Решават съдбата на учениците, пребили учителя си в Садово

Прокуратурата ще реши дали да повдигне обвинения
20 сеп 2017 08:06,
69
Решават съдбата на учениците, пребили учителя си в Садово
Снимка: архив "Булфото"

Педагогическият съвет на селскостопанската гимназия в Садово ще реши днес как да се процедира с учениците, които пребиха преподавател от учебното заведение.

Учителят бе настанен в болница, а побойниците са арестувани. Случаят се изяснява от полицията.

Предстои прокуратурата да реши дали да повдигне обвинение на побойницитe, информира БНТ.

Още по темата

Инцидентът станал около 11.30 часа вчера. Трима ученици от последния клас в гимназията започнали да отварят вратите на стаите от последния етаж по време на учебен час, под претекст, че не знаят какъв час имат.

Учителката по география влязла в спор с тях и потърсила помощта на зам.-директорката.

През това време учителят по английски, който също чул разправията в коридора излязъл и започнал да въдворява ред.

Той повишил тон на едно от трите момчета. Афектиран от това 17-годишният ученик намерил дърво и се върнал, като ударил учителя по английски, който се движел в посока стаята на зам.-директорката.

Наложило се да се извика Спешна помощ за 40-годишния учител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега, нещата, ама вижте, не може, в един момент, ситуацията... То как, вярно е, така е, но... Те децата, там, такова. Така ще говори някой, ама ще си мисли нещо като "1500 лева годишно носи един ученик". Учителят е бит, ама той носи разходи. Кой е по-важен? Ща трайм, па кат се пенсионираме, лесно.
22
0
 
49
 
! Отговори
ИЗЧЕРПАНО ТЪРПЕНИЕ преди 6 години
М......ТЕ БИЯТ , ТОРМОЗЯТ , КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО , ДОКОГА БЕ Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ СЕ ПРАВИТЕ , ЧЕ НЕ СТЕ ОТ ТУК . КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА СПЕШНИ МЕРКИ
21
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лоша работа.
20
2
 
66
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
Дисциплината в училищата, ще се управи, само когато отпадне задължителното образование и когато се изключват гаменчета, и всички които не ходят редовно на училище. Всички тези пубери да им се забрани понататашно образование в държавни училища. Тогава всички ще внимават с поведението си в школото.
19
0
 
63
 
! Отговори
вело преди 6 години
Решават съдбата на учениците, пребили учителя си в СадовоСега решават тяхната съдба, на другите избори те ще решават нашата съдба. Животът е радост и тъга ;)
18
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С медицикската сестра беше по-лесно, нали е българка.
17
2
 
34
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До позитивно да мислимМоже да издигнат и кундалини,по примера на сектата Сахаджа йога,после и по една цигарка,от ония...веселите.
16
0
 
69
 
! Отговори
другият преди 6 години
Каква стана тя? Ако някой от черното братство не те прегази на пътя с таратайката си, която няма номера, книжка, талон, винетка и застраховка, то получаваш втори шанс - да те пребие с колове или да те разсече с брадва, а за цигара, я за забележка. Остана ни да им плащаме сметките и да им правим път по улицата.
15
0
 
60
 
! Отговори
истината преди 6 години
Пак ще мине без наказано ЦИГAНСКАТА ***, нали са електорат на партиите , а и гледат да не ги обидят, че училището няма да вземе пари за този ученик това е нашето МОНМоже даже и учителите да излязат виновни
14
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз предлагам 020 камшика и по година на строг тъмничен режим. Приказвайте колкото си искате, за жестоките наказания, но помагат.
13
0
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Училището трябва да ги изключи незабавно!!!И тримата са над 16 годишна възраст и не подлежат задължително на обучение. Т.е. не трябва да им се търси друго училище. Е ще останат без безплатната храна в стола на училището, но да са мислили.
12
4
 
60
 
! Отговори
позитивно да мислим преди 6 години
Не отразявате коректно новината. Цялата работа е, че това са " индиго" деца/младежи, които не са обучавани с "валфдорска педагогика" и поради неразбиране на "астропсихологията" им са търсили начин да изразят скритите си чувства. Не ги наказвайте, с наказания само ще им нанесете травма на крехката психика. Важно е с тях да се говори, да се "съпреживее", да направят някоя ролева игра, да попеят за да привлекат позитивна енергия
11
2
 
72
 
! Отговори
съндърлъ мъндърлъ преди 6 години
Няма смисъл да се ядосвате , ,,*** венци,, са определени да ви заместят ,те са нужни на властта да се легитимира. Вие сте нужни само като лимон- да ви изстискат и хвърлят. А относно БГ училището, на 90 % е пълна порнография , лично имам опит... особено по селата, малките градчета, и немалка част училища в обл. градове.
10
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да решават - да им поднесат бонбончета и локумчета и да им кажат повече да не правят така. Да им дръпнат малко ушото и туй-то.
9
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ги пращат да метат улиците, за други нема да станат
8
0
 
90
 
! Отговори
гого преди 6 години
какъв педагогически съвет бе, тук прокурор трябва да решава
7
0
 
79
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Прокуратурата НЯМА да повдигне обвинение на *** !
6
4
 
71
 
! Отговори
MAD преди 6 години
ДА СЕ ВЪРНАТ ТРУДОВО ВЪЗПИТАТЕЛНИТЕ УЧИЛИЩАИ ТОГАВА ЩЕ ИМА УПРАВИЯ БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ-НИ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ТРЯБВА ЧЕСТНО И СПРАВЕДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО. ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА МИСЛИ ЗА ЧЕСТНИЯ И РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН ПРАВИТЕЛСТВО СЪЗДАДЕНО ОТ РАБОТНИЦИ ДА СЕ БОРИМ ЗА ЧИСТА БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ И БЕЗ МАФИЯТА МУ
5
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А смъртно наказание кога, а?
4
14
 
64
 
! Отговори
Девил преди 6 години
Братя!!! Повече така не може!! Крайно време е да се вземем в ръце и да върнем комунизма (за съжаление - без другаря Живков)!