Гринго ще лежи до юни, Софка го чака: Пак ще си живучкаме!

Тодор Давидов с присъда – 10 месеца затвор и 5 бона глоба
13 мар 2018 19:15, Александър Попов
33
Гринго ще лежи до юни, Софка го чака: Пак ще си живучкаме!
Снимка: Булфото, архив

Любовникът на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, се е споразумял с прокуратурата. Гринго се е признал за виновен за рекет на айтоски бизнесмен и така си е осигурил по-лека присъда, пише "България днес".

Давидов бе арестуван миналия септември след сигнал на заможния търговец Асен Атанасов, познат като Акиф. Задържаните Тодор Давидов и Стефан Сливков му поискали 50 хиляди лева, като заплашили да очистят него и семейството му, ако не приготви парите. Принудата и заплахата за убийство срещу търговеца на контейнери са извършени в период от 19 септември до 23 септември м.г. Според прокурорите Гринго е бил съучастник на извършителя Стефан.

Още по темата

Сливков продължава да упорства в ареста и засега остава зад решетките. Гринго пък няма никакво намерение да се задържи дълго в зандана. Затова и по съвет на адвоката си Марин Марковски склонява глава и се съгласява на сделка с прокуратурата.

Споразумението е одобрено от съдия Иво Хинов от 14-ти състав на Специализирания наказателен съд на 28 февруари. То влиза в сила веднага, като осъжда Гринго на 10 месеца затвор и го санкционира с 5 хиляди лева глоба.

Давидов вече е излежал 7 месеца от присъдата си и ще излезе на свобода в края на юни. Той вече е приведен да излежава в затворническото общежитие в Казичене.

Ако Гринго не се бе споразумял с държавното обвинение, го грозяха от 2 до 8 години затвор, както и до 3 бона глоба.

Софи Маринова пък призна, че ходи на свиждане на любимия в Казичене и го очаква да се завърне у дома. Тя изрази задоволство, че той е отслабнал с 10-20 кила и е станал като манекен.

"Пак ще си живучкаме, ще си пътуваме и ще ни е яко. Задължително ще отидем някъде на почивка", разкри за плановете си с Гринго ромската перла.

"Доколкото разбрах, ще си поиска предсрочно освобождаване и ще си дойде още през април, така че ще го взимам на "Капките" с мен", добави изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
18
 
! Отговори
.. преди 6 години
Едно добро начало.Но защо само толкова?
1
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който му е измислил прякора е голям майтапчия.В Латинска Америка наричат "гринго", белите американци, т.е англосаксонците.