Тежко му е на Банев в ареста: Турска тоалетна, като в 19-и век е!

Олигархът се оплаква в социалните мрежи
Обновена: 20 дек 2018 09:11 | 20 дек 2018 07:00, Петя Славова
270
Тежко му е на Банев в ареста: Турска тоалетна, като в 19-и век е!
Снимка: БТА

Николай Банев се оплака и от българския арест. "Четирима души живеем в килия от 12 кв. м., която не е боядисана от 20 г." описа тежкото си положение той в социалните мрежи.

Според думите му, тоалетната прилича на турска, а от мивката не тече топла вода. От условията в ареста се оплака преди време и Десислава Иванчева, която бе заловена с подкуп.

Още по темата

Банев пък със съпругата си е обвинен в пране на пари и присвояване на милиони.

Той и съпругата му са свикнали с лукс и явно новите условия на живот изобщо не са по вкуса им.

"Матовите прозорци не пропускат слънчева светлина. На баня се ходи два пъти седмично. А "престоят на въздух" е 1 час на площадка, малко по-голяма от килията. В стаята няма нищо друго, освен две метални легла на два етажа и вграден в пода малък метален стол", пише бизнесменът.

Той явно се е сближил със съкилийниците си. Един от тях му разказал, че лежи без присъда вече 8 месеца.

"23 часа в денонощието без въздух и слънце и без движение гаснат 4 човешки същества", твърди Банев, който явно е дал текста на свой близък, който го е качил в профила му, пише "24 часа".

В писането си Банев сравнява условията в ареста с тези от 19-ти век. Липсвал му и телефон, както и спокойствие и време за свиждания.

В същия профил на Банев е публикувана и речта му пред съда, когато го оставиха в ареста за постоянно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този вид общи тоалетни са по-хигиенични и според мен точно такива трябва да бъдат. Банев да се образова малко, сега няма какво друго да прави.
98
9
 
22
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Да дадем на криминалния контингент малко оптимизъм преди коледните и новогодишни празници. Покрай Десислава Иванчева и Баневи научихме на какъв хал са килиите следствените арести. Не е зле майката на нацията Цецка Цачева да се погрижи да ги ремонтират. Както вървят нещата, след нови избори може да потрябват и за някой гербаджийски далавераджия.
97
8
 
27
 
! Отговори
НАРОДА преди 5 години
КОГА ЩЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ МИЛИАРДИТЕ НА БОЙКО И ОБКРЪЖЕНИЕ?И ДА БЪДЕ В СЪЩАТА КИЛИЯ?ЗАЩО САМО ОПРЕДЕЛЕНИ ГИ ВКАРВАТ ВКАРАЙТЕ И НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК БИЙКОТО БЕ!
96
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ама изобщо не ми е мъчно за тези, те са си поживяли на гърба на хората, за които май на никой не му пука, защо след толкова години баневи влизат в ареста, това се чудя, до сега са били с чист бизнес ли?... да не забравяме, че бездействието понякога е съдействие
95
0
 
35
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Че какво му е на нужника бе, ние все в такъв ходим и да не сме са свършили бе...даже и една обожателка ми излезна-леля Жана от съседния двор, ама от задната страна до нужника, та като излизам от него и тя са провикне-Голям левент си Тапчо, стойка като на скиор имаш...Та и тоя де, като стане от тоалета, полвин час приклекнал като скиор ша ходи, та и него да похвалят...
94
1
 
38
 
! Отговори
1 преди 5 години
Когато крадеше, защо не помисли какви са арестите, та поне да направиш основен ремонт на един, а сега ревеш?Щях да кажа "Е га ти и циркаджиите", но ще обидя истинските циркаджии.
93
0
 
30
 
! Отговори
Трудово обучение преди 5 години
И още по-тежко ще му стане на Стругаря като го вкарат при Шлосерите с кожените метчици да му навъртят няколко километра обла лява резба с фрезенк.
92
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз започнах да го съжалявам, но като се замисля, в живота си ежедневно срещам несгоди и неправди, живея зле. А онези "успелите, умни, красиви и известни", ми набиват в главата, че сам съм си виновен, защото съм глупав и мързелив. Три милиона българи мизерстват у нас, още толкова ги няма, едни са в чужбина, други под земята. Те са там, включително и заради такива като Банев, човека качил се от Трабант в Майбах, станал от стругар милиардер.
91
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аууу не е като да крадеш заводи и да оставяш хората без работа."Не е виновен тоя който яде баницата, виновен е тоя който му я дава!Кога българският народ ще се сети да търси сметка на тоя който раздава баницата?Кой позволи да се раздават тия заводи? Кой позволи и като цяло даже приватизация, без договори, които да гарантират, че заводите няма да бъдат разпарчетоcани???
90
1
 
44
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Банееев Ибаневв, като попаднате там веднага почвате с оплакванията. Мене защо не ме арестуват а, за пране на пари? Даже и в полицията не ме викат, голяма скука. Лежи си там и не мрънкай, да беше си помислил преди да си играеш с съдбата на хиляди хора.
89
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Га яди баницата ни рива, а?
88
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аууу не е като да крадеш заводи и да оставяш хората без работа.
87
0
 
26
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Предлагам да бъде обявен за мъченик
86
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от Германияизвинявай ние сме българи, а ти какъв си, или щото си се натресъл в германия вече си немец, така ли го разбираш, по-скоро си сврака в чуждо гнездо ако ме питаш, що не пишеш в немски всекиднвници, от къде знаеш български.... ))))
85
0
 
35
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
Лакумо дупe кръв ... е вашата работа. Не се наядохте и накрая се ос***хте заслужено... богове
84
1
 
34
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
Много скоро въпросният ВИП затворник ще се казва еБанев.
83
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банев, Миню и Ветко са башибозук, ами Костов, Доган, Първанов, Корнелия, Борисов, Волен, Станишев, Овчаров, Гергов, Марешки ... Списъка може да продължи с още хиляди знайни и незнайни сатрапи. Те кога, ще бъдат настанени при Банев?!
82
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е когато комунисти заочнат да правят капитализъм.Сърдете се на партията си и на програмираните капитализти на другаря ви Луканов.
81
4
 
14
 
! Отговори
До 94 преди 5 години
Съгласен съм, няма как да му е чиста работата, но ще се учудиш ли ако го оправдаят, аз не. Според мен не живеем в правова държава и докато искаме мъст вторачени в няколко обвинени, визирам Ветко, Миню и този, поголовното крадене продължава. Въпроса е до доказване на вина и влизане в сила на евентуална присъда, да има нормални условия за всеки.Повтарям, не вярвам, че сме правова държава и недай Боже да се окажем на негово място, дори по скалъпено обвинение или ако сгафим, дори за нещо дребно.
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банев е стройтел на мостове Европа - Азия.