Тежко му е на Банев в ареста: Турска тоалетна, като в 19-и век е!

Олигархът се оплаква в социалните мрежи
Обновена: 20 дек 2018 09:11 | 20 дек 2018 07:00, Петя Славова
270
Тежко му е на Банев в ареста: Турска тоалетна, като в 19-и век е!
Снимка: БТА

Николай Банев се оплака и от българския арест. "Четирима души живеем в килия от 12 кв. м., която не е боядисана от 20 г." описа тежкото си положение той в социалните мрежи.

Според думите му, тоалетната прилича на турска, а от мивката не тече топла вода. От условията в ареста се оплака преди време и Десислава Иванчева, която бе заловена с подкуп.

Още по темата

Банев пък със съпругата си е обвинен в пране на пари и присвояване на милиони.

Той и съпругата му са свикнали с лукс и явно новите условия на живот изобщо не са по вкуса им.

"Матовите прозорци не пропускат слънчева светлина. На баня се ходи два пъти седмично. А "престоят на въздух" е 1 час на площадка, малко по-голяма от килията. В стаята няма нищо друго, освен две метални легла на два етажа и вграден в пода малък метален стол", пише бизнесменът.

Той явно се е сближил със съкилийниците си. Един от тях му разказал, че лежи без присъда вече 8 месеца.

"23 часа в денонощието без въздух и слънце и без движение гаснат 4 човешки същества", твърди Банев, който явно е дал текста на свой близък, който го е качил в профила му, пише "24 часа".

В писането си Банев сравнява условията в ареста с тези от 19-ти век. Липсвал му и телефон, както и спокойствие и време за свиждания.

В същия профил на Банев е публикувана и речта му пред съда, когато го оставиха в ареста за постоянно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
24
 
! Отговори
извън мрежата преди 5 години
Ама тоя имал социална мрежа в затвора, това позволено ли е?!
118
2
 
17
 
! Отговори
GG преди 5 години
До 117Банев е милионер с куфарче. След като отслабнаха позициите на БСП, той реши, че вече не трябва да плаща. Колкото и да са отслабнали БСП, все още са достатъчно силни. Сега просто си търсят парите. Ето защо ?!
117
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за такива деяния трябва да се обеси като Левски , нищо друго не помага
116
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Айде стига глезотии, голяма част от българите по селата живеят с такива тоалетни, че и отвън на двора, на студено! И без да са престъпници, са наказани от съдбата да живеят мизерно!
115
0
 
16
 
! Отговори
хм преди 5 години
Какъв е тоя Фейсбук в ареста бе, там да не е на пансион?Значи ли лежи там, цъка си из фейсбука и се оплаква.
114
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реално се оказва че е приватизирал 100 Предприятия в България по Схемата ''Умишлен банкрут'' , интересно е колко години трябва сега да лежи в Затвора
113
0
 
24
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Няма да се учудя ако този има телефон в ареста и си го е публикувал сам. Има пари да си го позволи.
112
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турската тоалетна е здравословна, ти като си живял не здравословно ти пречи.Поздрави от Истанбул, от тук на татак ще живееш в здравословни условия
111
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последна Информация за Банев , има 2 купени Дипломи за Висше образование
110
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът с условията е ясен. По-големият проблем е, че властта преследва онзи, който е неудобен, а оставя да избягат/да се разболеят/да се укрият онези, които е преценила. Наказанията в България са големи. Проблемът е, че силата на закона е само за неудобните и несъгласните с властта. Колкото и големи да са наказанията все тая, ако не се налагат на баш престъпниците. Не знам защо сега се хванаха с този да го разследват, може би е имал претенции да се кандидатира, да влиза във властта.
109
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още една "справедлива" НПО кауза - да осигурим седем звезден престой на престъпниците. Как да не изпаднеш в умиление? Както обикновенно за либерастите престъпниците са жертви, а ние нормалните хора сме лоши, защото искаме наказания за техните социопатски деяния.
108
0
 
28
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Стига са ревали, това е затвор а не хотел 5*Ние защо не ревем,защото не сме престъпници.ТОЧКА
107
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банев завършил в Пловдивския Университет и после в УНСС а накрая почнал като стругар да работи , тоа сам се издаде какви ги е вършил
106
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тези вип арестанти, трябва да построим вип килии, с джакузита, румсървиз, игрална зала, тоалетни със златни чинии и т.н. Много ми е тежко, че едни престъпници, се чувстват некомфортно - плача!
105
0
 
33
 
! Отговори
ист преди 5 години
Банев не го мисля. Бера гаале на Баневица. Без златно биде и седало, без масажист и фризьор. Ужас. Те не са свикнали да се обслужват сами. Пуснете ги. Те ще ви платят.
104
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как пък точно турска тоалетна .....................много странно мисли Банев , за Милионер малко не пасва , Банев ще се окаже поредния милионер на Прехода с подареното му средно образование
103
1
 
29
 
! Отговори
купени Дипломи преди 5 години
В Уикипедия пише че завършил в 2 Университета а работил след това като стругар в Харманли ......корабче минава ли , я ДАНС да му проверят Дипломите че мирише на купени Дипломи
102
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В 24 часа пище че всичко това Банев написавл в профила си в фейсбук , дали по време на Византия пак е имало турски тоалетни у нас............хахаха................ колко е изостанал тоа Банев поне по История , пари има но е *** като *** , така е с крадени пари , личи му от 100 км
101
2
 
31
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
Че Банев е виновен, виновен е. Но кога ще се потърси и вината от тези служители в следприватизационния контрол, които са допуснали разсипването на приватизираните фирми. ? КОГА ??? Кога Домусчиев ще бъде погнат подобно на Банев за приватизирания и нарязан флот. Или той е от любимите олигарси на сегашната власт. Нали щеше да защитава властта с контрапротести.
100
1
 
28
 
! Отговори
Някой си там преди 5 години
Ако трябва да бъда честен тези т. нар. турски тоалетни са много по хигиенични при голяма нужда особено, когато са на обществени места. В България само веднъж съм виждал листове за еднократно ползване хартия, която човек може да постеле на чинията за да не се докосва до бацилите на всички хора, които са минали преди това.