Йордан, хулиганът с бомбичката, иска споразумение

Младият мъж настоява да се извини лично на полицайката
24 апр 2018 11:07,
37
Йордан, хулиганът с бомбичката, иска споразумение
Снимка: Булфото

Йордан Исаев, 25-годишният фен, ранил тежко полицайка с бомбичка, иска споразумение с прокуратурата. Това обяви адвокатът му Васил Крумов.

"Исаев изключително много съжалява за това, което се е случило. Той би искал лично да се извини на ранената полицайка Гергана Зашева, както и на другия по-леко ранен полицай – Петър Иванов", каза защитникът пред bTV.

Още по темата

Исаев твърди, че бомбичката му е била подадена от друг човек и той се опитал да я хвърли към терена, а не към полицията или публиката.

Защитникът обясни, че младият мъж не е бил принуждаван да хвърля бомбичката, никой не го е карал да я мята на определено място и не е говорено с него предварително за това.

Според адвоката причината за действията му е общата еуфория в този момент.

Йордан му разказал, че не е осъзнал какво е направил, когато е хвърлил бомбичката. Останал до края на мача и си тръгнал, без да осъзнава какво се случва.

На другия ден казал на семейството си, то се свързало с адвоката и ден по-късно Йордан се предал.

Той работи в сферата на производството на цветя, собственик на дружество е, каза Крумов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОКО ЗА ОКО !Писна ми от криворазбран хуманизъм!
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Според адвоката причината за действията му е общата еуфория в този момент."То тая защита, може и при групови изнасилвания да я ползваме. Развълнуваха се момчетата, че се развилняха. Ок, ама си на 25 години, не си ***. Научи се да се контролираш. Предал се, а можеше просто да изчака и да му се размине, което все пак е старт. Сега ще си понесе последствията и МОЖЕ БИ, ще се поправи. А дано !
10
3
 
16
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Да и се извини и да изкара една годинка в затвора. Може да е на лек режим, но задължително да работи! Навремето като имахме казарма, нямаше такива келешчета. Сега като няма казарма, нека затвора да ги възпита.
9
1
 
5
 
! Отговори
Крум преди 6 години
До Анонимен 2А според мен - както иска един мексикански политик и както е правил един български хан - режете му ръцете, и това е. Нали е футболен фен - да рита бомбички с крака другия път...
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Съжалявам, че ме хванаха ! Не искам и не мога да нося отговорност за действията си, моля ви, оставете ме, да си правя, каквото си искам"
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*мухльовци
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега като го хванаха, много все да съжалява и да иска да се извинява, а преди това се криеше жалката мишка. Заради такива мухлювци като тоя спряхме цялто семейство да посещаваме футболни мачове. То вместо семейно забавление и добро прекарване получаваш стресирани деца и ядосана и изнервена жена. САМО ЗАТВОР ЩЕ ГИ ОПРАВИ НА ТИЯ ДИВАЦИ !!!
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинението си е извинение.Парите са си пари.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви споразумения бе? Затвор и това е..... или и тоя път ще го чакате да направи по-голяма поразия за да го затворите а цсцстс пак ще разпирежда проверки и ще кърши китки колко съпричастен бил към жертвите......
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен да се извини би трябвало да и плати обезщетение.
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом дадже 2 маски е носел, значи е бил там с идеята да хвърля пиратки и да остане скрит. За мен абсолютно утежняващо обстоятелство. И само заради това би следвало да получи максималната строгост на съответстващото наказание.
1
1
 
22
 
! Отговори
СС преди 6 години
Добре,че Марковски не взе и това дело ...