Мейзер отишла за яйца, чакала секса, но Ники умрял. "Лашках го", но...

Скандалната мисиска преобърна тотално показанията си за инцидента
Обновена: 23 фев 2018 17:04 | 23 фев 2018 17:00, Екип на Dnes.bg
108
Мейзер отишла за яйца, чакала секса, но Ники умрял. "Лашках го", но...
Снимка: Булфото

Анита Мейзер излезе с нова версия за смъртта на съпруга си Николай Димов. Пред Апелативния съд във Варна, където обжалва присъда от 4 години и половина затвор за причиняване на смърт по непредпазливост и предлагане на подкуп от 30 000 евро на разследващ полицай, тя заяви, че не е поставяла свински опашки на 40-годишния си мъж и не е била в апартамента, когато той е починал.

Още по темата

Обясненията й се различават коренно от тези, които тя е дала в разпити пред разследващите и по време на предишни съдебни заседания.

Досега Мейзер твърдеше, че в нощта на 14 август 2016 г. е сложила на Николай една свинска опашка на ръцете му зад гърба и по две на краката и на врата. След това отишла в друга стая, за да вземе телефона му и да заснеме как той ги къса. Когато се върнала, го заварила паднал от масажната маса и мъртъв.

Пред съда днес Мейзер каза, че не иска повече да поема чужда вина и се е получило "много тъпо да стоя в затвора за нищо".

Според новата версия, мисиската е тръгнала за магазина 20 минути след полунощ на 14 август, за да купи яйца и кухненска хартия. По това време Николай лежал по очи на масажната маса, като имал само една свинска опашка на краката, а пакетът с останалите бил на малка масичка до него. Заръчал й да не се бави повече от половин час, за да правят после секс.

Когато Мейзер се прибрала отново в жилището, тя говорила дълго време с приятел по телефона, отишла до апартамента на дъщеря си в същата кооперация и чистила след котката си. Това й отнело между 40 и 60 минути и едва след това открила тялото на Николай, паднало от масажната маса. 

В първия момент си помислила, че съпругът й се прави на умрял, както обичал да се шегува. Мейзер седнала върху трупа и след като се уверила, че Николай няма пулс, се паникьосала.

Побягнала към кухнята, за да търси веро и ножици, с които да среже свинските опашки. По думите й няколко пъти "лашкала" тялото, отричайки обаче да се е опитвала да го изнесе със сак на колелца от жилището, както твърдеше по-рано.

"Аз се шашнах по време на експеримента, защото предишния ден се возихме със сака, наши си глупости. Не съм виновна, не съм слагала свински опашки. Това беше негова прищявка, не пожела да изчака до следващия ден", каза Мейзер, цитирана от "Дарик".

Обратът в показанията си Мейзер обясни с уверенията, които получила за условна присъда.

"Днес казвам истината. Исках да го направя още на първа инстанция, но бях посъветвана да не променям първоначалните си показания. Не мога да продължа да поемам вина за нещо, за което не съм виновна. Вживяла съм се в ролята на виновна и вкарах доста креативност. Да страдаш за любимия си мъж и да си затворена е толкова тежко, че може да го разбере само човек, който го е изпитал".

Заради обясненията на Мейзер съдът назначи нова съдебно-медицинска експертиза. Следващото заседание по делото е насрочено за 26 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Викам на жената вчера, ай те лашкам?тя се навива и веднага тръгва за магазина за яйца и кухненска хартия, не разбрах какво ще ги правим, ама понеже нямаме денонощен магазин и нищо не купи ама и мерака замина...трябва от рано да купувам тия важни продукти.
60
1
 
35
 
! Отговори
ined преди 6 години
Номинирана за Мис "Грозна като Смъртта"
59
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновено и аз преди секс отивам за яйца и кухненска хартия до магазина...Тва некЪФ майтап ли е? Жалка история...
58
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма грозни жени има малко пиене , но не мога да пия толкова.Ужас!!!
57
0
 
27
 
! Отговори
доня Ахуанита Гейзер преди 6 години
Защото снощи правих кекс Брашно,захар,олио,яйца,сода,мляко,какао,какао.Пудра захар,стафиди,жълт кантарион,любов,гмо,набухвател,още набухвател.Кекс, кекс, кекс, кекс, кекс
56
7
 
10
 
! Отговори
Лашко преди 6 години
Искам да ме лашка Анита Мейзер,ще изригна в нея като ***!Лашко
55
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая на снимката си е за Курило,бе! Може и в Карлуково, оставете я. Тя си е пациент.
54
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е туй грозилище, каква е таз годзила, какво е туй чудо беее?
53
4
 
30
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Тая чума дано я държат още 20 години в затвора и родителите на Николай да и вземат и последната стотинка и последния квадратен метър имот за кръвнина
52
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглавието е потресаваща гавра с мъртъв човек. Журналята срам нямат за нищо.
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето затова съществува Гуантанамо. Там й е мястото на тази никаквица. Има да си играе на "чичо доктор" и "улслужливата прислужница" с пазачите, до края на живота си...
50
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази се прави на луда, но всъщност е доста хитра!
49
5
 
14
 
! Отговори
избирател преди 6 години
до Нещо неясно...''Уникална лъжкиня, маниакален нарцисизъм''....С това изречение описа преди всичко другаря Бойко Борисов!!!Ясно,че не той е тема на статията,но изречението просто адски му пасва,като описание.
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ся без грим кво ше праим?
47
1
 
20
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Тая женица заради един по-силен оргазъм си съсипа живота...........
46
2
 
6
 
! Отговори
през 2013 преди 6 години
Представители на ислямисткото болшинство в египетския парламент са внесли законопроект, според който мъжете ще имат право да правят секс с починалите си съпруги до шест часа след смъртта им.----Явно Шмайзерката е била осведомена добре понеже предците и са минали и през онези земи и е решила да се възползва.
45
20
 
3
 
! Отговори
Дедо Лупи преди 6 години
Хубава е!
44
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
" мисиската ":)
43
0
 
25
 
! Отговори
Нещо неясно? преди 6 години
Уникална лъжкиня, маниакален нарцисизъм. Качества, характерни за някои "български граждани", живеещи на племенен принцип, "берящи" джилязу и каквото докопат. Няколко доживотни са й малко даже.
42
5
 
8
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Лашках го!!!Как го лашкаш ***, като гербер , който се лашка в светлото евроатлантическо бъдеще, а то все не идва и не идва???Агент Кейси Бармс!ЦРУ!!!