Мейзер за 24 часа на нара. Еротична асфиксия ли уби мъжа й?

Все още не е готова съдебномедицинската експертиза за смъртта
15 авг 2016 16:30,
90
Мейзер за 24 часа на нара. Еротична асфиксия ли уби мъжа й?
Снимка: Facebook

Анита Желева, известна повече като Анита Мейзер, е задържана за 24 часа в ареста заради смъртта на съпруга й, културистът Николай Димов.

Говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров отбеляза на нарочна пресконференция, че на скандалната миска ще бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт, вследствие на умишлено нанасяне на средна телесна повреда.

"Това са обстоятелствата към настоящия етап, които бихме могли да популяризираме. Точната причина за смъртта е предмет на назначената вече съдебномедицинска експертиза, която 24 часа след деянието не може да бъде готова", настоя прокурорът.

Лазаров бе категоричен, че Димов не е бил заклан, каквите версии се появиха още в деня, в който тялото му бе открито в семейния им апартамент.

Първоначално разследващите обявиха, че е възможно убийството му да бъде квалифицирано като извършено "по непредпазливост".

Още по темата

После "168 часа" лансира версията, че 40-годишният фитнес инструктор и спортист е бил вързан със "свински опашки" приживе.

Много е вероятно Николай да е издъхнал от еротична асфиксия, която се използва от двойките, за да се достигне до по-високо ниво на сексуална възбуда и по-продължителен и мощен оргазъм.

В огромния брой от случаи този метод се практикува от мъже, които мастурбират сами вкъщи. Тук се крие и опасността за техния живот. В един момент, в мозъка се натрупва голямо количество въглероден диоксид. Това е така, защото, както притока, така и оттичането на кръвта от областта на главата страда от притискането на шията.

Това води до замаяност и има подтискащо въздействие върху централната нервна система. Ако тези мъже изпаднат в безсъзнание, те, вероятно, ще бъдат твърде късно открити от неинформираните за техните действия близки.

Съществува и обратният вариант – самоубииство да бъде изкарано като еротична асфиксия, завършила с летален изход. В тези случаи, целта е да бъдат взети пари от застрахователните компании, които при самоубииства не изплащат обезщетения.

Изумително и страшно е, че, в наши дни, в САЩ всяка година се регистрират между 250 и 1000 смъртни случаи при подобни обстоятелства, пише Puls.bg.

Дали Димов е бил сам вкъщи, както твърди съпругата му, или пък са били двамата – тепърва разследването ще установи, факт е обаче казаното от прокурор Радослав Лазаров, че в обвинението по този случай не е предвидена съучастническа дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя и вълците в гората ще умори ако им се покаже в тъмното
21
1
 
32
 
! Отговори
777 преди 7 години
тая ще умори и затворничките в сливен
20
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мейзер за 24 часа на нара е дано за тия 24 часа стане ясно от какво е починал мъжа че то не беше клане задушаване,свински опашки,асвиксия и кои знае още какво ще измислят
19
2
 
26
 
! Отговори
Пак схеми преди 7 години
Интересно защо по новините нищо не казват за този случай.6
18
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на българите въобще не им пука за тези ***
17
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли си мисля, че накрая ще го изкарат, че се е самозадоволявал и се задушил докато си е играел, , мисис Шмайзер ще вземе втора поредна застраховка от починал съпруг... В САЩ този номер много върви пред застрахователите...
16
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По времето на соца в кино Одеон когато още се казваше кино Дружба някъде началото на 80те даваха филма In the Realm of the Senses - беше преведен "Империя на чувствата" - много реалистичен и графичен японски филм по истински случай за Sada Abe която убива мъжа си еротична асфиксия, после му реже члена и си го носи няколко дни в нея.
15
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как се казва швейцареца който подпали влака и извади ножа?Че съм се хванал на бас.Защо никой не казва?
14
1
 
52
 
! Отговори
цеци преди 7 години
Сигурно има и малък % на които им дреме за тия двамата,но на нас останалите 99,95% таман хич не ни е през тоягата.Новини във България са други!!!
13
6
 
20
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Безспорно трагедията е огромна, говорим за изгубен човешки живот. Но ако наистина това е причината, човекът си е отишъл по изключително нелеп начин. А Анита дано да има добри адвокати, защото просто не я виждам в Сливенския...
12
13
 
18
 
! Отговори
ВИЦ на 2016 преди 7 години
Тази Новина ме накара да се почти задуша от смях .Много хитро убийство , но не се връзва .Ако беше вярно Плевнелиев отдавна да е предал богу дух , при сексигрички със себеподобни .
11
3
 
22
 
! Отговори
Хорейшо преди 7 години
Въйййй!;)))
10
3
 
40
 
! Отговори
Представете си преди 7 години
Какво "чудо" ни е представлявало на конкурса "Мисис свят" - то , че беше грозно и срамно порнографско, го знаехме още тогава... но какъв морал, каква красота... МИСИС!!!! Този, който я допуснал до конкурса, да запали свещ в някоя църква, че освен ***, не му е направила еротична асфиксия... отървал се е леко... но ще сънува кошмари цял живот...
9
3
 
53
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Варна, морето, синити вълни.Ад под небето Мейзер сътвори.
8
3
 
33
 
! Отговори
Урко преди 7 години
До Анонимен 7Абе, няма как да е чак толкова тъмно, остави тая работа!
7
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е като сценарий от "От престъплението Маями"!
6
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя има сравнително добро тяло (ако човек си пада по огромни изкуствени гърди). Така, че на тъмно може би може да възбуди някой.
5
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се събере всичко.... то как да си вдигне самолета ? Анаболи, стероиди и в добавка грозотия....
4
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая в Сливенския ще я сцепят:)))
3
3
 
54
 
! Отговори
1 преди 7 години
От толкова стероиди с която и да си легне нема да го вдигне без виагри