Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки

21-годишната танцьорка беше пусната от съда под гаранция – 20 бона
19 апр 2018 14:00,
206
Пийнала, подкарала джипа, потрошила 10 коли... после дръпнала няколко дръпки
Габриела зад волана на джипа, който потроши 10 коли в Пловдив. Снимка: Facebook

Пловдивският районен съд освободи от ареста срещу парична гаранция от 20 000 лева младата жена, която блъсна 10 автомобила.

Съдия Теофана Спасова прецени, че няма опасност 21-годишната Габриела Медарова да се укрие, или да извърши друго престъпление и я освободи от най-тежката мярка "задържане под стража".

Парите трябва да се внесат в 10-дневен срок, след което Габриела ще бъде освободена от ареста.

Още по темата

В съдебната зала стана ясно, че вече е готова автооценъчната експертиза, от която е видно, че размерът на нанесените щети е за над 40 000 лева. Тя надвишава значително допустимата сума от 14 пъти минималната работна заплата у нас и затова се счита, че става дума за значителни имуществени щети, нанесени на автомобилите.

Габриела е извършила катастрофата след употребата на алкохол – 1,3 промила, а и на наркотици. Обяснението й защо се качила пияна зад волана било, че не й платили и нямала пари за такси. Пред магистратите тя обяви, че пушила марихуана след ПТП-то, за да се успокои.

Настоя, че не е бягала от местопроизшествието, а просто за 10 минути отишла до дома си, където бе закопчана от униформените.

Междувременно във Facebook приятелят й Пачо написа прочувствено писмо, с което й се обясни в любов: "Обичам те повече от всичко, а всичко останало ще се оправи въпреки всички и всичко".

"Моя любима! Всичкото ми! Най-най-", продължава с прочувствената изповед мъжа, който се занимава с продажбата на автомобили втора употреба.

На 15 април, около 6 сутринта, 20-годишната Габриела, която има две години стаж като шофьор, управлява джипа на приятеля си по пловдивската улица "Македония", губи управление върху автомобила и помита 10 паркирани коли.

За престъпленията, за които е обвинена танцьорката, се предвижда наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, както и глоби или пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
24
 
! Отговори
Mitkyla преди 6 години
"не и платили и нямала пари за такси"... "отишла вкъщи за 10 мин"... "дръпнала една да се успокои" А от къде ще плати 20 хиляди. Свободно съчинение отвсякъде. А защо не претърсват дома и, явно се е запасила доста добре, сигурно ще има още тревица.
147
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно, че щом работи е чужбина е мияч на ***. Ако обаче се окаже, че работи в банка, значи е ***. За толкова ви стига умствения потенциал. Обиждате се, защото се разпознавате в описанието на крещящи, хвърлящи *** по улиците селяни. Държавата е развалина, но по-важното е да се плюе по успелите в чужбина българи, понеже как така ще си позволяват да ни критикуват и да ни наричат селяни. Ами който се разпознава като селянин си е селянин. Въпроса не е къде си роден, а какво възпитание имаш.
146
1
 
14
 
! Отговори
Майна преди 6 години
До 123:"Ако бях на мястото на някой от пострадалите бих му запалил на тоя автокъщата."То това не се минало. Има време.
145
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понемченият българин по-долу е доста зле умствено, пък и интелектуално...пък да кара и работи каквото и където ще...
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам момичета с грим, но в някой случаи трябва да приемем необходимостта му, пък макър и цяла кафа да не стига
143
2
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
Безнаказаността до какво води, решило мърлявото работещо момиче, че може да си прави каквото иска. А приятелят и е жалък тип. За такова нещо бих я направил сама да си говори. Ако бях на мястото на някой от пострадалите бих му запалил на тоя автокъщата.
142
0
 
