След детска свада – 47-годишен крещи и удря дете

Прокуратурата вече е повдигнала обвинение на агресивния мъж
29
След детска свада – 47-годишен крещи и удря дете
Снимка: Булфото, архив

Копеле, тъпанар, ще ти счупя главата, ще ти счупя зъбите, махай се от този квартал... Това крещял 47-годишен мъж в лицето на 10-годишно момче.

След словестната тирада, агресивният възрастен ударил детето с глава. Малчуганът паднал на земята и си наранил ребрата и гърба.

Случката се разиграла на 18 септември миналата година в столичния кв. "Борово", на ул. "Тодор Каблешков" близо до магазин.

Оказало се, че семейството на агресивния чичко и това на детето са били съседи.

Те често се карали заради скандали между пострадалото дете и дъщерята на мъжа, която също била на 10 години.

Прокуратурата вече повдигна обвинение на мъжа за хулиганство и според текстовете на Назателния кодекс го заплашват до две години затвор.

"Деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост - осъществено е на публично място, при демонстрация на безнаказаност и пренебрежение на установените правила, закрилящи добрите нрави в обществото, телесната неприкосновеност и достойнството на отделната личност, като е извършено спрямо малолетно лице и с използвана сила", пише в обвинителния акт.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
степан преди 5 години
всички станаха шопи влияе им климата на онези пък от Банкя да не говорим
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи е държавна политика децата да нямат никакво възпитание и уважение.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макар да си го е заслужило малкото ***, по-скоро е трябвало да нокаутира родителите му, защото те би трябвало да го възпитават.
23
1
 
7
 
! Отговори
А бащата на момчето? преди 5 години
Ако той беше шамаросал сина си, може би щеше да го озапти и дрязгите да престанат?Но явно всеки е защитавал своето дете посредством скандали.Трудно е да си представи човек, че момичето е по-виновно. Обикновено момиченцата отстъпват и търпят, защото са по-слаби физически. Или пък опитите им да се защитят са само словесни. В краен случай се оплакват на родителите си или на учител.Какво ли се е случило, за да си изтърве така нервите женският баща? А малкият п/тьо веднага е ревнал да се жалва.
22
2
 
3
 
! Отговори
бивш студент преди 5 години
Много ме забавляват коментари от типът "през соца учителите биеха децата", "през соца се насърчаваше децата да се бият по между си" ... Защо ли ми се струва, че тези слова не са написани от хора, които са живели през соца? Аз съм живял едва 3 години през този прословут СОЦ, но родителите ми са родени през Соцът и са учили тогава... Това,което виждам при тях е, че се познават и се имат с всичките си набори...не само съучениците си!
21
0
 
11
 
! Отговори
Обобщено преди 5 години
Значи двете семейства често се карат заради скандали между децата им - две10-годишни деца, от които едното е момче, а другото е момиче.Накрая нервите на бащата на момиченцето не издържали. Вероятно е изчерпал всички други средства, чрез които може да защити дъщеричката си.И какъв е изводът? Или рискуваш за две години да идеш в пандиза (може и с условна да се отървеш), или да скръстиш ръце и да гледаш как някакъв малолетен ке.ле.ш тормози детето ти за кеф!
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но агресията не свършваше в училище! Тя продължаваше по улиците, в трабвая, в парка и магазините. Нямаше ден в който да не стане някакъв скандал макър и минимален между "гражданите" на "перфектното" соц общество. Децата се биеха от всеки по голям и силен от всичките възрастови групи като "чичковците" и "леличките" си го изкарваха поголовно на по слабите от тях!Е, по някой път "съгрешаваха" да шляпнат и синче/дъщеричка на 'червен' и сагата завършваше с влачена за косата леличка а чичкото-бой.
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ***-убийци!!! 17За да знаят на кой да посягат и кой да толерират. Ако е син или дъщеря на служител в милицията, държавна сигурност или от яташки произход отношението беше съвсем друго. Шамари се льоскаха за щяло и нещяло, доносниците си "признаваха" а поведението се намаляваше на всеки без гръб! Дечицата на червените с лошо поведение бяха подложени на мъмрене и викаха родителите в училище но всичко си оставаше между директор-родител-ученик! Това минало обосновава настоящето!
18
2
 
3
 
! Отговори
КЕЛЕШ преди 5 години
Простотията българска се захранва от ранна децка възрас. Като се има предвид че характера на човека е предимно с генетична основа, сметай и след 100 години ше е същата работа.
17
4
 
3
 
! Отговори
ДС-Учком преди 5 години
Правехме преразкази свързани с личния живот в семейството за разузнаване)Сред някои от децата внедряваха доносчици срещу добри дипломи и характеристики
16
0
 
6
 
! Отговори
комуняги-убийци!!! преди 5 години
До едно време при соцаДоскоро загадка си беше за мене защо винаги ни питаха какво работят родителите ни?
15
7
 
2
 
! Отговори
разделяй и владей! преди 5 години
До софиянецВ училищата през соца се насърчаваше терора и насилието между учениците!
14
6
 
6
 
! Отговори
едно време при соца преди 5 години
До БКПЗа партизанските деца си имаше елитни училища и езикови гимназии с предимство!В другите училища само един безпризорен ученик да имаше - разваляше цял клас.
13
11
 
4
 
! Отговори
БКП преди 5 години
До ГруюПрез соца насърчаваха и подтикваха родителите да бият децата сИ!Самите учители удряха с тежки показалки децата по главите!На улицата биеха невинни деца за назидание на други.Наричаха ни от деца ГАМЕНИ и ОТ ТЕБЕ ЧОВЕК НЯМА ДА СТАНЕПартийците биеха деца пред очите на родителите им....................
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малкия лигльо си го е заслужил.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"те често са се карали" - значи разправял се ,обяснявал се с родителите и Нищо , Е,изтрещял е човека и го е бутнал .Такива родители дори се кефят ,че децата им тормозят и бият другите.
10
1
 
11
 
! Отговори
ии преди 5 години
(само минавам) 10 годишния защо е без придружител ... ?!?
9
0
 
22
 
! Отговори
Грую преди 5 години
Във всеки квартал има по едно-две 10-15 годишни ла.***, които тормозят останалите и които само от пердах разбират.
8
0
 
8
 
! Отговори
Темида преди 5 години
Виждате ли снимката в статията това е Твмид ..символизира съда т.еСъда е със завързани очи(не го интересува кой какъв е)Съда държи везна (важно е кой какво ще сложи във везната в смисъл който има милиони за него няма закони а за патока няма прошка) !!Меч за този кйто няма нищо в смисъл е беден и няма да си плати му се резва зелката!
7
2
 
14
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
Като толкова закриляте добрите нрави и достойнството на отделната личност, защо не озаптите малко Валерката, който обижда майките така, както и Хитлер не би посмял!?Диктатура на простащината и цинизма не може да бъде демокрация!