Футболен батка vs. журналистка - бой, ритници…

"Нефтохимик" искали да прикрият историята, защото отблъсквала спонсори
Обновена: 11 сеп 2016 10:36 | 11 сеп 2016 10:05,
96
Футболен батка vs. журналистка - бой, ритници…
Снимка: кадър "Нова телевизия"
Футболен фен на “Нефтхимик“ преби с удари и ритници в корема бургаска журналистка заради неин материал от месец май.
 
Както Dnes.bg писа вчера Рйонната прокуратура в Бургас започна бързо досъдебно производство срещу футболния привърженик 
 
Днес излязоха наяве подробностите от неприятната случка. 
Още по темата
"Стана най-немислимото. Бях съборена на земята и ритана с всичка сила в корема", разказва Стиляна Божидарова пред “Нова телевизия“. Тя обясни, че пие успокоителни и й е трудно да си върши работата.
 
Божидарова разказа, че 120-килограмовият мъж я съборил на земята и започнал да я рита в корема заради неин репортаж в бургаски сайт. В материала журналистката разказва за побой над футболист на "Нефтохимик", който е причакан и бит от фенове веднага след загубата на отбора от "Ботев " (Гълъбово).
 
Днес фенът излезе със своя версия за побоя. Той обясни, че до боя се стигнало след като Стиляна му хвърлила цигара в лицето. 
 
"Не може да ме унижаваш пред сина ми. Всеки има достойнство", каза Манол.
 
Манол е един от тарторите в агитката на отбора. Работи като охранител в бургаски мол и е стар познайник на полицията. Основно с хулиганските си прояви по време на футболни срещи.
 
Той е бил задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда. Законът предвижда лишаване от свобода до 3 години.
 
Журналистката упрекна “Нефтохимик” за реакцията след инцидента. "Те можеха да направят много повече от едно изречение, в което определиха случилото се като „пререкание с местен журналист", каза тя пред bTV.
 
"През май месец единствено аз съобщих за подобен инцидент. Вместо тогава ръководството и треньорите да отидат в полицията, те потулиха случая. Казаха ни да не пишем нищо и да не разлайваме кучетата преди важни мачове", разказа Божидарова.
 
Тя обясни, че изключително трудно върши работата си в момента. След нападението тотново е видяла насилника си, който се е държал все едно нищо не се е случило.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
29
 
! Отговори
1 преди 7 години
Не съм побойник, но независимо от предисторията, случи ли ми се да видя мъж да бие жена няма да се поколебая да го смеля от бой. Просто отвътре ми идва.
5
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако тази я ритне 120 килограмов мъж отдавна щеше да е ритнала камбаната.Лъжкиня
4
3
 
33
 
! Отговори
добре, де преди 7 години
Вие какво очаквате от държава в която над един милион гласуват за мафиот, хиляди подкрепят " пазителя на границата" Динко, полицаи когато видят някой да пребива друг по възможност гледат да избягат да не ги видят? Когато гласуваш да те управлява явен престъпник, ти казваш на всички престъпници да продължават по същия пример. Нещо повече този издигнат на власт престъпник, става модел на подражание, стимул за всички други престъпници. Същото е ,когато журналистите хвалят престъпника на власт.
3
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименОтдамно такива псевдофенове трябваше да са ги осъдили. Стар познайник - няколко предупреждениу, подписки и една-две глопи по 100лв. Ако е в Англия, колко ли време щеше вече да е прекарал по затворите и футболен мач нямаше да помирише. Достойнство пред сина - държи се просташки, арогантно и като е набил журналистката е дал страхотен пример на сина си. Поредният ***, комплексиран и *** селянин. Там сред агитката е тартор - жалък ***.
2
3
 
31
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Сигурно вярваш на гутболния фен? Сигурно вярваш и на Волен, че е истински патриот, мислещ за родината...сигурно вяреаш и на Доган...че бил най-патриотичния политик..мислещ за България...
1
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
''ритана с всичка сила в корема'' от 120 килограмов? хайде бе....... не вярвам на журналистката