От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола

Бившата съпруга на убиеца се обърна и към полицаите от профила си във Facebook
Обновена: 2 юли 2017 06:18 | 1 юли 2017 19:07,
163
От първо лице: Към едни съдии и майката на Стефан, който уби Виола
Убитата Виола. Снимка: Facebook

Благовеста Пенева, бившата съпруга на Стефан, убил жестоко красавицата Виола преди седмица в София, написа изстрадан пост във Facebook с обръщение към родителите на момичето и родителите на убиеца.

В него тя разказва, че мъчително си представя последните часове на Виола, защото е била подложена на подобен ужас и заплахи. Както Dnes.bg писа по-рано Благовеста разказа, че преди време е престояла цяла нощ, заключена в банята, заради заплахите на Стефан.

В своя пост Благовеста отправя благодарност към полицаите, които единствени са й помогнали. Но младата жена отправя и тежки упреци към съдиите и особено към майката на Стефан.

"Искам да се обърна към цялата съдебна система и по-конкретно към всички госпожи и господа които от 2015г. до ден днешен напълниха нощния ми шкаф с откази", пише изстрадалата жена и допълва:

Още по темата
"От всички документи, постановления и откази, които получих от вас, установих, че вие сте загубили уникалното за човечеството умение да се изразява свободно и разсъдливо,т.е ако един от отличаващите ни фактори от животните е способността да разговаряме, споделяме, обмисляме, преработваме знание, съобразяваме се с това знание, развиваме, градим, то вие не фигурирате в нито една статистическа графа за определяне на човешки потенциал".

Благовеста разказва подробно за оплакванията си на съдиите и за техните отговори, както и за безрезултатното общуване с психолога на Стефан. А после пише:

"Искам да се обърна към една майка! Към тази жена аз съм се обръщала с "майко" и "ти не си майка" и все пак тя е такава! Желая ви да сте живи и здрави, за да си понесете товара! Така както аз нося товара на една от хилядите самотни майки, отглеждащи сами децата си, така както ще нося товара заедно с детето си с прикрепен етикет към него "дъщеря на убиец", така както хиляди майки носят товара на болните си деца, борейки се за живота и за вашите лекарства с изтекъл срок на годност”.

Благовеста обвинява майката на Стефан, че е възпитала синовете си в чувство на безнаказаност.

"Вие много добре знаете какво сте направили, знаехте и когато собственият ви син ви заплашваше, че ще ви се влачат червата, знаели сте какво прави със себе си и не реагирахте по никакъв начин. Криехте от семейството си от приятелите си, въпреки че доста от тях бяха видни лекари само заради страха "какво ще кажат за нас".Всичко това е вашият товар".

Благовеста си спомня и че майката на Стефан й казала при един разговор: "Аз съм безгрешна майка".

"Прости ми Виола,направих каквото можах,прости ми,че не те опазих", завършва поста си Благовеста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е - българските съдии и прокурори са виновни за тая и много други трагедии!Всички плюят депутатите, а никой не се сеща че само Съд и Прокуратура решават кой да бъде наказан!
10
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смислено обръщение е направила тази жена Благовеста. Тъжна история, от която остават изводи за целия народ. Контактувате с добри и благородни хора, драги българи.
9
7
 
42
 
! Отговори
???????? преди 6 години
Никой от тук писалите си няма представа как лъжат тези насилици, какви манипулатори са, как се правят на ангелчета, докато жената захапе въдицата, затова и питат защо се били хващали с лоши момчета.Защото лошото те си го показват на много по-късен етап, когато момичето вече е яко хлътнало и вече не може да се откаже от любовта си.А насилника продължава да им внушава вина и да им промива мозъците.
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво, но трябва с ИМЕНА да ги назове тези съдии да ги знаем!!!!
7
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай *** скромен-това е оксиморон, беден и скромен са различни неща, то затова и се получават такива чести девиации при забогателите българи, които на практика са напълно недосегаеми.Да безспорно има наивни, заслепени, глупави, прости, заблудени, алчни и какви ли не жени, това обаче не променя тежестта на деянието му, както и не оправдава никакво насилие.И стига писахте тоя глупав един и същи коментар, еми не ви избират вас жените и туй то
6
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живота не ни е даден за да преследваме финансови хартийки.Положителното във материален план е отрицателно във духовен план. Някои му казват лоша карма, но това са божествени принципи. Както е казано в библията ''По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство''
5
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1 Общо взето си прав.Не са всички такива,но повечето все търсят някое нафукано л..но,още от училище е така.По-скромните не вървят-е то пък пръчката има два края за съжаление
4
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради пари и сега къде са тези пари и къде е това красиво момиче ? Сега момичето е в гроба, а пари там не ти трябват...
3
35
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а кой те е карал да се жениш за такъв ***
2
5
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Считат "лошите момчета" за силни мъже и много секси!А когато се окаже,че лошото момче изобщо не е силен мъж,вече е късно!Природа,това е положението!
1
10
 
114
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера жените защо избират само мутри и наркомани за мъже. Хубаво момиче защо се хваща с тоя пропаднал тип ? Има толкова много свестни, скромни, нормални момчета. Но вие си избирате утайките. Защо, жени ? Сбъркана ви е ценностната система и после страдате.