Пак агресия на пътя: Побеснял шофьор троши рейс с бухалка

Водачът на автобуса натиснал паник бутон, нападателят е арестуван
Обновена: 13 авг 2016 15:52 | 13 авг 2016 15:47,
66
Пак агресия на пътя: Побеснял шофьор троши рейс с бухалка
Снимка: архив Булфото

За нов случай на агресия съобщиха от полицията.

Побеснял шофьор нападна и изпотроши с бухалка автобус на градския транспорт в Пловдив, информира "Нова телевизия".

Инцидентът е станал около 22:00 часа снощи на бул. "Македония". По първоначална информация причина за агресията е засичане на пътя.

Още по темата
Лекият автомобил препречил пътя на автобуса, шофьорът слязъл и започнал да удря по рейса, в който е имало петима пътници.
 
Шофьорът на автобуса е натиснал паник бутона. На място веднага са дошли частни охранители, които са задържали нападателят.
 
По-късно са го предали на полицията. Той е 42-годишен, криминално проявен.

Случаят наподобява този на магистрала ”Тракия” отпреди две седмици. Ангел Радичев, който сега е в ареста, псува и заплашва с убийство шофьор на пътнически автобус заради препречване на пътя. "Аз си карам с 250 км/ч, а ти ме засичаш", била една от репликите на хулигана, станал известен като "батката".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
3
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Автобус може да се потроши , но РЕЙСА не може защото той е съставен от двата курса по дадената линия ! Заслужена " двойка " по икономика на транспорта .......................
54
0
 
5
 
! Отговори
12 преди 7 години
Тя полицията вече я шамарят пияни хлапетии, вие искате да налага ред.
53
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе няма държава като България, и *** като българите!
52
9
 
3
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Abe ... site vie Bolgarite- soferi ste za nikde zatoa BB ve mesti na k.rot.
51
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От една година съм в Лондон и някой път доста пътувам по града.Еми мога да кажа,че нищо общо няма с България.Изчакват се,маркировки всякакви навсякъде,знаци.Сега като погледна нашите пътища и разбирам колко сме зле.Ония ББ ще ми говори за пътища хахахахаха
50
0
 
4
 
! Отговори
До 39 преди 7 години
Нито съм я следил, нито съм я спирал просто и двамата пътуваме в една посока и на светофара бяхме кола до кола, не съм търсил конфронтации, а да й кажа, че имам 2 деца в колата. А на Цариградско ми е чудно къде да отбия, за да се обадя, че някакава фльорца се гримира в колата си... Друг път съм се обаждал съм се обаждал на 112, че има кофи *** на средата на платното и отговорът беше, че те са на частна фирма и да се обадя в работен ден на общината да им искам телефон на фирмата собственик
49
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Преди няколко часа какво се случва - едно съществото кара на зиг заг на Цариградско в София в един момент се изравних с колата и видях, че вътре някаква се гримира."====Първо никой не може да потвърди твоята версия докато това че ти я нападаш тя го е документирала. Та какъв си ти - някакъв контрольор по движението или пладнешки хайдутин дето напада този който сметнеш че не ти харесва как кара
48
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази жалка територия б.лгаристан заприлича на африканска първобитна държавичка
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еи що на мен не ми падне такава *** направо го гърма с глока от упор
46
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашите жалостиви и милостиви прокурори ще го потупат по рамото и ще го пуснат да си троши на воля. На Цацаров хората не работят, но като дойде Коледа лапват най-големите премии за да посрещнат добре празника, а народа трае.
45
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не оправдавам агресията на пътя,но защо никой не коментира как се държат автобусните шофьори.Повечето са абсолютно нагли в поведението си на пътя.Засичат , карат в насрещното, изпреварват при насрещно движение, изпреварват по 15 километра един тир на магистралата, и всичко това защото се чувстват защитени от големия габарит.А какво да правим ние с малките коли , да ни убиват ли?На някои автобусни шофьори боят е най-малкото което заслужават.Извинявайте , но моето мнение е такова.
44
1
 
20
 
! Отговори
Така ще бъде преди 7 години
При такъв правов ред и такова правораздаване ще бъде така . Нещата ще се оправят само ако при всеки подобен случай на територията на съответния съд или прокуратура не се уволняват по десет процента от действащите магистрати . Без съд - автоматично. Стане ли агресия на пътя - десет процента от магистратите на следващия ден на вън. За да се научат магистрати и полиция да си изпълняват задълженията . Докато не започне подобряване на положението - методично намаляване на магистратските заплати !
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да позная - ще го "глобят" с 50 лева и ще си продължи по старому. Еми как няма да троши с бухалка? Той прибира по 5000 евра на ден от телефонни измами - бълха го ухапала. Вие треперете и яжте бухалки.
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
агресията е неприемлива,в джунглата е необходима,в обществото опасна,ако на някои инстинктите им са по силни от мозъка,мястото им не е сред другите хора,необходима е изолация за определено време,при повторна проява отнемане на книжка за поне 2-3 години,все пак управляват тон и половина метал и може да има непоправими щети
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато не съдебната система не работи и разните криминално проявени се шляят на воля ще се случват всякакви нещо. Престъпниците се имат за недосегаеми и си правят каквото искат. Неадекватните действия на правосъдието създават всичко това.
40
1
 
4
 
! Отговори
кито преди 7 години
От цялата страна в Пловдив е най-зле!
39
3
 
20
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Много точен е коментар 31. Когато приближаваш автобус , който е спрял на съответната спирка, зцадължително трябва да намалиш скоростта и целият ти взор да е в мигачите на автобуса.Това важи с пълна сила, ако пътя/улицата/ е тесен.Мигне ли левия - спираш . Шофьорите на автобусите са изключителни професионалисти. Никога не потеглят рязко на ляво и никога без да са подали мигач предварително! Винаги изчакват тези,които вече са навлезли в дължината на автобуса. Те няма как да видят мигача му.
38
2
 
18
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Подобни лaйнapи трябва да бъдат бити в полицията и книжката отнета. Хванат ли го да кара с отнета книжка - колата се конфискува, а ако е крадена - пандиз.
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безобразията са подхранвани от снизходителността на полиция и съд към тези престъпници - преспъпление да съзадваш опасност за здвравето и живота на други хора: други шофьори, пешеходци, пътници в градския транспрот. Първа и задължителна мярка към вилнеещите грубияни е отнемането на шофьорската книжка завинаги, а според проявата - обгществено полезен труд, затвор. без снизхождение към хулиганството по пътищата. След първите ефективни присъди ще забрами, че имало подобни инциденти.
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Резултатът от прогреса е видим, все повече селяци и *** се качиха на автомобили, защото вече са достъпни и ето ти проблем. А някои хора си мислят, че прогреса и развитието носят единствено позитиви.