Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма

Криминалисти не си спомнят такова жестоко убийство в града
Обновена: 7 окт 2018 15:00 | 7 окт 2018 14:38,
202
Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма
Жертвата е работела като ТВ водеща. Снимка: Facebook

Все още не е установен извършителят на убийството на 30-годишната жена от Русе. Това каза за Агенция "Фокус" говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Тя обясни, че окръжният прокурор е посетил местопроизшествието веднага след подаването на сигнала. Окръжните прокурори са работили през цялата вечер съвместно с МВР. Полагат се максимални усилия за установяване на извършителя.

Още по темата

"Знаем коя е жената и с какво се е занимавала. Но засега нищо не трябва да се съобщава, за да не попречим на разследването“, поясни каза Арнаудова.

Убийството е станало вчера през деня на кея. Тялото на жената е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена, съобщава Русе Медиа.

Колата на Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически - на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите.

Криминалисти с дълъг стаж в Русе казват, че не помнят в града да е имало такова брутално престъпление преди, предаде Нова тв.

Вече е установена самоличността на убитата жена. Тя е работела в една от местните телевизии. Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факт е, че жената е отишла със своя автомобил. Явно е имала уговорена среща. Престъпление от страст или поради някакви политически разкрития. Красива, млада, жалко. Мир на душата и!
142
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
убиеца е Бежанец , крият за да няма безмирици в Европа заради Бежанците
141
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Взеха да ликвидират неудобните....
140
5
 
1
 
! Отговори
до 146 преди 5 години
Откога се позовавате на BBC бе, от случая Скрипал ли?, леле, леле.
139
2
 
13
 
! Отговори
123 преди 5 години
Най-вероятно убийството ще бъде преписано на някой луднал или на загорял клошар!
138
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно ще е някой с 30 присъди, "издирван" от полицията.
137
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Важна корекцияХайде, сега, на тебе все Русия ти е виновна. Все са виновни други държави, въпреки че българските бо.клу.ци " политтици" съсипват България, българското общество и български народ! Такъв жесток случай не е "толеринан" и подкрепян по времето на комунизма. А днешните наследници на комунистите, днешните пребоядисани демократи са престъпници- такива са срам и позор за самите комунисти и България!
136
0
 
13
 
! Отговори
Гальо войвъда преди 5 години
Друг път да оставят политиците да си крадат спокойно
135
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БСИ що да гледам BBC?Същата "джендърска", като DW.Ние другарю, гледаме и верваме на СКОТь ТВ и ТВ Альфа.
134
0
 
27
 
! Отговори
БС преди 5 години
Не знам дали сте погледнали web site на BBC - UK, но тяхната версия е друга от това, което казват БГ телевизийте. Те говорят за журналист разследвал политически корупции.
133
4
 
9
 
! Отговори
Важна корекция преди 5 години
До Анонимен 142Скапаната ПСЕВДОдемокрация и мутро-политическият ОЛИГАРХИЧЕН ПСЕВДОЕЛИТ, създадем, изграден и промоциран по РУСКО-ОЛИГАРХИЧЕН ОБРАЗЕЦ!
132
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И престъпникът и поръчителите - виновниците за това гну.сно престъпление към омъжена, беззащитна жена и майка - тези извроди са ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ за съсипването на България! Жалко, че на такива престъпници армията и полицията заради парите им слугуват!!! Безнадежно е вече в България!
131
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горката млада жена, съпруга и майка! Бог да я прости! Да почива в мир тази жена! Съболезнования и за семейството! Този случай е изключително жесток! За съжаление, скапаната демокрация и нашият политико-мутренски "елит" успяха да съсипят тази хубава страна България, българската държава и българския народ! Няма справедливост , няма възмездие и наказание за престъпниците! В днешна България, свестния и съвестен човек бива тикан в ъгъла и тормозен, а такива уро.ди като този престъпник - на свобода!
130
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеНВИКАШ, ДИРЕКТНО В КИЛИЯТА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЕЦА, А?ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ РАЗПРИКАЗВА КОИ СА БИЛИ ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ЛИ?
129
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правили са журналистическо разследване за кражби от еврофондовете. Вижте и профила във фейса. Само идио т може да повярва , че това е обикновено сексуално престъпление.
128
5
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ОДОБРЯВАМ ДА СЕ ПРИЛОЖИ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЕЦА ВЪВ КИЛИЯТА МУ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ПРИКЛЮЧИЛ ПРОЦЕСА!!!ДРЕХИТЕ И СА БИЛИ ЦЕЛИТЕ НА ПАРЧЕТА!
127
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да раждам деца. Тодиж го гледаш го от една шепа бебе о накрая някакъв *** се гаври с него и го утрепе като куче. Смъртта за чудовището не е наказание, а адът да се отвори да погълне това нищожество мръсно. Никоя майка не заслужава дететото и да бъде в гробищата.
126
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той ти казва че те е забравил, но я се появи с някой мъж? Ще полудее от ревност. Тези не са като онези. Когато си обичал една жена не е от днес за утре. Дори разделен с нея пак я мислиш мъчно ти е някак си искаш да ти е в живота. И когато разбереш че е с друг полудява от ревност. В 90% от смъртните случаи са любовен триъгълник, изневяра и ревност.
125
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какъв виц говориш човека те пита дали има нещо такова там.
124
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не се получава започва да и щтрака мозъка и стаава животно. Не се лекува а е тежко болна очевидно.