Пращат Стайко Стайков на ядрено-магнитен резонанс

Имал много болести, но пък не приложил медицински
Обновена: 31 яну 2019 20:17 | 31 яну 2019 18:20, Камелия Цветанова
13

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прокуратурата ще поиска петорна медицинска експертиза на здравословното състояние на Миню Стайков - Стайко. Това съобщи наблюдаващият прокурор Ангел Кънев.

Включително Стайко ще бъде прегледан и на ядрено-магнитен резонанс (ЯМР).

Още по темата
Стайко твърдял, че страда от много заболявания, като от едно от тях било много тежко.

Предишният му адвокат Любомир Таков, който бе отстранен от делото, обаче не приложил никакви медицински документи, пише "24 часа".

Прокурор Кънев заяви, че Таков е бил отведен от делото, защото е представлявал и 2 свидетелки.

Мярката за неотклонение на Стайко Стайков ще се гледа при закрити врата, защото на нея ще бъдат изнесени подробности за здравословното му състояние.

Така са поискали неговите адвокати и съдът е уважил тяхното желание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направете му резонанс на банковата сметка и индикаторите на машината ще светнат като морски фарове ама не ви изнася нали.
11
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
те това е!..Искаш някой да се погрижи за здравето ти?..-"Кил дъ нейбъ!"..Или обери банка....Или нещо такова,важното е да те капладисат..
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милионите тежат, сецнал се е. Лошо е да ти се прецака кръста.
9
2
 
19
 
! Отговори
пожелание преди 5 години
Смятам ,че електрическият стол ще го излекува най-бързо и безболезнено !!
8
0
 
5
 
! Отговори
въй преди 5 години
ко ривьети вее овции сетихте сее че и здравеопазването ней безплатно в демократичния свят и че се краде яко се сетихте чак сега !!! ами не сме дозрели за демокрация по тея географски ширини не сме отговорни и честни към себе си и към държавата си - чакълим и се лъжем на дребно вече 30години а ся сте тръгнали да разпъвате некъф разглезен и глупав син на партийно назначен крадец ае вие *** ли сте ве народаааа пак ви хвърлят прах в очите къф стайко кви 5лв под носът ви изнесоха милярди !!!!!!!
7
2
 
6
 
! Отговори
тцтц преди 5 години
аааве пращайте го на курорт ве тей или инак всички ни крадът и ни мамят години наред барабар с Бочко последните 12години ся сте се хванали за сина на един от партийно назначените крадци и к'во ше оправим държавата ли така !? не се излагайте това са глупости !!! друг подход трябва тука ама на народа не му стиска щот сме овци и ся пак ни баламосват като овци че няква справедливост ше има - ами няма да има това е! пускайте го тоя стайко да си живее живота и туй то.
6
0
 
10
 
! Отговори
до House M.D. преди 5 години
Има лечение и се казва Аналис Продухвалис,което се прилага във всички заведения с лек,среден и специален режим от закрит тип.
5
0
 
16
 
! Отговори
Него преди 5 години
ще го пращат на ЯМР... Преди година "ескпертите "от здравната каса ТРИ пъти ми го отаказваха по редовния начин. Чак като мъжът ми ми го пусна се случи и не съм го плащала.Резултатът беше оперативно решение на проблемът ми веднага след като го направиха.А който няма близък доктор?!?
4
0
 
20
 
! Отговори
всеки бандит болен! преди 5 години
Преди ЯМР (нас простосмъртните не ни удостояват с такива прегледи, дори и при необходимост) е редно да му предпишат изследване с полиграф! Очевидно в рода им има генетично заложено заболяване клептомания в анормални размери. Дали се хваща с ЯМР. Трябва да е много услужлива фамилията към някоя групировка, че така безропотно се угажда на гевезелъците и шмекериите на бандита!
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз само да попитам... Като здравно осигурен ме принудиха за ядрено магнитен резонанс да платя доста пари... На този кой му плаща изследването?
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия много болни бе. Кой го хванат веднага се разболява от неизлечими билести. И бандитите ви като държавата болни. Егати бандитите егати държавата.
1
0
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Така е! Резистенция менталис е особено тежко заболяване, водещо до Екзитус леталис. Възможно е и развитие на Лупус Еритематозис, макар и в по-редки случаи.