Пастрокът от Пазарджик: Не съм убил детето!

Полицията ме принуди да пиша лъжи, каза той пред съда
Обновена: 27 ное 2017 18:09 | 27 ное 2017 18:09, Анисия Иванова
11
Пастрокът от Пазарджик: Не съм убил детето!
Снимка: "24 часа"

Полицията ме принуди да казвам и да пиша неверни неща. Аз не съм убил детето и не мога да го направя... заяви пред съда в Пазарджик по време на дело за определяне на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" 27-годишният Светослав Йорданов, който е обвинен, че е убил с юмруци 11-месечно момченце, защото плачело.

Трагедията се разигра миналия четвъртък в ромския квартал "Изток" на Пазарджик, докато мъжът се грижил за детето на любовницата си, която е проститутка.

Според прокурор Таня Мадина, освен самопризнанията на обвиняемия, има достатъчно доказателства, че той е убил момченцето.

Още по темата

Детето е било бито и малтретирано в продължение на дни, е установила аутопсията. То е било удряно с плесници и юмруци и има травми по цялото тяло. Причина за смъртта е удар в главата, който е причинил несъвместима с живота черепно-мозъчна травма. Бил е разкъсан и черния му дроб.

На основание събраните доказателства съдът остави за постоянно в ареста Йорданов, още повече, че това поиска и адвоката му, с оглед сигурността на обвиняемия. Майката на убитото момченце Мариана Х. не се яви в съдебната зала.

Пред "24 часа" прокурор Таня Мадина обясни, че срещу нея не са събрани достатъчно доказателства, че е участвала в убийството на сина си.

Срещу нея обаче ще бъдат повдигнати други обвинения, съобщи прокурор Мадина, но отказа да уточни какви. Майката е освободена от ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз пак не разбрах Хелзинския комитет на чия страна е - на детето или на пастрока
7
1
 
9
 
! Отговори
БЕБЕБИЯЧКАТА 2 преди 6 години
ДЕТЕ НА 1 ГОДИНКА УБИТО СЪС СИСТЕМЕН ПОБОЙИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ГОВОРИ ТОЗИ!!!ДЕЦА ДО 2 ГОДИНИ ДА БИЕШ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕРЕДНО!--------------А ДЕТЕТО Е ПЛАЧЕЛО ОТ ГЛАД ЩОТО ТИЯ СА ИЗПИВАЛИ ВСИЧКО!!25 ГОДИНИ ЗАТВОР СА МАЛКО!!!
6
1
 
8
 
! Отговори
КАСАПИНА преди 6 години
AS SAM ROM I DVAMATA ZA SLUJABST DO JIVOT TNA PRISDA .
5
0
 
14
 
! Отговори
една преди 6 години
Майката защо е освободена? Ако наистина детето е било малтретирано с дни, както твърди експертизата, тя също е виновна. Едно е да я няма в момента, но с дни... видяла е все някакви белези и не е взела мерки да защити детето. Абсолютно съпричастна е към престъплението, тя трябва да носи същата отговорност.
4
1
 
4
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Не е способен мург?в да убие и дете! Гова безправие ще е оправи когато и полицията стане е мурга?а. Евреите го гласят да е скоро.
3
0
 
14
 
! Отговори
ffhfhf преди 6 години
Доживотен без замяна! Всеки ден да го спукват от бой и "любов" дано!Изр0д!
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кастрация на бушмените !Само това е решението на плоблема с тях.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светослав Йорданов, Мариана Х. Тия не си ли възстановиха имената, след насилственото преименуване. Докога ще петнят българите с тези имена. Да се възстанови етническата принадлежност в личните документи и съответните имена. Хич не е демократично, но някакъв ред трябва да се направи. Ако някой има по добро предложение, адмирирам. Нямам в предвид "Патриотите" Те в момента преживят доволно и гледат със замъглен поглед.