10
 
! Отговори
диетолог преди 6 години
До Анонимен с дебелата кола - сложи колата на диета, че няма да може да бяга бързо от банката... ама едно е сигурно, половината коментатори са или адски комплексари или невръстната "танцьорка" е споделила от дръпките с тях... явно идеалите ви се ограничават да карате "дебели" коли, "бачкате" в банка, за да си купите Мустанг, но от думите ви лъха течението, дето става между ушите ви...
141
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Силно интелектуален пролетарят!
140
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обобщаващ, каня те на гости в Кьолн, ще ти платя мизерните билетчета и ще ти букна хотелче. После ще ти дам една хиледарка да си я занесеш обратно към панелката.
139
1
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Обобщавампознавам повече инженери които работят в чужбина, отколкото бройката пъти, които си се бръснал, киндер.
138
1
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
90% от българите решили да си търсят късмет навън, са ***, които никой не ги ще в България.----МУХАХА АХА ХА ХАХА АХАХАХАХАХААХ АХА АХ АХ АХ АТочно заради това, Швейцария за ПОРЕДНА година ви удължи забраната да й работите нали. Щото емигрантите са селян.ите, а вие сте еб... ти и профиатата...хаха ах аха хаха х ахахабаб хаах ах аха хах ха хазха ха ах ха хаххххххххххххххххххххххххххххххххааааааааааааааааааааааа ха ха ха ахахахискрено ме размя.
137
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиша откое, защото пиша от телефон, където е съвсем нормално да изпуснеш някоя и друга буква, знак или празно пространство. Поне не пиша по принцип с тире между думите...
136
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бачкаш в банка, караш дебела кола, а пишеш "откое"........
135
10
 
5
 
! Отговори
Обобщавам преди 6 години
90% от българите решили да си търсят късмет навън, са ***, които никой не ги ще в България.И чужбина им дава шанса да стартират от нулата.Там живеят , като *** в БГ . И най-интересното 99.9% от живота им е пълна мизерия, но те разказват и качват в соц.мрежи само части от този 0.01% когато са зели заплата и могат да си позволят един фиш енд чипс в треторазрядна кварталска кръчма.
134
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВъзмутенОткое по-точно си възмутен приятел, че мога да цъкна два-три коментара в сайтчето без да се притеснявам ли? В момента съм на работа и си подготвям презентацията за пред форщанда, а ти спокойно си се пеняви от панелката. Бачкам в банка, карам дебела кола и взимам на месец, колкото ти за година. Знам че е ти е тежко на селската душа, ама споко - гаврътни една ракийца, ще ти мине.
133
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карал кола за 80к , не ни разсмивай ..Тука нова кола е 70к със стандарт 10 пъти по-нисък. За американския стандарт трябва да караш ферарии поне :)) Поредният измислен имигрант.
132
5
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Изобщо не си високо ниво :) Даже си доста ниско и за имигрантското ниво. Търкай там чинииите и не се прави повече на интересен, че се изложи достатъчно. И да си върнеш документите ...Адиусс Палячоо---Шушляк. Лошото че най-вероятно си се възпроизвел. Продукта на гените ти е ще е същия...
131
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой от Лонг Айлънд кога ще види каруци и коне да се.paт примерно в центъра на градовете?---Кончето че се е из.акало на жълтите павета е най-малкия проблем. Да е живо и здраво добичето. Проблема са тия дето не спират на пешеходна пътека, дето пият и се дрогират и карат, дето хем те засича с колата и хем скача на бой, дето ти спира на паркоемнстото, дето строи в имота ти, дето друса 'оро в 3 сутринта над тебе, дето прави всичко коеот му е удобно без да се съобразява ... БЪЛГАРИТЕ!
130
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано момчето не се окаже прав, но все пак марихуаната не е синтетика, тя е растение. Тя не влие по този катастрофален начин на мозъка, сърцето и черния дроб, както синтетичните наркотици.....То и татула е растение. Що не вземеш да си направиш чай?
129
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ми кво да ви кажа, в момента ви пиша от северен Манхатън, около небостъргача в който ми е офиса прелитат хеликоптери, моите колеги са паркирали мазератита и ламборгинита на паркинга, а аз все още карам мустанг за 80 000 долара, но тази година мисля да събера пари и да си взема кола поне за 300 000 долара