EU преди 7 години
Значи, тези, които се зашитават от обири, нападения, изнасилване - за тях съд и наказаниеЗа тези, които обират, нападат, изнасилват - никакво наказание, те могат да се разхождат безпроблемно на своботаВ такава държава не желая да живея.А Вие?
159
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте и условна.Глас народен глас ...
158
0
 
64
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Повече момичета да си решават така проблема. Евала на хлапето, надявам се да мине с условна или оправдано.