Шофьорът на рейса размахвал тръба в автобуса в Пловдив

Обвинението доказа, че шофьорът на колата не лъже
15 авг 2016 17:52,
13
Шофьорът на рейса размахвал тръба в автобуса в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

От прокуратурата разкриха подробности за нашумелия случай с агресия в градски автобус в Пловдив.

Беше потвърдена версията на водача на лекия автомобил, който отрече да е трошил стъклото на рейса с бухалка.

Още по темата

Оказа се, че самият шофьор на автобуса с пътници е извадил метална тръба, за да се саморазправя с другия шофьор.

"В хода на този инцидент шофьорът на буса започнал да размахва въпросната водопроводна тръба", заяви говорителят на Районна прокуратура-Пловдив Атанас Илиев.

42-годишният Венцислав Вацелов е шофьорът на беемвето, който беше задържан по обвинение, че потрошил стъклото на градски автобус в Пловдив с бухалка. 24 часа след задържането му обаче той беше освободен.

"След което с дланта си ударих стъклото на рейса, то беше турско и е нерегламентирано за градски транспорт, ударих стъклото и то падна. Нито съм го удрял с бухалка, нито нищо", кълне се Венцислав.

Той твърди, че сцената се разиграла пред очите на 4-месечното му дете, което било в колата и жената, с която живеел на семейни начела.

"Има образувано досъдебно производство срещу мен имам и адвокат и ако трябва ще го съдя водача на рейса заради лъжлива информация, защото той заплаши мен и семейството ми с бухалка", допълни Венцислав.

От Районната прокуратура в Пловдив заявиха, че ще бъдат безкомпромисни към всеки случая на агресия на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако това на снимката е въпросната тръба може да се направи сравнение с листа до нея който най вероятно е формат А4 297х210мм за непросветените. Както обикновено не вярваме на "журналистите" от днес.бг
10
0
 
6
 
! Отговори
читател преди 7 години
"дланта си ударих стъклото на рейса, то беше турско и е нерегламентирано за градски транспорт, ударих стъклото и то падна",иначе ако беше оригинално щеше да издържи ударът с длан.Да вярваш на шофьорче с "бе-ем-венце" е все едно да чуваш гласове от отвъдното.
9
3
 
1
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Ами то трябва и да се мисли преди да се пишат новините и да се манипулира общественото мнение в една или друга посока. Трябва да се мисли и когато се коментира, но се оказва, че народа адски лесно се манипулира кой е виновен и кой е невинен. В този олучай, както и в предишния, всеки би трябвало да има едно наум, знаейки как безобразно шофират автобусните шофьори.
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквано развитие. Всички знаят що за стока са автобусните шофьори, но като оФце се нахвърлихте над потърпевшия шофьор на беемвето. Като писах, че шофьора на автобуса е за бой, всички ми наблъскахте минуси, а то пак съм бил прав.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ударил го веднъж по врата.Ама той бил неустйчив и човекът паднал на земята.Какви *** обяснения дава тоя с беемветоИ даже не го е било страх да кара бясно с бебе в колата.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да разпитат още веднъж 4ри месечното му бебе, то поне не може да лъже още.Иначе, тоз пък и много компетентен - какво производство трябва да е стъклото на автобусите. Все едно не му го е подшушнал адвоката...Виждал съм и китайски стъкла, дори и те не могат с длан да ги счупиш.И вероятно пътуващите в автобуса са отказали да свидетелстват, или просто не могат да ги намерят. А нашия си е викнал приятел, който уж пътувал..и хайде.А шофьора-може и да е има тръба, може и да е нямал..
5
0
 
18
 
! Отговори
Мале преди 7 години
Е ся ще излезе е , че шофера на автобуса нападна мутра ))))
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам наблюдение за шоферите на автобуси,че на последък не назначават свестни .Напправо са си ***.Изпрвялим са ми косата с кошмарно поведение и шофиране.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"шофьорът на беемвето" - е изненадах се.... Може да бъркам, но чисто емпирично съм си създал впечатлението че 5 от 7 шофьори на "бееемвета" са си кухи ***. Не съм сигурен обаче дали тези с "ауидитата" не се опитват да ги задмината. Но да забравим и предразсъдъците - тоя автобус в бързата лента със 150 ли е карал че да те засече. Карайте си спокойно, не излагайте семейството си на опасности до колкото зависи от вас. Ако се ударите с ниска скорост с автобус - оправяте си ламарините....
2
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако келешундера не беше слязъл от колата това нямаше да се случи.Стъклото било нерегламентирано - баси експерта.Шофьора видял да идва бесен просстак - разбира се че ще се въоръжи с тръба, какво да прави, да чака с голи ръце ли ?!
1
4
 
13
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Абе каква тръбичка, това на снимката е хавайска пура.