Групата, подготвяла убийства на магистрати - за постоянно в ареста

Защита и обвинение в спор имало ли е списък с прокурори и полицаи
Обновена: 10 юли 2018 19:12 | 10 юли 2018 19:04, Веселина Йорданова
11
Групата, подготвяла убийства на магистрати - за постоянно в ареста
Снимка: архив, БулФото

Специализираният апелативен съд потвърди постоянния арест на организираната престъпна група, задържана при спецакция на връх Шипка, за която от прокуратурата съобщиха, че е подготвяла побои и убийства на магистрати и полицаи.

Още по темата
Окончателно под стража остават ръководителят на групата – синът на издирвания от години Йосиф Йосифов - Йоско Костинбродския – Иван, и още деветима души.

И в съдебната зала, и извън нея прокуратурата и защитата спориха за това – имало ли е наистина списък с прокурори и полицаи, предаде БНР.

"Има свидетелски показания за съществуване на такива списъци. Останалото е въпрос на събиране на нови доказателства и проверка", подчерта прокурор Емилия Станинска.

"Този списък е единствено и само по думи, твърдения на Венцислав Веселинов Дамянов – свидетеля, който е бил задържан до 29 юни 2018 година в следствения арест в Пловдив и е освободен веднага след като е дал показания срещу Иван Йосифов и другите лица покрай него", посочи адвокат Тезгюл Лютфиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
шум преди 5 години
много шум за нищо - вчера чета, че полицаите дето ги хванаха да крадат гориво в Павликени са ги върнали на работа с наказание "порицание и мъмрене" - е, и тези ще получат същото
8
1
 
6
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Абсолютно измислена история, даже и група си намериха. Според мен просто се правят на жертви и симулират дейност. Прокуратурата трябва да се разбута, ама законно. Там са ужас.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА ОРГАНИЗИРАНА ОТ СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА!!!АБСОЛЮТНА ИЗМИСЛИЦА С ЦЕЛ ДА СПЛАШАТ ПРЕСТЪПНИЯ КОНТИНГЕНТ И РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ МЕЖДУ МУТРО БАНДИТЕ ЕДНАТА Е ГРАБ!
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия магистрати когато става въпрос да гръмнат нЕкой от тях много работни нещо иначе делата ги влачат дорде не остане жив свидетел, що така ?!?!?!
5
2
 
11
 
! Отговори
Натъжен преди 5 години
Жалко за момчетата
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато са заплашени магистрати,заподозрените са в ареста за постоянно!Когато са заплашени обикновенните хора,престъпниците са на свобода с по 30 приъди с по 6 от тях за убийства..........Това е най-важният ЕвроАтлантически идеал....лицамерието!!!!
3
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хванали са ги на връх Шипка. Колко показателно! Бандити, патриоти русофили. Да живей!
2
0
 
19
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
Едните мутри искали да убият звеното на друга мутренска групировка наречено магистратите. Бих се радвал ако буклуците взаимно се самопочистят.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е защото престъпниците,полицаите и политиците се сляха в едно цяло в хунтата Гроб,начело с баш Мутрона!!!!Сега мафията се самоизяжда в борба за територия!!!!!