Северин (Селайдин) – задържан. Чакаме екстрадиция, присъда!

Тепърва предстои версиите и доказателства да бъдат проверени
Обновена: 10 окт 2018 11:09 | 10 окт 2018 09:30,
207
Северин (Селайдин) – задържан. Чакаме екстрадиция, присъда!
Снимка: bTV

Разследването на убийството на Виктория Маринова ще приключи успешно – с осъдителна присъда, прогнозира бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

Тепърва предстои версиите и доказателства да бъдат проверени, преди делото да стигне в съда.

По думите му дейността на разследващите по случая с убийството, а и със задържането на Северин Красимиров, не се е забавила, но "дори и бавно, по-добре разследващите действия да се извършат качествено", поясни той.

Още по темата

Според Емануил Йорданов тенденциозното изнасяне на информация от досъдебното производство пред медиите се е превърнало в обичай у нас.

"Още в самото начало бях склонен да оставя на заден план версията, че убийство е свързано с работата на Виктория Маринова, защото говорим за сравнително малка медия и човек, който няма ярка биография в сферата. Нека не забравяме, че България е на 109 място по свобода на словото. Тежки проблеми с медиите не могат да се очакват от когото и да е – очевидно проблемите с медиите у нас се решават по друг начин, а не чрез убийства.

Ако се твърди, че е заради професията ѝ, то би следвало да се посочи конкретен детайл от нейната работа, който би могъл да доведе до някаква толкова драстична намеса. Кой ще бъде толкова глупав да убие журналист, когато следите на работа на журналиста биха могли да отведат към него?", попита бившият вътрешен министър.

"Задържаният в Германия заподозрян за убийството на Виктория Маринова трябва да бъде върнат у нас, за да продължат действията по досъдебно производство", настоя Емануил Йорданов пред "Фокус" .

Според бившия МВР шеф нов случай на етническо напрежение, от който се опасяват русенци, не е необходим в този момент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
4
 
! Отговори
123 преди 5 години
#83Ти,пиян ли си,или нещо не работи мисълта?Полицията е намерила вещи на жертвата в бърлогата,лелята/жената го е изпяла,защото той се е похвалил какво е свършил.Всъщност не само роднините,сигурно в неделя цялата *** махала е знаела кой е убиеца.
72
1
 
10
 
! Отговори
Клеций II преди 5 години
Охх, колко безсънни нощи изпълнени с ласки го чакат този млад хубавец в затвора. Изнасилвачите са на особенна почит и старите мого ги обичат. А това младо тесняче ще отнесе много любов ...
71
1
 
3
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Немско кучеполицейско куче,вкусно вурстчеще получи.А пък у наспържола мазна,щом тъйБойко се изказва.
70
1
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
"Той (Величеството) изрази възмущение з а циркулиращите тези за убийството на Виктория". Не било свързано с работата й? Дайте да видим. Направих си труда, д аизгледам предаването и за "Бивол". Ето, какво казва тя, в края му: "Екипът нис е ангажира и в бъдеще, да дава трибуна на журналистически проучвания, КАКТО И ДА ИЗВЪРШВА СВОИ ТАКИВА, касаещи в изключителна степен общественият интерес".
69
10
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДА ДА ТОЙ БИЛ ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО И ОТИШЪЛ В ГЕРМАНИЯ КАТО, ЧЕ НЕ МОЖЕЛ ДА ОТИДЕ В ГЕРМАНИЯ ПО-РАНО!!!*** В СЪЩНОСТ БИЛ ЗАМИНАЛ В ПЕТЪК ЕДИН ДЕН ПО-РАНО :DНЕ МИНА ВЕРСИЯТА С КЛОШАРЯ С АЛЦХАЙМЕРА ОТ РУМЪНИЯ!!!НЕ МИНА ВЕРСИЯТА СЪС СВИДЕТЕЛЯ 1 ЧАС СТОЯЛ ДА ГЛЕДА!БЕШЕ РЕД НА ИЗБЯГАЛ В ЧУЖБИНА И ТЪЙ КАТО НЯМАШЕ ПО ПОДХОДЯЩ НИ НАБУТВАТ ТОВА!!!!!!!
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колко внимателно и умерено се е изразил бившият министър - 'заподозрян', върнат за допълнително разследване, продължават проверките. а само като чета заглавията на абсурдните статии и се смея. 'хванаха го'. кого хванаха и кой го хвана, след като въпросният северин е бил в германия? хванали го, ама немската полиция. не е ли прекалено удобно набързо да се претупат версиите, че може да е нещо свързано с работата й или личния й живот? само питам, че заради вики в борисовата така 'хващаха' трима.
67
2
 
3
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Когото са нарочили-хващат го !Само да е нарочен !И Митьо Очите се ме$ти Гърция+Турция=хванаха го.
66
3
 
4
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Няма проблеми, ние ще го защитим! Той е наше момче *** и дори ще осъдим държавата да му плати.
65
6
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До 123Това че е тренирала бокс, също не е сигурно! Доказателства? Документ?;))) И аз мога да кажа, че съм тренирал бокс;))) Второ, споре дмилицията на Бойко, той е бил кьоркютук пиян. Явно е толквоа добър в бокса, че и кютук пиян е успял да я нокаутира. Но, ако бе толкова добър, герберчета, щеше д астане поне шампион на България;)))
64
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно не е съвсем с всичкия си, щом дори се е хвалел... Абсолютен ПСИХОПАТ, както още в началото се разбра от направения му психологически портрет. Доживотен затвор, такъв не трябва да живее в обществото!
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕдинНе че нещо, ама е елементарно, особено за голяма медия с връзки в полицията, да потвърди снимката за секунди. Най - елементарното я сверят с полицаите, които са на мястото и сигурност имат снимка по повод издирването. Доколкото наистина е задържан и има информация, че е извършител няма да имат проблеми.
62
4
 
21
 
! Отговори
123 преди 5 години
Тук някакви се чудят как хилавата орка е ударила атлетичната жена-в други статии се казва,че хилавата орка тренирала бокс.Направо я е обезобразил от бой.Трябва да има смъртно наказание за такива отпадъци.
61
2
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До Анонимен"Докога ще си съчинявате истории на гърба на Виктория?"- ЯДОСАН ИЗВИКА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. Бегай улево...
60
1
 
2
 
! Отговори
до 66 преди 5 години
Що бе, г-н специалист? Какво излъчване имат убийците и психопатите (може би си искал да кажеш социопат) ?
59
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престанете с гнусните си спекулации! Момчето вече е направило пълни самопризнания. Освен това още в неделя целия квартал е знаел, тъй като се е "похвалил". Докога ще си съчинявате истории на гърба на Виктория?
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прилича на *** заедно с приятелите си и жена си. Тренирал е със жена си - бой и насилия.
57
1
 
7
 
! Отговори
дано дочакаме преди 5 години
Екстрадицията е полезно нещо -чакаш . . . То и за един от Истанбул чакаме . . . и за друг от Белград чакаме вече три години . . . . Абе - чакане му е майката . . . . . . хм . . .
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На sapun всичките. Какво прави това *** на територията на държавата ни? Турист?
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност е използвал нож страхливеца иначе един шут където трябва и тя щеше да избяга поне, но... е използвал ножа, те всички такива като него си носят.
54
3
 
6
 
! Отговори
л;к преди 5 години
ТОВА ХЛАПЕ НАЙ -вероятно я е ударило отзад по главата и после....! ина4е няма как да извърши това без тя да се съпротивлява здраво!!