Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма

Криминалисти не си спомнят такова жестоко убийство в града
Обновена: 7 окт 2018 15:00 | 7 окт 2018 14:38,
202
Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма
Жертвата е работела като ТВ водеща. Снимка: Facebook

Все още не е установен извършителят на убийството на 30-годишната жена от Русе. Това каза за Агенция "Фокус" говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Тя обясни, че окръжният прокурор е посетил местопроизшествието веднага след подаването на сигнала. Окръжните прокурори са работили през цялата вечер съвместно с МВР. Полагат се максимални усилия за установяване на извършителя.

Още по темата

"Знаем коя е жената и с какво се е занимавала. Но засега нищо не трябва да се съобщава, за да не попречим на разследването“, поясни каза Арнаудова.

Убийството е станало вчера през деня на кея. Тялото на жената е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена, съобщава Русе Медиа.

Колата на Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически - на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите.

Криминалисти с дълъг стаж в Русе казват, че не помнят в града да е имало такова брутално престъпление преди, предаде Нова тв.

Вече е установена самоличността на убитата жена. Тя е работела в една от местните телевизии. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
20
 
! Отговори
Тато из Правец преди 5 години
Сега чакам това да последва и онова момче,което разкри далаверата край Радомир.Дано да съм лош пророк...
42
13
 
6
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ние не сме виновни, ние българите сме свестни, вината е извън нас. Виновни са системата, политиците и обстятелствата. Ние българите сме добри хора, но сме невинна жертва на Света и на обстоятелствата.
41
1
 
16
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Видими резултати!
40
1
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ ПРИБИРАЛИ СЕ КЪМ ВКЪЩИ И ПРЕМАЗАНИ НА ПЪТЯ ОТ ДЖИП! СЪДЕБНИЯ ЛЕКАР ЗАЯВИЛ ТОВА В СЪДА УБИТ !НАБЕДЕН НЯКАКАВ ИЗНАСИЛВАЧ ЩОТО БИЛ УДОБЕН! ЛЕКАРКАТА КОЯТО НАПРАВИЛА АУТОПСИЯТА ЗАЯВИЛА, ЧЕ НЯМА СЪБРАНО ВЕЩЕСТВО ОТ ТЯХ ДА ИМА ОТ МЪЖ! ПОСЛЕ СЕ ПОЯВЯВА ТАКОВА В ПОСЛЕДСТВИЕ :DСРАМ И РЕЗИЛ!!!КАКТО ПИШАТ ПРЕДИ МЕН КОМЕНТИРАЩИТЕ ДА СЕ ГОТВИ НАЙ-УДОБНИЯ ОТ ЕТНОСА НА КОЙТО СЕГА ЩЕ МУ ГО ЛЕПНАТ, ЩОТО НОМЕРА СЪС САМОУБИЙСТВОТО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА МИНЕ :D
39
1
 
7
 
! Отговори
179 преди 5 години
Няма и да има такъв в близкото бъдеще...
38
4
 
8
 
! Отговори
anonim преди 5 години
Skoro shte go otkriat....koga nabediat parviat sreshtnat rom. Ama istinata pak shte pokriat i pak niakoi nevinen shte bade vinoven.
37
3
 
30
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Много лошо се живее в тази държава!Политиците унищожават ценностите на обществото,а те самите са невинни поколенията се сменят,корумпираните политици не !
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко да се разпореди веднага!
35
5
 
21
 
! Отговори
Ако целяха сплашване преди 5 години
щяха да използват това, че жената има малко дете. Така затварят устите на много хора.Затова си мисля, че или са били случайни л_ум_пени, или е осъществено наказание. Може наистина е стигнала до нечии кирливи ризи и вече ги е докладвала някъде. Последвали са действия, вследствие на които е осуетена нечия голяма печалба - всичко това може и никога да не го узнаем. Но ако е станало това, тогава убийството е извършено за наказание, а също и за да си вземат поука останалите разследващи журналисти.
34
4
 
34
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЛЪЖАТ , ЧЕ Е БИЛА ИЗНАСИЛЕНА !!! ТЯ СЕ Е ОТБРАНЯВАЛА БИЛА Е БОРБЕНА ЖЕНА И СА Я РИТНАЛИ В .... И ТЯ СЕ Е НАДУЛА ОТ УДАРА!!!ЦЕЛТА НА ПРОКУРАТУРАТА Е ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ РАБОТАТА И! И ДА СЕ НАСОЧИ КЪМ ПОРЕДНИЯ КЛОШАР КОЙТО ДА ОБЕРЕ ПЕШКИРА ТОЧНО КАТО ЯНА И КЛОШАРЯ А ДОБРЕ ЗНАЕХА ОТ ГЕРБ, ЧЕ ЧЕЦИ Я Е УБИЛ ОЩЕ ТОГАВА!
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно и взимат телефона за да звънят от него на някой си.
32
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно е ,че е познавала убиеца /убийците !
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29Искат информация. За кой/коя? Друг е човека който търсят не нея но явно тя го познава и той е твърде опасен и неудобен за тях. Но възможно и да не го познава. На кой телефона искат тя има нечий телефон, снимки на някого в телефона си. На кой/коя!? Или чрез нейния телефон ще се звъни на някой На кой!?
30
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изнасилването е за заблуда. То е бонус към поръчката.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо е озлобен към нея трябва да и е много сърдит ядосан бесен. Някой нещо му е казал или нещо е разбрал има нещо. Никой не бие така със злоба някой освен ако не е съдист.
28
21
 
3
 
! Отговори
Димо преди 5 години
Не вярвам да са политици. Ако бяха те, нямаше да я изнасилят.
27
7
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БИЛА Е ОБРАНА ВЗЕТ И Е ТЕЛЕФОНА !ОТИШЛА Е ДО ТАМ С КОЛАТА СИ БИЛА Е СЛЕДЕНА!!!!!!!!
26
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 15Там е работата че не е била стотна а отишла при него. Все едно"ела вълчо изяжме".
25
5
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
с много злоба е извьршено това убииство трябва да е нагазила много надьлбоков разследването си
24
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не му е пуснала и той страда от синдром на отхвърляне. И става животно ако му откаже каквото и да било. Пребива я за да я накара да му пусне но я изнасилва и тя умира от кръв в корема с милиони разкъсани и мозъчна травма. Освен това и е засегнал и триъгълника на лицето. Ударите там са били смъртоносни.