Цацаров сигурен: Няма възраждане на "Наглите"!

Работи се по всички версии за изчезването на Адриан
28
Цацаров сигурен: Няма възраждане на "Наглите"!
Снимка: БТА, архив

Не мисля, че има възраждане на "Наглите". Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров по повод изчезването на Адриан Златков и съмненията, че става въпрос за отвличане.

Още по темата

Синът на собственик на автокъща изчезна вчера, а малко след това беше намерена колата му с лични вещи в нея.

Цацаров обясни, че прокуратурата и полицията работят по всички версии, включително и отвличане. Той каза още, че е извършено тежко криминално престъпление и няма общество, което да е застраховано срещу такива. Цацаров призова случаят с изчезването на Адриан да не се използва за политически обобщения или спекулативни твърдения.

Главният прокурор каза още, че е в постоянна връзка с вътрешния министър Валентин Радев и са взети всички мерки информацията по разследването да бъде ограничена до работещите по случая.

Относно оръжейната фирма "Дунарит" Цацаров коментира, че тя е казус на Министерството на икономиката и енергетиката, а не на прокуратурата.

По обвинението срещу дъщерята на бившия банкер Цветан Василев - Радосвета Василева, за пране на пари, Сотир Цацаров заяви, че "лична вендета в Наказателния кодекс няма".

На въпроса как ще коментира решението на швейцарския съд, че Василева не е придобила незаконно вила за 20 млн. швейцарски франка в Швейцария, той заяви, че българската правосъдна система работи по различни закони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Сотир Цацаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOZI NEGODNIK NA SNIMKATA TRIABVA MOMENTALNO DA SI PODADE OSTAVKATA ! ZA V SLUCHAIA V GALICHE ZASHTO NA PREBITIA NE MU BESHE OSIGURENA OHRANA SLED KATO E POLUCHAVAL ZAPLAHII NE BESHE ZASHTITEN SVIDETEL?
4
1
 
11
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 6 години
Капитол ли е автокъщата, която не я пишат?
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Определено няма възраждане, защото най-наглите винаги са били в парламента и на дондуков и ще си стоят там докато не ги изметем барабар с цаците им надолу по веригата.
2
0
 
20
 
! Отговори
алф преди 6 години
те никога не са били хващани за да има възраждане те отвличат наред имат верига от *** трафиканти и други
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая инфорамция за наглите от първа ръка ли му е?