Ахмед Муса излезе от ареста, пуснаха го да си ходи

От всички имами в Пазарджик само той беше "под стража"
Обновена: 4 апр 2017 22:08 | 4 апр 2017 19:22, Камелия Цветанова
40
Ахмед Муса излезе от ареста, пуснаха го да си ходи
Снимка: Булфото, архив

Окръжният съд в Пазарджик измени мярката за неотклонение на Ахмед Муса Ахмед от "задържане под стража" в "домашен арест", съобщи адвокатът му Елвира Панкова пред "Фокус". 

Още по темата
Тя уточни, че определението на съда не е окончателно, а подлежи на обжалване или протест от страна на прокуратурата в едноседмичен срок пред Апелативен съд-Пловдив.

Ахмед Муса Ахмед е единственият от 14-те подсъдими по делото за разпространение идеите на терористичната организация „Ислямска държава“, който остана в ареста.

Останалите обвиняеми бяха освободени като мерките им бяха заменени с по-леки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо тормозят хората със задържане под стража бе?Може просто да им поговорят и да ги пуснат, а пък те ако започнат след това да изчезват един по един, какво да правиш? Божа работа!
26
0
 
3
 
! Отговори
данъкоплатец преди 7 години
Пак ще плащаме от Страсбург.Да ни е честито !
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гepманистaн Убepалec При това не само един! Я ский плюсовете на поста му!
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До luckyman На тоя швед грантовете се наричат саудитки, ако все още не ви е станало ясно...
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте му и някоя девица, да не скучае, малко пари - 1-2 милиона, да има за джобни. Че има халифат да основава горкия.
22
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като съда го пуска,значи е невинен.Вие си коментирайте,а той си е в къщи при семейството ама вие нали сте третополови, незнаете що е това семейство,жена,деца,семеен уют...евроГейскитеви ценности са факт!
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До какво ставаУспокой се малко, да не вземеш ей тъй, спонтанно да се взривиш.Вие миролюбивите го имате тоя навик.
20
20
 
6
 
! Отговори
какво става преди 7 години
А ДАНС и ПРОКУРАТУРАТА защо още не арестуват фашистите които вилняха на границата и тероризираха малцинствата.......човека ако е от малцинствата веднага се арестува и му се повдигат всевъзможни обвинения......СВОБОДАТА наближава братя и сестри мюслюмани,бъдете горди че изповядвате Свещенния мирен ИСЛЯМ..днешно време третополовите западняци чрез фалшива пропаганда хулят ИСЛЯМА и за всички беди на запада изкарват виновни мюсюлманите което е абсолютна долна и гнусна лъжа
19
2
 
8
 
! Отговори
Произход на ромите преди 7 години
Не е ясно кога и защо ромите напускат Индия: Повечето историци предполагат, че това става през V-V в. от н.е. и е свързано с падането на Гуптската династия и сътресенията в индийското общество.Приема се, че при достигането на източните граници на Византийската империя, *** групи се разделят на три потока и поемат съответно на север, към Задкавказието (днешна Грузия и Армения), на юг, към Сирия, Палестина и Северна Африка, и третият поток - към Мала Азия, Балканите и Европа. Те биват наречени съответно лом, дом и ром.
18
3
 
12
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Щом и тоя мускурлив хелзинчанин е на грантове, трябва най-сетне да се осъзнаем за смяна на системата и връщане към исконните ценности на нашите деди, Християнските!
17
3
 
5
 
! Отговори
Хорахане Рома преди 7 години
Интерсно на Хорахане Рома все им правят Реклма а Дасикане Рома ги крият под дърво и камак , за 2-та вида Роми повече инфо в гугъл
16
2
 
12
 
! Отговори
81560 преди 7 години
Така де, далаверата трябва върви. Само никой да не си въборазява, че тези подлежат на вербовка. Ковраството им е достижимо за открития и безхитростен българин. А пък да не говорим за тъпнараите, които все ювелирни акции провеждат и като резултат се офомят ювелирно едни кафяви купчинки. Нещата вече не са чираци - положението изисква предив сичко компетентни хора, които да умеят да защитят интереса на Отечеството ни - България.
15
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми дайте му и бомбичка тогава.
14
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да живее САЩ!! Да живее Ахмед Муса!! Да живее демокрацията и свободата!!долу Русия и Путин!!
13
3
 
16
 
! Отговори
до българските съдии преди 7 години
моля, оставете човека да си върши работата! Стига сте притеснявали мирните хора!!
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на всички ни!
11
1
 
31
 
! Отговори
morelini преди 7 години
Този специално не трябва да излиза защото е опасен за държавата,нали така.Или ще го чакаме да направи някой зулум и тогава...след дъжд качулка... пак ще си го приберем...Да отива да строи светлото бъдеще в Белене...
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам доколко е радикален ислямист въпросният Муса, но в погледа му се чете чувство за безнаказаност и то е водещото при него, не е религията. Искам да видя човека, който е способен да накара този индивид на снимката да плаче със сълзи като малко дете. Трябва да има поне един.
9
1
 
21
 
! Отговори
Васко преди 7 години
Абе що не падна по стълбите в ареста, да си удари лошо тиквата и ***?!?!
8
1
 
27
 
! Отговори
Е преди 7 години
Този и останалите подсъдими имами не бива да излизат от затвора никога! Ако се промени Закона за вероизповеданията и им секне финансирането на такива вредни елементи ще е още по-добре! В България няма място за радикален ислям!!!